Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 49
- chevron_right
Paldies par info!
priekš kam alumīnijam skābo grunti?
Aluminijs arī ir metāls un rusē.... oksidējas....
un ja uz alumīnija nelieto skābo grunti ,tad ir liela iespēja ,ka ātri vien viss nolobīsies nost
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
skaidrīte
Jānokrāso Touringam visi spārni, priekšā uzlikšu jaunus spārnus aizmugurē jākrāso līdz tai kantei, lai salaiduma vieta nelristu acīs, cik tas varētu maksāt? (Pats sametināšu aizm arkas , ja vajadzēs, varu arī nogruntēt, bet saslīpēt krāsotājam vajadzēs, garantiju neprasu, bet lai nav citrons,paķoki un gruži.) Paldies.
Cik apmēram daudz krāsas vajag lai nokrāsotu priekšējo buferi?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
100-150gramus ...
Jautājums zinošākiem - cik apmēram varētu izmaksāt sakrāsot bamperus un sliekšņus virsbūves krāsā + likvidēt pāris uzmetušos pleķīšus uz durvīm, viena sliekšņa un mazliet arkās (bildē var redzēt) pie +/- sakarīga darboņa? Pats neesmu pārliecināts, vai vēlos to darīt, ka nesanāk dažādu toņu meistardarbs..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir taa ka izraveeju lielo paklaaju un tagat doma tur visu apstraadaat bet kaa buutu pareizaak? pa lielam tur ir vietaam taada virspuseeja ruusa vietaas kur viss vairaak tiek mitrums. tiiriit liidz metaalam un tad kkaadu grunti un pa virsu mastiku un tad bituma liimlentu? vai kkaadu ruusas paarveidotaaju no saakuma? nu tad kaa buutu viss pareizaak?
Vienkārši satīrīt rūsu un sagruntēt! Pa šuvēm mastiku un viss
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kāds var ieteikt kādu labu metālistu, kas uz stenda varētu izvilkt aizmugurējo arku..
Par to bituma līmlentu laikam jāpadomā vai vajag. Domāju ka starp to bitumu un grīdu atkal ir vieta, kur slēgtā telpā veidoties rūsai. e30 itkā izlīmēju pēc metināšanas, bet pēc kāda laika pārdevu, ta ka nezinu cik labi vai slikti tas beidzās.guzlis rakstīja:ir taa ka izraveeju lielo paklaaju un tagat doma tur visu apstraadaat bet kaa buutu pareizaak? pa lielam tur ir vietaam taada virspuseeja ruusa vietaas kur viss vairaak tiek mitrums. tiiriit liidz metaalam un tad kkaadu grunti un pa virsu mastiku un tad bituma liimlentu? vai kkaadu ruusas paarveidotaaju no saakuma? nu tad kaa buutu viss pareizaak?
quattro ist für sissies
Nu bet origjinaali tur arii ir kkaads bitums vai kkas taads ko es izpleesu lai redzeetu kas apakshaa daraas
Orkaan driikst tev riit uzzvaniit un pakonsulteeties par sho teemu ?Orkaans rakstīja:Vienkārši satīrīt rūsu un sagruntēt! Pa šuvēm mastiku un viss
Droshi
Svarīgi ir pareizi uzklāt to bituma līmplēvi, t.i., ar fēnu kārtīgi izsildīt un izspaidīt to.Kalnux rakstīja:Par to bituma līmlentu laikam jāpadomā vai vajag. Domāju ka starp to bitumu un grīdu atkal ir vieta, kur slēgtā telpā veidoties rūsai. e30 itkā izlīmēju pēc metināšanas, bet pēc kāda laika pārdevu, ta ka nezinu cik labi vai slikti tas beidzās.guzlis rakstīja:ir taa ka izraveeju lielo paklaaju un tagat doma tur visu apstraadaat bet kaa buutu pareizaak? pa lielam tur ir vietaam taada virspuseeja ruusa vietaas kur viss vairaak tiek mitrums. tiiriit liidz metaalam un tad kkaadu grunti un pa virsu mastiku un tad bituma liimlentu? vai kkaadu ruusas paarveidotaaju no saakuma? nu tad kaa buutu viss pareizaak?
Liels paldies orkaan par konsultaaciju
Ir vēl kāds, kas varētu pa nākamo nedēļu diviem auto kvalitatīvi nokrāsot priekšejo spārnu (katram auto viens spārns)? Mosh kāds var ieteikt sakarīgu krāsotāju ar kuru pēctam nebūs jācīnās par toņu nesaderību un paķokiem?
Orkaanam nav laika.
Var PM, var te.
Orkaanam nav laika.
Var PM, var te.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …