Stickerbomb
itka nemaniju sadu topiku , bet ja ir un ir ieklauts kada cita topika drosi var dzest
ir jautajums pa to stickerbomb gramatu , kas pardodas jana rozes gramatnicaas, ta gramata sastav no uzlimeem, vai no parastaa papiira lapaam ?
un varbut kads zin citas vietas un iespejas kur lv var vinas iegadaties ?
ir jautajums pa to stickerbomb gramatu , kas pardodas jana rozes gramatnicaas, ta gramata sastav no uzlimeem, vai no parastaa papiira lapaam ?
un varbut kads zin citas vietas un iespejas kur lv var vinas iegadaties ?
bouncin' with 68' chevy
Tās ir uzlīmes. Grāmata, kurā sasietas kopā lapas ar uzlīmēm.
BET sūdi ir tādi, ka tās uzlīmes nav paredzētas āra videi. Attiecīgi viņas saulē balēs, mitrumā sadalīsies utt. Tāpēc viņas obligāti ir jālako. been there done that.
savukārt stickershop.lv piedāvā izdrukāt pļonku ar stickerbomb patternu. Par to nemācēšu teikt, jo neesmu saskāries, bet esmu pārliecināts, ka tā plēve labāk panesis apkārtējo vidi.
Un otra figņa ir tā, ka tās stickerbomb gramatas uzlīmes varētu būt grūti dabūt nost. Protams jāsilda ar feinu utt, bet domāju, ka paliks līmes traipi. Tas ir vēlviens faktors dēļ kura plēve varētu būt labāks risinājums.
BET sūdi ir tādi, ka tās uzlīmes nav paredzētas āra videi. Attiecīgi viņas saulē balēs, mitrumā sadalīsies utt. Tāpēc viņas obligāti ir jālako. been there done that.
savukārt stickershop.lv piedāvā izdrukāt pļonku ar stickerbomb patternu. Par to nemācēšu teikt, jo neesmu saskāries, bet esmu pārliecināts, ka tā plēve labāk panesis apkārtējo vidi.
Un otra figņa ir tā, ka tās stickerbomb gramatas uzlīmes varētu būt grūti dabūt nost. Protams jāsilda ar feinu utt, bet domāju, ka paliks līmes traipi. Tas ir vēlviens faktors dēļ kura plēve varētu būt labāks risinājums.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ā un es apstaigāju vairākas J.Rozes grāmatnīcas, bet to gramatiņu atradu tikai galerijā centrs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
varbut kads kas uz sava auto ir metis virsu stickerbomb zina cik daudz vajadzētu lai priekšējo bamperi nolimētu , vnk cik tadas gramatinas jo man tas bufers tapat vairs nebus vajadzīgs un nost plest nevajadzēs
Lētāk nav nokrāsot to buferi? Jo grāmatas nav diez ko lētas, ja nemaldos
jau vienreiz krasoju ,pa ziemu apisu un doma protams ir M ņemt , a ar sito gribu paekspermentēt
un vispār gribes kautko tadu uzmest uz auto
un vispār gribes kautko tadu uzmest uz auto
itka vienalga pa to limi lai paliek , jo detaljas pectam ar laiku butu jakraso , ta lakosana tiri tupi pat var ar balonu iet pari ?
un kadas cenas tani stickershop ? izdevigas?
bouncin' with 68' chevy
ar vienu grāmatiņu stabili pietiks bamperim..Kristaps rakstīja:varbut kads kas uz sava auto ir metis virsu stickerbomb zina cik daudz vajadzētu lai priekšējo bamperi nolimētu , vnk cik tadas gramatinas jo man tas bufers tapat vairs nebus vajadzīgs un nost plest nevajadzēs
Tikai imho stulbi izskatīsies bamperis nolīmēts.
hvz, bet zinu to, ka uzlīmes pie viņiem sanāk ļoti lēti. Līdz ar to, domāju, ka tā plēve arī nebūs dārga..dvp rakstīja:itka vienalga pa to limi lai paliek , jo detaljas pectam ar laiku butu jakraso , ta lakosana tiri tupi pat var ar balonu iet pari ?
Un es tupi lakoju ar parasto baloniņu kādās 4-5 kārtās. pat ziemas apstākļos (sāls, ūdens, mehāniska iedarbība skrāpējot sniegu nost utt) uzlīmes saglabājās svaigas un viss bija gerai.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es mazgaju ar karcheri un nekas nenak nost
p.s vieniig saule bik balle arā.
p.s vieniig saule bik balle arā.
Ev fanāt, ķer granāt.
Ko domājat par tādiem spoguļiem? Cik sapratu tāds prieks aplīmēt abus izmaksātu 15 Ls +/- 500x500 mm rullis ar stickerbombu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es varu Letak uzlimes uztaisit .. jebkuras .
man uz tadiem spoguli, iznaktu ap 4/5ls .
man uz tadiem spoguli, iznaktu ap 4/5ls .
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Tādas pašas kvalitātes?
Ja , tik pat Laba ..
Sodas strūkla
ta ka mans darbs ir saistits ar reklamu materialu izgatavi,tad var ari man drosi jautat ja velas iegadaties stickerbomb (kuras var nolakot,ka jau to dara ar plevem kas tiek limetas uz auto).