E36 arku valcešana. Kā to dara.
Tātad kā to dara! pāris attēli un adrese ar vairak info.
pirms pēc Un protams kpc taa jadara... lai sanaktu šadi vairak info te: http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... er+rolling
pirms pēc Un protams kpc taa jadara... lai sanaktu šadi vairak info te: http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... er+rolling
Te vismaz to dara ar pareizu ierīci, nevis kā mūsējie vietējie ar trubu
krāsa nav jāsilda lai neplaisā ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kur taadu aparaatu vareetu iegaadaaties?arii veelos sev valceet arkas
labaak uztici to profesionaalim, nav veerts tereet aparaatam, ja veelies tikai savam autinjam izvalcceet.
par profesionaali var kluut tikai iemaacoties,taapeec arii jaameegina uz sava auto...un peec tam tikkai var domaat par citu auto arku valceesanu....ebay par 169$ var dabuut
es gan ar trubu getto
latvija zinu kur valce 15ls par arku rumbula! bet ja loti grib neteret naudu ir iespeja panem vecu dankratu dzelzi un skeidborda deli un uzmetini pats savu valcejamo un bos tiesi tas pats kas servisaaa!
tie pa 15 uztaisīs tev tādu,kā tas sarkanais
bet ja nopietni tad krāsa tā pat saplausās,un tautā runajot,ka tie pa 15 paši ar āmuri taisnojot
bet ja nopietni tad krāsa tā pat saplausās,un tautā runajot,ka tie pa 15 paši ar āmuri taisnojot
nu ja gribi es tev pa 10ls visas ar kuvaldu iztaisnosju ta ka atpakal neiztaisnosi! saku ka servisa specializeta taisa pa 15ls arku!Kobreti rakstīja:tie pa 15 uztaisīs tev tādu,kā tas sarkanais
nē to es saprotu,bet palasies gūgle.. Tauta runā,kad tie kas pa tiem 15ls paši ar āmuri dauzot,krasu sapišot utt. tie pašī meisatari saka,ka tas aparāts esot fufels un,ka ar āmurīt esot labāk apskaties,pats rakos un mekleju,kad sev vajadzēja valcēt beigās pats visu uztaisiju krāsa palika šada un leca nost gabaliem:
Cik sen sen lasīju, tad arī pēc tā tā aparāta ir jāpārkrāso arka, jo valcējot krāsa stiepjās un traļi vaļi.
Pareizi,ja nesilda tad ir jākrāso,bet es runājo par to budžeta variantu Nezinu jau cik tur patiesība,bet tie pa 15ls tipo ar āmuri dauzot
priekšējiem spārniem tos kaņķikus daudziju ar āmuri(gumijas) pats un sildiju ar rupniecisko fēnu un vispar bez emocijām,ne krasa ieplīsa,ne noleca nost. aizmugurējas arkas valceju ar trubu un sildot arī nebija nekādas vainas līdz ceļā rīga-jelgava-tukums nokrāvos un sapratu,ka braukšana vispar nebūs,jo bija gumija pret arku ierbaurcām jelgavas maksimas stāvlaukumā(es ar diviem kolēgiem) un ielaidām trubu pa brutālo,krāsa jau pie primā vilciena saplausāja un gabaliem krita nost
Un humors-tiešī kāds jelgavnieku bmw nakts saiet bija (pl01.00),viens tā lūrēja,ka zaļo pie krusta nogulēja Bijām uzmanības centrā
priekšējiem spārniem tos kaņķikus daudziju ar āmuri(gumijas) pats un sildiju ar rupniecisko fēnu un vispar bez emocijām,ne krasa ieplīsa,ne noleca nost. aizmugurējas arkas valceju ar trubu un sildot arī nebija nekādas vainas līdz ceļā rīga-jelgava-tukums nokrāvos un sapratu,ka braukšana vispar nebūs,jo bija gumija pret arku ierbaurcām jelgavas maksimas stāvlaukumā(es ar diviem kolēgiem) un ielaidām trubu pa brutālo,krāsa jau pie primā vilciena saplausāja un gabaliem krita nost
Un humors-tiešī kāds jelgavnieku bmw nakts saiet bija (pl01.00),viens tā lūrēja,ka zaļo pie krusta nogulēja Bijām uzmanības centrā
redzkur budzeta varinats
zinu ka krasa lobas nost, bet tew saku ka servisa ar tadu aparatu taisa 15ls pa arku!
a čo tas niga baigais pro,ar to varētu a pa 2l aliņu sarunāt
coupe 2.8
nu tur drusku uzmanīgi jādara lai nesanāk šitā
www.youtube.com/watch?v=1LdDAa6TNWE&feature=related
www.youtube.com/watch?v=1LdDAa6TNWE&feature=related
Hello!
Ir kādi jaunumi arku valcēšanā?
Ir doma pabojāt arkas nedaudz.
Ir kāds, vai kādam zināms kāds, kas to varētu normāli izdarīt(Bez trubām un beisbolenēm)!?!
http://www.youtube.com/watch?v=oIVkBFC- ... ure=fvwrel
Ir kādi jaunumi arku valcēšanā?
Ir doma pabojāt arkas nedaudz.
Ir kāds, vai kādam zināms kāds, kas to varētu normāli izdarīt(Bez trubām un beisbolenēm)!?!
http://www.youtube.com/watch?v=oIVkBFC- ... ure=fvwrel
es domāt uzjauta Hoodijam,viņam a ir neliela pieredze tajā visā
coupe 2.8