Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 49
- chevron_right
No 600-1000e, atkarigs ko tu pats gribiLx320i rakstīja:Cik eurikos prasitu parkrasot e36 sedanu visu! Zala metalika org vai ari kada cita zalaja kosi iftiga??
Padoms vajg?! Vai es drīkstu darīt sekojošu procedūru -> izgriežu veco norūsējušo gabalu -> iemetinu jaunu svaigu metāli (vai labu donoru) -> noslīpēju šuvi -> (ja vajag špaktelēju) -> noslīpēju -> attaukoju -> Pārklāju ar brunoxu -> skābo grunti un tālāko procesu atstāju krāsotājam
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nedrīksti, jo salaidīsi visu dēlī.
Da lab, nē. Es domāju ka ir ok. Es darītu tāpat.
Da lab, nē. Es domāju ka ir ok. Es darītu tāpat.
tikai priekš kāda rutka to brunoxu vajag?
Smilšu un sodas strūkla, gruntēšana 26569795 Jelgava
Kāds var apstāstīt kā jāstrādā ar šķīdinātāju priekš pārejām? Biju kādreiz redzejis video kur parādija, bet tad nebija vajadzības un tā īsti neiegaumēju.. Cik atceros, pirms pēdējās akrila kārtas, šķīdinātāju uzsmidzināja rupji sakot 10cm uz jaunās krāsas un 10cm uz vecās un tad pēdēja kārta. Varbūt kāds var palabot.. Paldies!
brunox obligāti janotīra p[irms klāj kko virsū.Fashion rakstīja:Padoms vajg?! Vai es drīkstu darīt sekojošu procedūru -> izgriežu veco norūsējušo gabalu -> iemetinu jaunu svaigu metāli (vai labu donoru) -> noslīpēju šuvi -> (ja vajag špaktelēju) -> noslīpēju -> attaukoju -> Pārklāju ar brunoxu -> skābo grunti un tālāko procesu atstāju krāsotājam
ar ko labāk nopūst apakšu pirms ziemas? parastais grubulis manliekas pa švaku, viņš jau tīri uz sliekšņiem baigi afigenna neturas. un cik daudz vaidzētu apakšai? priekš pistoles
Tapat jau janotira no visiem mesliem, vislabak attaukot vel, noput ar grubuli un krasu pa virsu, principa jau grubulim sucas curi ka shvammei
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sveiki! Ir lieta tāda, ka jāpārlīmē logs(sasists) un apakšā ir rūsa apmēram blakus kur iespiests kuzava nr!
Ar ko labāk un pareizāk apstrādāt, kad ir noslīpēts līdz tīram bleķim?
Ar ko labāk un pareizāk apstrādāt, kad ir noslīpēts līdz tīram bleķim?
un ja apstradata vieta ir redzama(spārns)? ko tad izmantot F400 profil vieta ?
tad to rust off matejam ar kaut kadu p320 smilspapiri spaltelejam pavirsu, gruntejam, krasojamDarks rakstīja:un ja apstradata vieta ir redzama(spārns)? ko tad izmantot F400 profil vieta ?
Rust off laba manta vel pec 4gadiem manejam nekas nelec ara!!!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Diženie krāsotāji - pastāstiet, kā panākt vienmērīgu saplūšanu krāsām, to toņiem, lakām, kad nepārkrāso visu virsbūvi. Jākrāso aizmugurējā arka - negribu krāsot visu auto, kā lai panāk, ka nemana atšķirību? Ar pulēšanu beigās?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
maartyd rakstīja:Diženie krāsotāji - pastāstiet, kā panākt vienmērīgu saplūšanu krāsām, to toņiem, lakām, kad nepārkrāso visu virsbūvi. Jākrāso aizmugurējā arka - negribu krāsot visu auto, kā lai panāk, ka nemana atšķirību? Ar pulēšanu beigās?
Nepareizo toni ar pulēšanu neizlabosi. Ja krāsa ir īstā, tad kārtīgi sapulējot auto neko pateikt nevarēs.
Tak atbildiet cilvekam!!!! mani ari interese.....
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Vairāk bija domāts - kā lai neredz salaiduma vietu - lai nepaliek svītra, jo to izpulēt nav iespējamsLx320i rakstīja:Tak atbildiet cilvekam!!!! mani ari interese.....
Taadu lietu nevar pastastit to var tikkai paradit
Un YouTube vajadzetu but video ar pamaciibu paint blending
Un YouTube vajadzetu but video ar pamaciibu paint blending
Instagram INDIGAIS
Piekrāsošana un sapludināšana vispār ir ķēpīgs darbs, ar ko īsti neviens krāsotājs negrib nodarboties, labāk krāsot vissu elementu. Bet tas ir izdarāms. Jāmatē lielāks riņķis ap krāsojamo vietu un jāpūš laka lielākā diapazonā, lai sapludinātu. Ja nēesi darījis, labāk pašam arī nedarīt.
Ja kādam ir kas krāsojams, es varu sakrāsot! Krāsoju tikai pa vesaliem elementiem. :)
Ja kādam ir kas krāsojams, es varu sakrāsot! Krāsoju tikai pa vesaliem elementiem. :)
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41