Par krāsām, krāsu kodiem
Sveiki.
Neesmu manījis vai šeit ir bijis kas līdzīgs prasīts. Interesē kur, Rīgā piemēram, būtu iespējams iegādāties auto krāsu, tā lai sakrīt 1:1 ar manējo. Esmu dzirdējis par tādām vietām, kur krāsas itkā speciāli jauc lai sanāktu tāda kā nepieciešama.
P.S. nesmejieties ja nu kas, neesmu eksperts par šitādām lietām
Neesmu manījis vai šeit ir bijis kas līdzīgs prasīts. Interesē kur, Rīgā piemēram, būtu iespējams iegādāties auto krāsu, tā lai sakrīt 1:1 ar manējo. Esmu dzirdējis par tādām vietām, kur krāsas itkā speciāli jauc lai sanāktu tāda kā nepieciešama.
P.S. nesmejieties ja nu kas, neesmu eksperts par šitādām lietām
Es pirku Struktoru ielā blakus nujau bijušajam biimershopam.... Nosauc krasas kodu,paņem vel bākas vāciņu un uztaisiis tew Ja vēlies jau baloniņā tad tam cena bij 8ls mazajam laikam 4ls
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Tas būtu viens variants. Ir vēl kādi?
Man jau itkā pārāk daudz nevajag, tik tā lai varu iedot krāsotājam un tā lai sanāk brilli nokrāsot un kapatu biški.
Man jau itkā pārāk daudz nevajag, tik tā lai varu iedot krāsotājam un tā lai sanāk brilli nokrāsot un kapatu biški.
Velkādi būs googlei ieraksti google auto krāsu tirzniecība vai kko tādu,droši ka izmetīs papilnam! Pilna Rīga ar tām bodēm!
A kur tagad biimershop?Sen neesmu tur bijis!!!Beigtais rakstīja:Es pirku Struktoru ielā blakus nujau bijušajam biimershopam.... Nosauc krasas kodu,paņem vel bākas vāciņu un uztaisiis tew Ja vēlies jau baloniņā tad tam cena bij 8ls mazajam laikam 4ls
Vaig ar atsauksmēm, tā lai kāds kurš tur reāli kaut ko pircis un var pateikt: Vot jā tur bija ideāliBeigtais rakstīja:Velkādi būs googlei ieraksti google auto krāsu tirzniecība vai kko tādu,droši ka izmetīs papilnam! Pilna Rīga ar tām bodēm!
Tas tā jokojoties
Kaut kur forumā manīju, ka veikals kā tāds vairs nebūšot, būs iespējams tikai internetā iegādāties to ko sirds kāro Protams tas ir tikai tas ko manīju, vai tā ir 100% nezinu pateikt.SKALINS rakstīja:A kur tagad biimershop?Sen neesmu tur bijis!!!Beigtais rakstīja:Es pirku Struktoru ielā blakus nujau bijušajam biimershopam.... Nosauc krasas kodu,paņem vel bākas vāciņu un uztaisiis tew Ja vēlies jau baloniņā tad tam cena bij 8ls mazajam laikam 4ls
Man jau preci pirms pērku patīk vismaz apkatīt un rokās paturēt,bet ja nu tā...
+1 šādi nepaturot rokas no internet veikala ieberzos perkot mātei portatīvo Beigās sanāca serkociņkastītes lielumā gandrīzSKALINS rakstīja:Man jau preci pirms pērku patīk vismaz apkatīt un rokās paturēt,bet ja nu tā...
Sorry par offtopic!
Jautājums par bmw baltajām krāsām, teiksim tā pati alpine weiss, tā krāsa vēl jālako, jeb nē?? jo nav jau metālika it kā.
BMW-Big Money Waste
Obligāti jālako.
Parasti mazos daudzumos štruntiem krāsas ņemu Formulā. Tagad uz Viskaļu ielas pie dzelzceļa pārbrauktuves.
Parasti mazos daudzumos štruntiem krāsas ņemu Formulā. Tagad uz Viskaļu ielas pie dzelzceļa pārbrauktuves.
biki pārfrāžēšu savu jautājumu tā baltā krāsa nav gadījumā akrila, jo cik skatos visi sarkanie bezmetālikas bmw ir krāsoti ar akrila krāsu, kuru laikam nelako? līdz ar to biežāk jāpulē
nesmu specs pa krāsām tāpēc tādi jautājumi (mē mehanik), vnk redzēju vienu bmw svaigi sakrāsotu alpīnas krāsā, baigā konča izskatījās uzradās interese, kas un kā ar to balto krāsu
nesmu specs pa krāsām tāpēc tādi jautājumi (mē mehanik), vnk redzēju vienu bmw svaigi sakrāsotu alpīnas krāsā, baigā konča izskatījās uzradās interese, kas un kā ar to balto krāsu
BMW-Big Money Waste
Neiedziļinājos. Akrilu nelako, bet to var darīt un arī ieteiktu ja neņem komsiski dārgo. Jāuzmanās pūšot lai nenotek. Noteikti veikalā jāizrunā par visām īpašībām, jo lētie mainīs ar laiku krāsu. Mēbelēm pērk Vienības gatvē "Krāsu serviss" auto gan jau tajos pašos auto krāsu veikalos apskaidros un iedos komplektu.
BMW-Big Money Waste
Kāds zin kur iespējams iegādāties diamantschwarz-metallic krāsu flakonina?
Biju iegājis dažos atbildeja ka nav flakonina nav.
Kur to krāsas kodu var redzēt? Apmēram zinu, kur skatīties, bet tur ir vairāki kodi.. kurš ir īstais?
Uz priekšējās glāzes ir plāksnīte, tur būs krāsas nosaukums, piemēram Lagun green un kraasas kods, piemēram 266/ 6