Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 38
- chevron_right
nu paskaties vai vispār lampiņas nav izdegušas.
Pats miglas lukturu slēdzis - vai kad ieslēdz migliniekus panelī ieslēdzas miglas lukturu indikātors instrumentu panelī?
Pats miglas lukturu slēdzis - vai kad ieslēdz migliniekus panelī ieslēdzas miglas lukturu indikātors instrumentu panelī?
jaa, abi indikatori stradaa ok, nu mosh vienlaigi prieksha, aizmugure izdega visas spuldzites, bet jaa, parbaudishu :) (priekshaa biju ljoti nesen mainijis spuldzites, bet, ok, parabudishu...)
nu par piemēru, man gabarītu spūldzīte pirmdien izdega ieliku jaunu nopirku Statoilā nu vakar jau izdega
Man bija līdzīgi ar tuvajām gaismām - 2 dienas un lampa beigta. Pie 3. spuldzes izdomāju, ka tomēr kkas nav kārtībā un atdevu ģeneratoru elektriķim paskatīties. Izrādījās, ka ģenerators ik pa brīdim 17V dod ārā Un kā tad spuldzīte lai nedeg laukā?RENIO rakstīja:nu par piemēru, man gabarītu spūldzīte pirmdien izdega ieliku jaunu nopirku Statoilā nu vakar jau izdega
Un ko tar to ģeneratoru pēc tam ???
Ja ir pilnais OBC tad spriegumu var pačekot uz tā
Ja ir pilnais OBC tad spriegumu var pačekot uz tā
OBC spriegums nav 100% precīzs, kā arī tak katru dienu un visu laiku nečeko to :) Ja spriegums lēkā, tad kāds diožu tilts ir aizgājies pie dieviem, īsāk sakot, remontējams ir
un kā var pamērīt ar testeri to vai kāds tilts nav beigts ???
gribeju painformeet par lukturiem ja kads nezinaja kupejaam kabriem un sedaniem visiem ir vienada priekshejaa optika tas ko runaa cilveki apkaart ka kupejaj un sedanam atshkjiras lukturi TAS PILNIIGAS MULJKJIIBAS pats ieliku sev kupejaj sedana lukturus dereja ka uzlietas visas kantes chotka sakriit.
Lukturi jau ir vienādi,tik kupejai ir savs pagrieziens.
Dzīvē dzīvo dzīvu dzīvi...
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Tieši tā, man arī ir lukturi no sedana, bet PAGRIEZIENS!! atšķirās.
nja kupejaam biki garaki
Vīri, man kreisais priekšējais lukturis ir mazliet uz iekšu, vai viņu ir iespējams regulēt, precīzāk luktura apakšu ir iespējams pabīdīt uz priekšu vai atpakaļ?!
Šķiet ka jā, jo viņiem skrūves caurums ir tāds iegarens, ja pareizi atceros. Tāpat tos lukturus var regulēt uz augšu/leju. Nu karoč var. Jāvar.
Ok, danke, saķūnēšu, nenoskaidrojot vnk negribās neko sačakarēt, ja ko sačakarēšu būsi vainīgs!
Tur neko nevar sačakarēt, ja nu vienīgi Tu ar lomiku sasit lukturi aiz dusmām, ka nevari atrast luktura skrūves.
Būs labi!
Jāštuko par jauniem lukturiem priekšā, jo abi tuvie ir pilnīgi dzelteni!
Kādas ir cena aplitūdas jauniem lukturiem, saprotu, ka lētākais variants ir DEPO, bet kādi viņi, moš kāds ir saskāries?!
Un vispār, cik maksā jauni Bosch un kas vēl tur ražoja e36 lukturus?!
Kādas ir cena aplitūdas jauniem lukturiem, saprotu, ka lētākais variants ir DEPO, bet kādi viņi, moš kāds ir saskāries?!
Un vispār, cik maksā jauni Bosch un kas vēl tur ražoja e36 lukturus?!
Depo bosch tipa lukturi ir pilnīga ateja, salīdzinot ar originālu depo lukturim ir lielāks korpuss - līdz ar to bez restes ņemšanas nost to lampu vairs nevar iemānīt vietā
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Iebrauc šrotā, vai uzraksti marihuanam - nopērc lietotus ZKW vai Bosch ar lēcu, bet labus apskaties un viss. Kam Tev jaunus? LABUS lietotus ZKW iepirku pa 50ls/komplekts.
Jauni ir jauni!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …