Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 49
- chevron_right
Varbūt kāds krāsotājs varētu pateikt kāpēc pēc lakas uzklāšanas parādas balti plankumi uz krāsojamās virsmas. Piemērs bildē:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tajā bildē neko nevar saprast #33nokiafotoedition
Baltus traipus takš var redzēt.HoodieBro rakstīja:tajā bildē neko nevar saprast #33nokiafotoedition
Laka ir pūsta? Kaut kas līdzīgs, ka pa daudz laku uzpūš.
Man tpt bija,kad laku pārcentos par daudz uzpūst
Pēdējais labojis Duuj - 24 Okt 2014, 15:50, kopā labots 1 reizi.
Tieši pēc lakas pūsšanas parādās traipi, bet tikai dažās vietās. Laka tika pūsta minimāli, un visur vienmērīgi.
Vai kāds var ieteikt kādu labu krāsotāju Liepājā?
.. man liekas ka laka saedas ar krasu kopa un veidojas baltumi...man bija lidzigi kad krasoju bamperim lupu ...pamainiju krasu un aizgajaZzevsS rakstīja:Tieši pēc lakas pūsšanas parādās traipi, bet tikai dažās vietās. Laka tika pūsta minimāli, un visur vienmērīgi.
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Cik apmeram varetu maksāt spārna ,brilles un haubes krāsošana? Detaļas jasagatavo vel krāsošanai krāsa arktissilber ja tas kaut ko maina
Kāds zina kaut ko par PlastiDip? Kāda kvalitāte? Cik ilgi turas?
https://www.youtube.com/watch?v=iyPv51hhtZo
Haube maksās 100 spārns kaut kādi 70 un brille nezinu, būs lētāk, ap 40Pe4us rakstīja:Cik apmeram varetu maksāt spārna ,brilles un haubes krāsošana? Detaļas jasagatavo vel krāsošanai krāsa arktissilber ja tas kaut ko maina
@cak esmu redzējis spoileru krāsotu ar balončika plasti dipu, baigi dranķīgi izskatijās. Bet šitā ar pistoli pūstā izskatās čotna
Latvijā var dabut tikai baloniņos. turturās tik ilgi kamer pats nenoples.kvalitāte laba. bet sutot no ebay bbūs ļoti dargi.CaK rakstīja:Kāds zina kaut ko par PlastiDip? Kāda kvalitāte? Cik ilgi turas?
gudri dirst nav malku cirst
ps: pavasari varēs pie manis nokrasoties ar plastidipu
rupu rakstīja:Latvijā var dabut tikai baloniņos. turturās tik ilgi kamer pats nenoples.kvalitāte laba. bet sutot no ebay bbūs ļoti dargi.CaK rakstīja:Kāds zina kaut ko par PlastiDip? Kāda kvalitāte? Cik ilgi turas?
Lietuvā var nopirkt pilnīgi visu, viņiem ir speciāls plasti dip veikals
Vajag iztaisnot salocītu priekšējā spārna arku un piekrāsot to visu padarīšanu. Protams, kamēr braukāju ar sasistu, paspējis jau ierūsēt. Cik?
daudz letak bus nomainit sparnu un piemeklet to pa krasai.inferno-ex rakstīja:Vajag iztaisnot salocītu priekšējā spārna arku un piekrāsot to visu padarīšanu. Protams, kamēr braukāju ar sasistu, paspējis jau ierūsēt. Cik?
Cik es netā meklēju, tad tikai viens džeks ar šo nodarbojas. Bet tā kā viņš ir krievs, neko nesaprotu, ko viņš stāsta.rupu rakstīja:ps: pavasari varēs pie manis nokrasoties ar plastidipu
Cik izmaksās e36 apkrāsošana?
-no 400eur.CaK rakstīja:Cik es netā meklēju, tad tikai viens džeks ar šo nodarbojas. Bet tā kā viņš ir krievs, neko nesaprotu, ko viņš stāsta.rupu rakstīja:ps: pavasari varēs pie manis nokrasoties ar plastidipu
Cik izmaksās e36 apkrāsošana?
ar plasti dip ir mazak darba bet vairak krasas.
uz motora parsega aiziet videji 0,5 lidz 0,7 krasas. vinja ir jalaiz kadas 5kartas.
drizuma domaju savu e36 nokrasot tad būs taustams materials ko citiem apčamdit bet tā kopuma patīkama lieta jo viņa aizsarga auto originalo krāsu + ir ari caurspidigais plasti dip.
nokrasota veida plasti dip ir kā kaučuka bumbiņ
uz motora parsega aiziet videji 0,5 lidz 0,7 krasas. vinja ir jalaiz kadas 5kartas.
drizuma domaju savu e36 nokrasot tad būs taustams materials ko citiem apčamdit bet tā kopuma patīkama lieta jo viņa aizsarga auto originalo krāsu + ir ari caurspidigais plasti dip.
nokrasota veida plasti dip ir kā kaučuka bumbiņ
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39