Spuldzes
Sveiki, vēlos nopirkt cool blue lampiņas priekšējās. Kāds varētu paskaidrot, kādas lampiņas stāv iekša priekšējos lukturos? Jo vecajai mašīnai 1988 gada civic sanāca nopirkt h4 izrādās ka tur bija 2 dažādu veidu lampas tuvās un tālās atšķīrās. Tā nu sanāca ka viens komplekts bija lieks, negribās pirkt liekas mantas
Man tuvajos staav h1 ...
Iznjem aaraa un apskaties kaadas Tev tur jau ir
P.S. Skati neiziesi ar nestandarta apgaismojumu,ja saprotu ka gribi likt zilas....
Iznjem aaraa un apskaties kaadas Tev tur jau ir
P.S. Skati neiziesi ar nestandarta apgaismojumu,ja saprotu ka gribi likt zilas....
kapēc, lai neizietu? Tiek jau mainīta tikai pati spuldzīte nevis lampas vai sazin vel kas...splat rakstīja: P.S. Skati neiziesi ar nestandarta apgaismojumu,ja saprotu ka gribi likt zilas....
Kaadas spuldzes ieteiktu pirkt, lai nakti apgaismojums buutu labaaks?
osram night breaker, fuck tos ļevos xenonus..
Nu jau pāris mēnešus ir NB+, man viss 4 spuldzes saliktas, spīd baigi labi.kkk_24 rakstīja:osram night breaker, fuck tos ļevos xenonus..
+ par ksenoniem halogēno lēcu lukturos. Nomaini uz HID lēcām un liec xenonus.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Pareizi saprotu, ka gan miglās gan tuvajos nāk h1? Vai ir atšķirība starp miglām un tuvajiem?
Kāda tipa spuldzes nāk tālajos?
Cik zinu tad visās miglās nāk H1.oseenc rakstīja:Pareizi saprotu, ka gan miglās gan tuvajos nāk h1? Vai ir atšķirība starp miglām un tuvajiem?
Ja lēcu lampas - H1 gan tuvie, gan tālie
Ja bezlēcu tad H7 gan tuvie, gan tālie.
Piedošan ja kļūdos.
+
Un nesaprotu vaitad tik grūti izņemt un apskatīties kāda spuldze?
Pēdējais labojis Agris13 - 19 Feb 2014, 20:09, kopā labots 1 reizi.
Izņēmu tikko, tāpat netapa skaidrs, neatradu nekur ne uzrakstus, ne datus (varbūt vienkārši esmu pieradis, ka parastajām spuldzēm uz cokoliem/kupoliem viss rakstīts) vai arī pustumsa vainīga.
EDIT.
Pačekojot netu, sapratu, ka man tuvajās stāv H7 spuldzes. Starp H1 un H7 ir liela starpība un ja zini, kā izskatās katra spuldze, tad problēmu nav.
Paldies par atbildi. :)
EDIT.
Pačekojot netu, sapratu, ka man tuvajās stāv H7 spuldzes. Starp H1 un H7 ir liela starpība un ja zini, kā izskatās katra spuldze, tad problēmu nav.
Paldies par atbildi. :)