Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 49
- chevron_right
Pildosho grunti lietoju MIPA un laku NOVOL vai APP
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ar ko atšķiras krāsa, tā pati mašīnas orģinālā, ar to ko pārdod flakoniņos un ar to ko var tev ieliet, tevis paša vajadzīgajā daudzumā, vai arī tie abi ir galīgi garām?
Ir kāds kas man varētu nokrāsot disku centrus?
Nepieciešams to izdarīt šīs nedèļas laikā.
Diski style19.
Krāsa no diskiem jau notīrīta.
Ja kas tad caur PM.
Nepieciešams to izdarīt šīs nedèļas laikā.
Diski style19.
Krāsa no diskiem jau notīrīta.
Ja kas tad caur PM.
Orkaans,cik pie jums izmaksātu nokrāsot aimugurējās durvis?
Durvis sagatavotas krāsošanai,nogruntētas.tikai jākrāso.
Durvis sagatavotas krāsošanai,nogruntētas.tikai jākrāso.
Iespeejams ,ka mainiishu darba vietu ,tapeec pagaidaam uz sho jautaajumu neatbildeeshu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vajag palīdzību saistībā ar apstrādi. Ir virspusēja rūsa bagāžniekā, bija doma ar smilšu strūklu visu apstrādāt. Ideja ir visu šādā secībā:
1) Smilšu strūkla;
2) Skābā grunts;
3) Grunts;
4) Autokrāsa.
Palabojiet kāds zinošāks, jo neesmu vēl saskāries ar to visu.
1) Smilšu strūkla;
2) Skābā grunts;
3) Grunts;
4) Autokrāsa.
Palabojiet kāds zinošāks, jo neesmu vēl saskāries ar to visu.
Kad kāds ir krāsojis izjaucamos diskus: vai atzīmējāt kurš diska centrs ir no kura diska?
Un kā tieši tas ir stāvējis (pret kuru caurumu).
Vai tas ir nepieciešams?
P.S. iepriekš atzīmēju, bet tagad domāju vai tas ir nepieciešams.
Vai tas ir nepieciešams?
ātra, lēta un efektīva rūsas likvidēšana
Jāpaņem laikam kola un jāaiziet līdz mašīnai
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
AKTUÀLI!RENIO rakstīja:Kad kāds ir krāsojis izjaucamos diskus: vai atzīmējāt kurš diska centrs ir no kura diska?
Vai tas ir nepieciešams?
Nu, kad es biju atdevis savus centrus uz krāsošanu, Image teica ka vajag atzīmēt (gan plašāk nepaskaidrojot kapēc).
Dabūjot atpakaļ no krāsošanas, divus diskus salikām 100% pareizi, bet diviem laikam sajaucu centrus vietām (jo atzīme bija pazudusi), bet nu nobalansēt utt nekādu problēmu nebija, tā ka hvz kā tur īsti ir...
Es personīgi jau labāk atzīmētu
Dabūjot atpakaļ no krāsošanas, divus diskus salikām 100% pareizi, bet diviem laikam sajaucu centrus vietām (jo atzīme bija pazudusi), bet nu nobalansēt utt nekādu problēmu nebija, tā ka hvz kā tur īsti ir...
Es personīgi jau labāk atzīmētu
Paldies Agni par atbildi.
Varbùt kādam vēl kāds koments?
Varbùt kādam vēl kāds koments?
Aizvadīti samērā lieli metināšanas darbi un piekrāsošanas darbi virsbūves detaļām... Tagad doma iztīrīt arkas cik iespējams. No metinātāja palikusi pāri bituma mastika, kurai uz etiķetes solīta pretkorozijas iedarbība... Izskatās jau pēc parastākā bituma.
Tātad jautājumi:
1. Visu arku netaisos tīrīt līdz tīram metālam, bet gan tikai redzamās korozijas skartās vietas. Var to mastiku močīt pa taisno virsū uz tiem vecajiem, oriģinālajiem mastikas un šuvju aizpildīšanas materiāliem(Protams vispirms ar birsti un acetona lupatu visam pārejot pāri.)? Jeb tad prātīgāk tos laukumus, kurus būšu noslīpējis tikai nopiķēt un atstāt tur pleķainu skatu? (Faktiski tā es to arī esmu izplānojis darīt - aizkrāsot tikai tos slīpētos pleķus, jo bail pārbaudīt cik tā mastika ir labāka, jeb sliktāka par oriģinālajām, ja iztīrītu visu arku un bail pēc ziemas ieraudzīt sapuvušu arku.)
