Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 38
- chevron_right
Vajadzētu varēt,tas tā,manuprāt!Lācis rakstīja:Vai var nopirkt jaunus hella stiklus lecu lampam?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
gribēju jautāt, kā izdarīt tā, lai braucot deg priekšējie abi pagriezieni smuki ieslēgti(tjipa gabarīti)?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Sveiki, tātad man ir tourings ar bezlēcu lampām, bet gribētu es ielikt lēcu lampas, vai štekeri ir vienādi abām lampām/nekas nav jāpārveido(plug and play?)?
Plug&play.aarchijs rakstīja:Sveiki, tātad man ir tourings ar bezlēcu lampām, bet gribētu es ielikt lēcu lampas, vai štekeri ir vienādi abām lampām/nekas nav jāpārveido(plug and play?)?
Ta ka tu teici - jataisa pagriezieni par gabaritiem Var uztaisit atsevisku sledzi.
Par touringu - vis der, nekas nav jamaina.
Un vēl pēdējais jautājums par lampām, biju te lasījis ka visiem e36 lampas ir vienādas(kupeja, sadans, bet ne kompota)? Tikai pagriezieni protams ir savādāki. Vai tiešām tā ir? Vai varu uzlikt pieņemsim no coupe lampas ar lēcu uz touringa? Vai tomēr tajās lampās kas atšķiras priekš virsbūves tipa?
varesi. no kompota tik neder. i to laikam var uzlikt ja partaisit štekeri. jo stiprinajumi neatškiras.aarchijs rakstīja:Un vēl pēdējais jautājums par lampām, biju te lasījis ka visiem e36 lampas ir vienādas(kupeja, sadans, bet ne kompota)? Tikai pagriezieni protams ir savādāki. Vai tiešām tā ir? Vai varu uzlikt pieņemsim no coupe lampas ar lēcu uz touringa? Vai tomēr tajās lampās kas atšķiras priekš virsbūves tipa?
un kā ar pagriezieniem tad, viņi priekšā jau sanāk nestrādās, jo tur jau tik 1 slēdzis ir ko iebāzt vai ne?Lācis rakstīja:Ta ka tu teici - jataisa pagriezieni par gabaritiem Var uztaisit atsevisku sledzi.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Jaliek iekša lampiņa ar 3 kontaktiemMAIZE rakstīja:un kā ar pagriezieniem tad, viņi priekšā jau sanāk nestrādās, jo tur jau tik 1 slēdzis ir ko iebāzt vai ne?Lācis rakstīja:Ta ka tu teici - jataisa pagriezieni par gabaritiem Var uztaisit atsevisku sledzi.
Var kāds paskaidrot ar ko atšķiras hella no bosch priekšējie lukturi? Vai hella ir kā papildinājums kāds? Un ta uzreiz vēlviens jautājums, kuri lukturi labāki?
Fuck the fuel economy!
Jautājums - kur lai nopērk/pasūta bezlēcu lukturim iekšējos stikliņus (tuvā gaisma)? Izskatīju epartus un spares, neatradu..
Ja tas kko maina, lukturi Bosch.
Pirms tam atradu tepat forumā, bet kā izrādās tie ir Depo un viņiem tie stikliņa stiprinājumi ir savādāki nekā Bosch, bet cik lasīju var mēģināt kkā iestiprināt vai ielīmēt. Tā ka arī vari mēģināt tādus pameklēt, lai gan cik pirms tam interesējos, tad original viņi maksā nesamērīgi dārgi un vieglāk ir vnk nomainīt visu lukturiDeiko rakstīja:Jautājums - kur lai nopērk/pasūta bezlēcu lukturim iekšējos stikliņus (tuvā gaisma)? Izskatīju epartus un spares, neatradu..
Well, it's not going to drift itself!
Okei, paldies Tev!Paiciits rakstīja:Pirms tam atradu tepat forumā, bet kā izrādās tie ir Depo un viņiem tie stikliņa stiprinājumi ir savādāki nekā Bosch, bet cik lasīju var mēģināt kkā iestiprināt vai ielīmēt. Tā ka arī vari mēģināt tādus pameklēt, lai gan cik pirms tam interesējos, tad original viņi maksā nesamērīgi dārgi un vieglāk ir vnk nomainīt visu lukturiDeiko rakstīja:Jautājums - kur lai nopērk/pasūta bezlēcu lukturim iekšējos stikliņus (tuvā gaisma)? Izskatīju epartus un spares, neatradu..
Būs jāzondē Pārdod sadaļa.. Tik tgd atkal dilemma - lēcu vai bezlēcu..
manuprāt, visnormālākais variants un vieglakais ir pagrieziena lukturī izurb mazu papildus caurumu, kur iestiprināt patronu ar mazo gabarītspuldzi un tad pievilkt klāt gabarītgaismas vadus. būs tev gan US gabarīt, gan pagrieziens.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Cik grūti iir kompakta lukturus uzlikt kupejai??
Ir oem kompakta lukturi, nereāli labā stāvoklī, tāpec būtu vērts paķīmiķot
Lētākais variants būs atrast kompakta štekerus un pārlodēt.realmen69 rakstīja:Cik grūti iir kompakta lukturus uzlikt kupejai??
Tam nav nekāda nozīme, jo abi ir OEM. Svarīgākais ir stāvoklis.Infeasible rakstīja:Kādi lukturi labāki bosch vai hella?
Paldiesinferno-ex rakstīja:Tam nav nekāda nozīme, jo abi ir OEM. Svarīgākais ir stāvoklis.Infeasible rakstīja:Kādi lukturi labāki bosch vai hella?
Fuck the fuel economy!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …