Dažādi
Cik apmeram vareetu izmaksaat shada laboshana , masinai slieksnis bik iebuktets , un durvis nedaudz , un noskraapeets.
Letakais variants kads vareetu buut ? |
un cik tas vareetu izmaksaat ?
Ja gribi kvalitatīvi, tad 2 varianti:
1. Ar spoteri izvilkt metālu, apstrādāt un nokrāsot;
2. Pārmetināt slieksni, nomainīt durvis, apstrādāt, nokrāsot.
Tas, kas uz ātro ieskrēja galvā.
1. Ar spoteri izvilkt metālu, apstrādāt un nokrāsot;
2. Pārmetināt slieksni, nomainīt durvis, apstrādāt, nokrāsot.
Tas, kas uz ātro ieskrēja galvā.
Nu tur reali nav taads gadijums lai mainitu durvis.
tur ir atskrapets pret sienas metaala stuuri.
Buktu izlidzinasanai cik apmeram aizies ?
Buktes ir ielocitas , nav sistas.
tur ir atskrapets pret sienas metaala stuuri.
Buktu izlidzinasanai cik apmeram aizies ?
Buktes ir ielocitas , nav sistas.
Ja tikai ielocītas, tad tiešām griezies kādā kantorī, kur džeki ar spoteri ņemas, tas būs ātri un kvalitatīvi Un slieksnīši atkal būs taisni.
Nu , tad cik es sapratu , diezko dargi tas neizmaksas
Ja ir, tad iesaki kadu samera letu un kvalitatiivu servisu.
Es vel ar tadam problemam saskaries neesmu :)
Ja ir, tad iesaki kadu samera letu un kvalitatiivu servisu.
Es vel ar tadam problemam saskaries neesmu :)
Es arī neesmu saskāries Tikai zinu un esmu redzējis, kā to dara, bet to darīja dīlera servisā..
Par servisiem vispār neko nezinu, jo neesmu dzīvojies pa tādiem. Varbūt vari pamēģināt RUSBEMU, bet cena droši, ka būs augstāka, kā citur.
Par servisiem vispār neko nezinu, jo neesmu dzīvojies pa tādiem. Varbūt vari pamēģināt RUSBEMU, bet cena droši, ka būs augstāka, kā citur.
varbut vajag padomat ka vienkarsak butu slieksnim uzlikt pa virsu uzlikas, protams ja nebus redzami buktejumi gar malamRazbainieks rakstīja:Cik apmeram vareetu izmaksaat shada laboshana , masinai slieksnis bik iebuktets , un durvis nedaudz , un noskraapeets.
...
Navajag to utu kantori ieteikt, tak ir citi sakarīgi servisi.dogMa rakstīja:Es arī neesmu saskāries Tikai zinu un esmu redzējis, kā to dara, bet to darīja dīlera servisā..
Es neieisaku, jo man nav ko ieteikt.. Vispār pa servisiem nedzīvojos :)
Es ar nedzīvojos bet piemēram ir lietas ko braucu pie radinieka uz servisu činīt un savirzi ar pats nemāku regulēt
Jebal tajā powerā sūds tiek stumts, kad tiešām ko vajag, neviens neko nezin, vpizdu viņus!
Tātād:
Vai ir iespejams restaurēt moldingus, respektīvi, e36 šofera durvju M moldings ir mazliet ieliekts, jo durvīs bukte, gribētu dabūt to moldigu taisnu, ir varianti?!
Tātād:
Vai ir iespejams restaurēt moldingus, respektīvi, e36 šofera durvju M moldings ir mazliet ieliekts, jo durvīs bukte, gribētu dabūt to moldigu taisnu, ir varianti?!
pasildot matrealu (ieteicams izmntot celtniecibas feenu) ar krstu gaisu tu vinju varesi liekt ka viengribesi un pie reizes ari atjaunosies melnas plastmasas molekulas!
pameginasi- pats sapratisi kaa!
pameginasi- pats sapratisi kaa!
...
Galvenais nepārcenties.
Paldies Armando, skatīsimies kā sanāks!
P.S cerams nepārcentīšos!
P.S cerams nepārcentīšos!
kurš zina, atszistas, kura daļa jākrāso e36 bosch lampai (tuvajam) lai panaktu tumshaku efektu?
Reflektors, protams, ja tev ir lēca. Ja nav lēca, tad nekāda krāsošana nelīdzēs, t.i., neko tur nevar nokrāsot.
reaali tas netraucees staram? :)
Ja ir lēca, tad nē.
ja droši rokā vari noturēt 8mm muciņu ar mazo tirkšķīti tad viegli...