Motora pārsegs!
Sveiki!
Tā nu ir sanācis kad beidzot arī man pašam ir savs bembīts, bet lieta sekojoša - problēma tāda, ka motora pārsegam vienā pusē (labjā) ir diezgan liela šķirba, bet kreisā puse stāv tā kā būtu jāstāv, vai ir kāds veids kā labot šo problēmu?
Tā nu ir sanācis kad beidzot arī man pašam ir savs bembīts, bet lieta sekojoša - problēma tāda, ka motora pārsegam vienā pusē (labjā) ir diezgan liela šķirba, bet kreisā puse stāv tā kā būtu jāstāv, vai ir kāds veids kā labot šo problēmu?
Dod bildi, kur redzams, kur ir problēma, pēc apraksta nevar saprast! Bet pēc nodefinētā jautājuma teiktu, ka brauc uzreiz pie tiem kas kko jēdz.
d[-_-]b
Jāpievelk tās augstākās puses pārsega slēdzenes stienīti, lai aizveroties stiprāk pievelk.. var pašu nedaudz pielocīt uz vajadzīgo pusi!
d[-_-]b
Klau vīri, lieta sekojoša.
Kā lai no ārpuses attaisa/atrauj/atlauž kapotu?
Vakar taisot vaļā kapotu no salona, trose pārtrūka un tagad ir paka*ā!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Domāju pajauc tos salona plastmasus vēl valjā, tiec klat lielākam troses gabalam kurš nolūzis, tā lai var ar plaķenēm tikt klāt :)Rudziņš rakstīja:Klau vīri, lieta sekojoša.
Man tāda pati problēma ar pārsegu, identiska bilde tavējai.
Viskautko mēģināju, nesanāca. :( tā arī paliku ar šķirbu.
Viskautko mēģināju, nesanāca. :( tā arī paliku ar šķirbu.
Rudziņš rakstīja:Klau vīri, lieta sekojoša.
Varbūt palīdz, ātrumā nenoskatījos, bet izskatās labs
Tas bija pirmais ko dariju, noņēmu plastmasu un mekleju troses gabalu, bet tur bija tikai spirālveida un visu izrāvu laukā.
Man bija tā pat,izņem šoferpuses nāsi un tur var tikt klāt tai trosītei un diezgan spēcīgi bija jāparauj un man atleca vaļā
autokrasoshana [email protected] jus man foto es jums cenu :) http://foto.inbox.lv/d_i_m_a/bmw
Man ar to nepietika, vajadzēja izņemt gan nāsi, gan šofera puses pagriezienu, lai tiktu klāt pie abām trosītēm, un tad mierīgi var atvērt haubiOHO rakstīja:Man bija tā pat,izņem šoferpuses nāsi un tur var tikt klāt tai trosītei un diezgan spēcīgi bija jāparauj un man atleca vaļā
Cik jāmaksā, lai šitā sapistu mašīnu?Denielj rakstīja:autokrasoshana [email protected] jus man foto es jums cenu :) http://foto.inbox.lv/d_i_m_a/bmw
Cik maksā, teiksim viens slieksnis vai spārns nostrūklot/sagatavot krāsošanai/krāsošana/lakošana? Vismaz aptuveni.
jautajums par amortizatoriem, kas notur augsa motora parsegu - auto ilgu laiku nostaveja un sobrid vairs isti normali neturas atverta veida motora parsegu - ieprieks viss bij labi, ir iespeja, ko tur darit vai lidzes tikai maina?
Tikai maiņa, nemaksā daudz.
Sk, ka vinus pareizi angliski sauc?
Uzraksti sava vin koda pēdējos 7 ciparus, iemetīšu adresi uz pareizajiem.
Nav mans auto.
Tad uzraksti gadu, modeli, kupeja/sedans/tourings.
94 gads, kupeja, 325i