Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 49
- chevron_right
mrkashell rakstīja:chau! cik maksa 1l BOSTON GREEN "kjimiska krasa",cietinatajs un laka?
labi, ja nezinat uz sho atbildi, tad kadas cenas vispar ir "kjimiskas krasas"?
baidos samelot, bet lagun green bija laikam 80LS litrā.
Pēdējais labojis green garage - 16 Jan 2014, 21:30, kopā labots 1 reizi.
Viss atkariigs no razhotaaja. Pigments maksaa saakot no 20Ls par litru liidz kaadi 60Ls par litru!mrkashell rakstīja:mrkashell rakstīja:chau! cik maksa 1l BOSTON GREEN "kjimiska krasa",cietinatajs un laka?
labi, ja nezinat uz sho atbildi, tad kadas cenas vispar ir "kjimiskas krasas"?
Laka saakot no 7Ls litraa liidz 55Ls litraa
Piemeeram Glasurit kraasa maksaas ap 55ls un laka ap40Ls litraa.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu ja,bet glasurit ir goshkras un tas ir tikai kabiine pielitojamas
Pēdējais labojis mrkashell - 16 Jan 2014, 21:43, kopā labots 1 reizi.
Es runaaju par Glasurit 55 seeriju (kjiimija)!!!
Pats darbaa ar taadu straadaaju
Pats darbaa ar taadu straadaaju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ir lasiits, ka glasurit ir vienas no kvalitatiivakajaam kraasaam.. un tu kraaso tikai ar kjimiskajaam? vai ar goshaam ar?
Nu jau kaadi 2 gadinji ,kaa atteicaamies no 90 seerijas (ūdens) ,tagad izmantojam tikai kjiimiju
Šodien sanāca šaize un noskrāpeju priekšējo bamperu
BILDE zagta ,bilde ir norādits cik apmēram daudz ir noskrāpēta krāsa
Kads ir labākais variants ko darīt ?
gribās novērst ,jo tgd diezgan tilzi izsakatās
BILDE zagta ,bilde ir norādits cik apmēram daudz ir noskrāpēta krāsa
Kads ir labākais variants ko darīt ?
gribās novērst ,jo tgd diezgan tilzi izsakatās
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Biju domājis, tā kasjaka noslēpšanai
nokrāsot ar pāreju un sapulēt - beigta balle...
Hello. Lai krasotu priekshas bamperim vienu dalju tikai, kada seciba, kas jadara, lidz kamer var pust virsu krasu?:)
Droshvien vajag piezhpaktelet, kads no ieprieksejiem nedaudz sashvikajis pret apmaleem ir...
Droshvien vajag piezhpaktelet, kads no ieprieksejiem nedaudz sashvikajis pret apmaleem ir...
please kāds...RENIO rakstīja:aktuāliRENIO rakstīja:cik maksā, lai sakrāsotu motoru?
UN kas tam ir vajadzīgs?
Varbūt var ieteikt, kas to dara
pie lietotāja puikaa interesejies?
viņš tikai sačakarēs kko
Nezinu to useri, neesmu arī neko pie viņa taisījis, esmu tikai darbus redzējis te forumā, bet ja Tu atļaujies kaut ko sliktu teikt par kādu, tad pamato to, citādi tāda nesmuka runāšana, apvainošana vien sanāk, bez faktiem, bez nekā.
Ja visu dara pa roku galam, tad ir tā kā ir. Piemēram, bukses izlobās no rāmja ārā un garantijas nav nekādas- negrib, nemāk uztaisīt tā lai viss turās. Tāpēc pieļauju, ka citos darbos nav nekas savādāk.
Un parunājot ar cilvēkiem, kas pazīsts šo indivīdu labāk izrādās, ka tie darbi ko rāda forumā nav viņa, bet internetā atrastas bildes vai citā kantorī veikti pasūtījumi. Vienā vārda uzmetējperekups
Un parunājot ar cilvēkiem, kas pazīsts šo indivīdu labāk izrādās, ka tie darbi ko rāda forumā nav viņa, bet internetā atrastas bildes vai citā kantorī veikti pasūtījumi. Vienā vārda uzmetējperekups
Jautājums par krāsošanu.
Vai ir un kur ir iespeējams nokrāsot auto?
e36 cabrio tikai no ārpuses citā krāsā un cik izmaksātu?
Vai ir un kur ir iespeējams nokrāsot auto?
e36 cabrio tikai no ārpuses citā krāsā un cik izmaksātu?
kāda cenu sastāda lai nokraasotu šādas detalas?
priekšējā brille
pr bampers
pr spārns
abi slieksni
aizmug spaarns,,,,
priekšējā brille
pr bampers
pr spārns
abi slieksni
aizmug spaarns,,,,
-
find_in_page