Krusti tālajās gaismās.
Sveiki, tā kā esmu galīgi zaļš gurķis vēl daudz ko nesaprotu, vēlos prasīt padomu par krustiem tālajos lukturos.
Pieņemu ka forumā ši tēma jau iepriekš tikusi aprunāta, bet diemžēl nekur nespēju uzrakt.
Tātad varbūt kāds varētu palīdzēt, kā uztaisīt, vai labāk nopirkt, ja taisīt no kāda materiāla un kā uzstādīt.
Pieņemu ka forumā ši tēma jau iepriekš tikusi aprunāta, bet diemžēl nekur nespēju uzrakt.
Tātad varbūt kāds varētu palīdzēt, kā uztaisīt, vai labāk nopirkt, ja taisīt no kāda materiāla un kā uzstādīt.
Kurinam, kurinam
Pm - dogma, juris, burns, rm1
Šie taisa, moš kādu vēl aizmirsu..
Es ņemu no lietotāja RM1 pašus krustus pa 5 latiem abiem tālajiem lukturiem. Tad nopūtu ar karstumizturīgu krāsu un ieliku iekšā.
kāds nav piefiksējis, ka pēc tuvo gaismu reflektora nokrāsošanas paliek sliktākas gaismas?
Stipri sliktākas? Ja jā, tad ne to esi salrāsojis.
Ko tie krusti vispār dara? Pastiprina gaismu vai kas cits?
Padara lukturus vizuāli tumšākus, bet staru, gaismu nebojā, t.i., vizuāls apmāns - melni krusti atspīd reflektorā, rodas tumšāks efekts.
Hvz, viss kārtībā. Vismaz uz aci atšķirību nemanuintis rakstīja:kāds nav piefiksējis, ka pēc tuvo gaismu reflektora nokrāsošanas paliek sliktākas gaismas?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
ar to pietiks, paldiesRENIO rakstīja:Pm - dogma, juris, burns, rm1
Kurinam, kurinam
ne man, bet nu likās ka sliktāk bija, bet tas laikam tāpēc ka viens lukturis tik bija, galīgi viņš neko neapgaismoja. Tpc gribēju pavaicāt, kā citiem ir.dogMa rakstīja:Stipri sliktākas? Ja jā, tad ne to esi salrāsojis.
p.s. intis raksta esmu laukus.