Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 15
- chevron_right
īsti nesapratu kā tew tas notiek,bet man bij vienreiz izluzushas kniedes kur viss mehanisms stiprinās pie durviim...ne gluzi izlūzušas bet izļurkājušās,parkniedēju pieregulēju un okz... Tad vel tie baltie pipši kas staigā pa to aluminija plaksni var būt izdiluši! nopirkt viņus var uz valmieras ielas braucot D-stadiona virzienā kreisajā pusē mazā tristurveida pipšu bodē maksā ja nemaldos kkads 1-1,5ls Ps lai sgriestu stiklu atceries ka skruves jaatskruvē no otras puses durvīm noņemot moldingu...semirs rakstīja:tam logam ir tāda kā problēma, viņs uzbrauc uz augšu, bet mehānisms, tākā staigā, kad atvērtas durvis, ar roku tieši tik cik vakag, var pacelt logu, bet nevar nofiksēt, tie stiprinājumi staigā.Beigtais rakstīja:semirs rakstīja:ko lai iesāk, problēma sekojoša kupejai logs neieiet savā vietā, kad aiztaisu durvis, respektīvi nepiespiežas pie durju gumijas un neiebrauc uz augšu savā vietā, meiģināju regulēt durvis un meiģināju restartēt loga mehānismam memory. logs vnk nenoslēdzās.
otra problēma šofera puses durvīm ručkai iekšupusē noplīsa mehānisms, nevaru no ārpuses attaisīt durvis, noņēmu durvīm apšuvumu, un konstatēju ka to ručku nekādi nevar noņemt ja nav logs izņemts laukā tas patiešām tā ir? vai arī tas iespejams neņemot logu nost
vismaz iesakiet kādu servisu kur salabot šīs lietas par draudzīgām cenām.
Viņš tev vispār nekustas vai kustas,bet ne līdz galam? Ja nau līdz galam tad viņu vel var pieregulēt,diezgan vienkārši!
Jā durvju ručku neva rnomainīt ja neņem vai nesašķiebj stiklu...
Ar ilgi nočakarējos mainot ručku kamēr atskruvēju stiklu un sašķiebu uz priekšu... Talāk ručka diezgan vienkārši izāķējas arā,tik iekšā bik pačakarējos kamēr ieāķēju kreisajā pusē.... Gan manīsi...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
varbūt kāds var izpalīdzet un pa attiecīgu samaksu saskrūvēt visu kas un kā? vnk patreiz rīgā nav kur ielas mala negribās, un darbs līdz tumsai.
Raksti lietotājam siikais.
Interesē, ar ko sabāk smērēt, pūst, lai neaizsalst durvju slēdzenes mehānisms?
WD40?
WD40?
Ieej maksimā un tur pie auto precēm pa 69sant var nopirkt mazu pūšamo - auto slēdzeņu atsaldētājs. Bija man mazdai aizsalusi un vajadzēja caur blakussēdētāju slēgt, iepūtu to pūšamo un nākamajā rītā šofera slēdzene kā jauna slēdzās.
nez man tas maksimas štrunts nepalīdzēja .
wd 40 paliidz bet ne uz parak ilgu laiku, ir specialas pusamaas elinas kuiras paredzetas visadam sledzeneem, un engeem, to ellosanai. noperc to, galigi aizmirsu ka saucas, bet tas nesasalsRENIO rakstīja:Interesē, ar ko sabāk smērēt, pūst, lai neaizsalst durvju slēdzenes mehānisms?
WD40?
