Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 49
- chevron_right
var paarkraasot no 50 ls liidz 2000 ls viss atkariigs no
1. esoshaa staavoklja
2. Sagatavoshanas kvalitaates
3. nokraasoshanas kvalitaates
4. izveeleetaas kraasas.
5. cik dauz no virsbuuves iekshpsues kraasot.
6. kvalitatiivas izjaukshanas un salikshanas.
7. laikam veel kautkas ar puleeshanu saistiits bija..
Bet to visu tev preciziaak kaads kraasotaajs atbildees.
1. esoshaa staavoklja
2. Sagatavoshanas kvalitaates
3. nokraasoshanas kvalitaates
4. izveeleetaas kraasas.
5. cik dauz no virsbuuves iekshpsues kraasot.
6. kvalitatiivas izjaukshanas un salikshanas.
7. laikam veel kautkas ar puleeshanu saistiits bija..
Bet to visu tev preciziaak kaads kraasotaajs atbildees.
Videeji cena ir saakot ar 500Ls (tas ir ja grib daudzmaz kvalitatiivi)Razbainieks rakstīja:Sveiki!
Kāda varētu būt vidēja virsbūves pārkrāsošanas izmaksas summa?
Un vai ir kādi varianti kur virsbūves pārkrāsošana ir kvalitatīva un par samērā lētu samaksu šādā pakalpojumā.?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kas ir EPO grunts un cik ~ maksā 2komponentu laka baloniņā, man kāreiz šīs lietas aktuālas ???Orkaans rakstīja:dreimanis_lv rakstīja:ka labak apstradat metinajumu auto apaksa piemeram grida,slieksni un virsbuves detalu parmetinasana
Vislabaak to izdariit ar epo grunti un peectam puushamo mastiku vai arii grubuli(leetais variants)
Nezin kāds labu krāsotāju Siguldas apkaimē, nepieciešams būs nogruntēt un nokrāsot haubi
Varbūt varat kādu ieteikt ?
Varbūt varat kādu ieteikt ?
vai mājas apstākļos var nokrāsot e36 brilli, un kaa to izdariit, lai dabutu kaut cik sakarigu rezultaatu...? :)
tatad nonenjemu nost brilli, noslipeeju - izdaru visu ko vajag, nogrunteeju... talaak...?
tatad nonenjemu nost brilli, noslipeeju - izdaru visu ko vajag, nogrunteeju... talaak...?
Nokrāso..
Tu gribi brilli krāsot ar baloniņu, vai pistoli?možais rakstīja:vai mājas apstākļos var nokrāsot e36 brilli, un kaa to izdariit, lai dabutu kaut cik sakarigu rezultaatu...? :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 49