Stiklu Maiņa
iepriekš biju jautājis, bet tā sadaļa kaut kur pazuda. cik maksā jauns logs E36 kupejai (ne ķīnietsi un ne polis)? jūsu ieteikumi, kur/pie kā pirkt un cik maksā darbs!
priekšējais logs?
Zinu, ka sedanam (nezinu par atšķirībām) maxāja ap 50ls kopā ar darbu!
Stikls ķīnietis, bet ražotājs ar ilgu gadu stāžu!
Zinu, ka sedanam (nezinu par atšķirībām) maxāja ap 50ls kopā ar darbu!
man vienkārši negribās, lai pēc pēc neilga laika viņš viss ir saskrāpēts. logs priekšējais!
nez,braucu jau divus gadus un viss ir o.k.!
veel nezinu kas būtu ļoti ilgi nobraucis ar jaunu stiklu lai redzēt kas ar viņu notiek. vismaz es nepazīstu.dexter1 rakstīja:man vienkārši negribās, lai pēc pēc neilga laika viņš viss ir saskrāpēts. logs priekšējais!
stiklumeisterā vai vējstiklā, abos cenas vienādas ar visu moldingu un darbu + oem kvalitātes sitkls 80 ls. bet vari atrast galus kas tev stiklu ieliks uz pusi leetaak, lietotu, ķīnas utml :) dzirdēts ka sākot no 40 ls
cena no 37Ls par stiklu un 15-20Ls par darbu. Starpības stiklu kvalitātē starp OEM un poli manuprāt nav nekādas, nu vismaz neesmu es nekāds optometrists, lai piesietots par kautkādu staru laušanu un citiem, bla bla bla. Vai arī meklē kādu kurš tirgo rezerves daļās tad cenas ir no 20ls.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
mazliet pieliekot šai summai var dabūt securit stiklu ar tonētu augšējo malu (ja ir/izdīc atlaidi, tad pat zem).erda rakstīja:priekšējais logs?
Zinu, ka sedanam (nezinu par atšķirībām) maxāja ap 50ls !
Savam auto ķīnas/poļu stiklu - da nu nah, esmu redzējis tādus "peldošos" brīnumus, nemaz nerunājot par izmēru precizitāti.
edit:
ptu, steigā neizlasīju "kopā ar darbu", diemžēl labs stikls tik maksās + darbs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Mani pazīsti? Ieliku savam NordGlass stiklu, šobrīd esmu nobraucis apmēram 80 000km, un ir pienācis laiks mainīt stiklu dēļ mazajiem punktiņiem. Švīkas gan nav, jo tās rodas tikai tad, ja slotiņas maina tikai tad, ka tās jau plīst nost, nevis tad, kad tas būtu jādara. Par ķīniešiem neko nezinu, pašam nav bijis un citiem esmu tikai līmējis iekšāAgris rakstīja:veel nezinu kas būtu ļoti ilgi nobraucis ar jaunu stiklu lai redzēt kas ar viņu notiek. vismaz es nepazīstu.dexter1 rakstīja:man vienkārši negribās, lai pēc pēc neilga laika viņš viss ir saskrāpēts. logs priekšējais!
meklēju, kādu sakarīgu servi, vai vienkārši džeku, kurš ar to ņemās, vajag ielīmēt priekšējo stiklu, ļoti labi ja to visu mēs varētu nodarīt jau līdz pirmdienai. Iesakiet kādu, vai nometiet ziņu PM.
P.S> pietika uzrakstīt tēmu, kad lūk ko pats arī atradu: http://www.automagija.lv izskatās daudzsološi ,pierakstīja rīt no paša rīta cena ļoti sakarīga izklausās, tikai 15Ls. Par to kā džeki visu novedīs līdz galam, noziņošu.
P.S> pietika uzrakstīt tēmu, kad lūk ko pats arī atradu: http://www.automagija.lv izskatās daudzsološi ,pierakstīja rīt no paša rīta cena ļoti sakarīga izklausās, tikai 15Ls. Par to kā džeki visu novedīs līdz galam, noziņošu.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Sakiet lūdzu,vai var ielikt priekšējās durvis elektiski paceļamos stiklus,ja līdz šim tur ir bijuši mehāniskie
Špaktele dara brīnumus...
Bet protams ,ka var
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nju tad sagaidiishu kas buus man peec 80, ja sagaidiishu, cerams ka buus iztureejis :)marux rakstīja:Mani pazīsti? Ieliku savam NordGlass stiklu, šobrīd esmu nobraucis apmēram 80 000km, un ir pienācis laiks mainīt stiklu dēļ mazajiem punktiņiem. Švīkas gan nav, jo tās rodas tikai tad, ja slotiņas maina tikai tad, ka tās jau plīst nost, nevis tad, kad tas būtu jādara. Par ķīniešiem neko nezinu, pašam nav bijis un citiem esmu tikai līmējis iekšāAgris rakstīja:veel nezinu kas būtu ļoti ilgi nobraucis ar jaunu stiklu lai redzēt kas ar viņu notiek. vismaz es nepazīstu.dexter1 rakstīja:man vienkārši negribās, lai pēc pēc neilga laika viņš viss ir saskrāpēts. logs priekšējais!
Kāds pēdējā laikā ir mainījis kupejai priekšējo stiklu?
Kur Rīgā to vislabāk/lētāk/kvalitatīvāk var izdarīt?
Kur Rīgā to vislabāk/lētāk/kvalitatīvāk var izdarīt?
vējstikls.lv
iekš powera lietotājs lauriko
Vakar nomainīju stiklu pie ieteiktā lauriko jeb http://www.stiklumeistars.lv/
Kopumā viss izskatās labi nostrādāts.
Kopā viss sanāca 75ls
Katrā ziņā šo kantori varu rekomendēt
Kopumā viss izskatās labi nostrādāts.
Kopā viss sanāca 75ls
Katrā ziņā šo kantori varu rekomendēt
Kāds no Cēsu puses gadijumā nezin numuru Priekuļos tam stiklu ielīmētājam? Atsauksmes ir ļoti labas, ja gribot stiklu mainīt, tad tikai tur Cēsu, Smiltenes apgabalos..
Nu lūk, varu izstāstīt atšķirību starp labu stiklu un lētu stiklu. Ieliku sev rudenī lētu ķīnieti, tagad nobraukti 10 000km, un stikls jau ir palicis diezgan punktains Šaubos, ka viņš man izturēs ilgāk par 40 - 50 000. Rezumē - ļoti silti iesaku nelikt lētus stiklus.marux rakstīja:Mani pazīsti? Ieliku savam NordGlass stiklu, šobrīd esmu nobraucis apmēram 80 000km, un ir pienācis laiks mainīt stiklu dēļ mazajiem punktiņiem. Švīkas gan nav, jo tās rodas tikai tad, ja slotiņas maina tikai tad, ka tās jau plīst nost, nevis tad, kad tas būtu jādara. Par ķīniešiem neko nezinu, pašam nav bijis un citiem esmu tikai līmējis iekšāAgris rakstīja:veel nezinu kas būtu ļoti ilgi nobraucis ar jaunu stiklu lai redzēt kas ar viņu notiek. vismaz es nepazīstu.dexter1 rakstīja:man vienkārši negribās, lai pēc pēc neilga laika viņš viss ir saskrāpēts. logs priekšējais!