...
uteo- maxima nopērkamās, ka jau tu pareiz rakstīji ir SLĒDZEŅU ATKAUSĒJAMAIS, taču nejau slēdzeņu eļļošanai, tatad rit atkal bus aizsalis un ta katru dienu! man bija, un izbeidzas, jau labu laiku atpakal ieprkta maza pusama tubiņa, tik uz doto mirkli nepateiksu nosaukumu, bet zinu ka ieperkams iekš DEPO, ar to nekas nesala ciet!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nope maldies - slēdzeņu atkausētājs un eļļotājs. Man tiešām palīdzēja, pa nati lielajos mīnusos atkausēja atslēgu.
http://www.kvadro.lv/product_10.html
Pagājušo ziemu nepūtu nevienu no visiem nosauktajiem pūšamajiem un slēdzene ne reizi neaizsala. Vienīgais tikai izmantots silikons gumijām, lai durvis nepiesalsts.
nu iepējams taču ir tāda paruna, ja kkas der visam tad neder nekam!uteo rakstīja:Nope maldies - slēdzeņu atkausētājs un eļļotājs. Man tiešām palīdzēja, pa nati lielajos mīnusos atkausēja atslēgu.
katra gadijuma, es lietoju tīri slēdzeņu eļļojamo! un nekad nav aizsalis, jo udeni atgrūž!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ja jāslēdz mašīna ar pulti vaļā, tad es arī diez vai ko tādu izmantotu (BMW arī nereizi neko tādu nedarīju) bet par cik ir jābaksta atslēga un jāgriež, tad ir problēma, tiesa gan tikai vienām durvīm.
Man nav ar pulti slēdzamais auto. Arī jāslēdz ar atslēgu vaļā.
Tev ir BMW
BMW ir, bet ar atslēgu jāslēdz. :)
Iesalst jau tādēļ, ka mehānismos sakrājušies netīrumi, putekļi, tajos sasūcas mitrums, kurš arī sasalst.
Es tā domāju.
Es tā domāju.
Ir sekojošs jautājums,var iegādāties logu mazgāšanas trubiņas, kas iet no bačoka uz sprauslām? Vai var izmantot kādu analogu? Un vēl kādās cenās tas viss iet?
nu par kadu analogu iet runa?, reali jau gumijas trubinas ari ir tas labakais, jo vaku cilini uz augsu leju un vinam ir jakustas.
iesaku tur neko jaunu nefunktieret un iepirkt tas pasas gumijas kadas vislaik, jo tapat kalpos preks ta prieka ilgi un dikti
iesaku tur neko jaunu nefunktieret un iepirkt tas pasas gumijas kadas vislaik, jo tapat kalpos preks ta prieka ilgi un dikti
...
Tās trubiņas var iegādāties jebkurā sevi cienošā autodaļu veikalā. Nu, vismaz mums viņa ir. Cenu nepateikšu (neesmu pārdevējs), bet kkas ap Ls2 par metru.RENIO rakstīja:Ir sekojošs jautājums,var iegādāties logu mazgāšanas trubiņas, kas iet no bačoka uz sprauslām? Vai var izmantot kādu analogu? Un vēl kādās cenās tas viss iet?
nezinaaju kur ierakstiit bet sodien uzzinaaju baigo fiicu par pultiim(televizora,maga u tt)konkreti par lietu-atradu sen aizmirstu maga pulti,kurai vajadzeja nomainiit bateriju un nezinaaju vai vina vispar sancee nekad nebiju vinu izmantojis,un tad man viena gaisaa galva apgaismoja kaa var parbaudiit vai pults dod araa signaalu,tatad nepieciesams paliigaa buus telefons ar kameru,taatad kip caur telefonu ,kas ieslegts kameras gaidiisanas rezimaa(nav jafocee vai jafilmee) nu taa pa tukso skatamies uz pults signala lampinu un dodam pa pogaam pultij,un ja signaals tiek dots tad redz to lampinu mirgojot! ir arii pultis kuram redz to lampinu mirgojot taa pat ,bet tam kuraam neredz ar aci var to redzeet caur telefonu,gan jau domu nokeeraat!
iespeejams ka tas jau visiem sen zinaams,bet nu man tas ir jaunums
iespeejams ka tas jau visiem sen zinaams,bet nu man tas ir jaunums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7