2. Kā ar grubuli? Var iztikt arkās? jo tas metinātājs tāpat jau vietām ir piecūkojis ar to mastiku un laist pāŗi mastikai ar grubuli cik noprotu tāpat nedrīkst?
3. Ja būs kas minimāli palicis no korozijas un uzlikšu parastu bituma mastiku pa virsu, vai arī tas neizraisīs paātrinātu pūšanu uz iekšpusi? Jeb uzreiz vizuāli tas piķis sāks lobīties? Jo man no šīs pašdarbības rezultātiem bail to rezultātu sagaidīt pēc ziemas godīgi sakot.
Redzu, ka daudzi šeit mastiku zieķējuši, bet vai to veco slāni visu kasijuši nost saprast nevar!
Tātad jautājumi:
1. Visu arku netaisos tīrīt līdz tīram metālam, bet gan tikai redzamās korozijas skartās vietas. Var to mastiku močīt pa taisno virsū uz tiem vecajiem, oriģinālajiem mastikas un šuvju aizpildīšanas materiāliem(Protams vispirms ar birsti un acetona lupatu visam pārejot pāri.)? Jeb tad prātīgāk tos laukumus, kurus būšu noslīpējis tikai nopiķēt un atstāt tur pleķainu skatu? (Faktiski tā es to arī esmu izplānojis darīt - aizkrāsot tikai tos slīpētos pleķus, jo bail pārbaudīt cik tā mastika ir labāka, jeb sliktāka par oriģinālajām, ja iztīrītu visu arku un bail pēc ziemas ieraudzīt sapuvušu arku.)
2. Kā ar grubuli? Var iztikt arkās? jo tas metinātājs tāpat jau vietām ir piecūkojis ar to mastiku un laist pāŗi mastikai ar grubuli cik noprotu tāpat nedrīkst?
3. Ja būs kas minimāli palicis no korozijas un uzlikšu parastu bituma mastiku pa virsu, vai arī tas neizraisīs paātrinātu pūšanu uz iekšpusi? Jeb uzreiz vizuāli tas piķis sāks lobīties? Jo man no šīs pašdarbības rezultātiem bail to rezultātu sagaidīt pēc ziemas godīgi sakot.
Redzu, ka daudzi šeit mastiku zieķējuši, bet vai to veco slāni visu kasijuši nost saprast nevar!
Kā būtu darīt prātīgāk?
Sliekšņus pucēt ar grunti un grubuli... un virsu likt sliekšņu uzliku
vai
pucēt ar grunti, grubuli un krāsu, bet bez uzlikām
Sliekšņus pucēt ar grunti un grubuli... un virsu likt sliekšņu uzliku
vai
pucēt ar grunti, grubuli un krāsu, bet bez uzlikām
kā ir paredzēts stiprināt sliekšņu uzliku, ar klipšiem vai logu līmi.
Bet es uzlikas laikam neliktu, skarba pieredze
Bet es uzlikas laikam neliktu, skarba pieredze
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jautājums gudriem vīriem - cik krāsas vajag, lai bagāžnieka vāku no ārpuses pārkrāsotu?
No 100 liidz 150 grami kraasas! Viss atkariigs no pistoles ,diizes un meistarinja
Par pistoli un dīzi nemācēšu komentēt, bet meistars gan līkrokainsOrkaans rakstīja:No 100 liidz 150 grami kraasas! Viss atkariigs no pistoles ,diizes un meistarinja
interesee ..kaa pareizaak apstradaat griidu kura tiek metinata...lai metinajums tureetos pec iespeejas ilgaak?
say What???
Ar smiltiim jaaiztiira metinaajuma shuves un tad jaapstraadaa ar epo grunti! Peec tam var paarklaat ar grubuli vai ko tamliidziigu! Es ieteiktu ar puushamo mastiku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 49