PILNA M PAKA
Šodien aizdomājos. Jānostāda kāds mērķis uz auto. Tāpēc jautājums - kas ietilpst PILNĀ M pakā? Sliekšņi, bamperi, kas vēl?
Tas pats arī par interjeru - kādas nianses, kādi sēdekļi (bet m pakā, ne m3 mašīnā) utt? Zinu ka melnie griesti skaitās m-pakā. Kloķis ar M burtiņu jau ir, kaut gan gribētos ar visiem cipariņiem.
Tas pats arī par interjeru - kādas nianses, kādi sēdekļi (bet m pakā, ne m3 mašīnā) utt? Zinu ka melnie griesti skaitās m-pakā. Kloķis ar M burtiņu jau ir, kaut gan gribētos ar visiem cipariņiem.
Armando laikam vistuvāk M pakai ir, paskaties viņa salonu ar ntiem M burtiņiem
M-paka.. Stiepjams jēdziens :)
Bet tā: bamperi, sliekšņu uzlikas, spoguļi, moldingi, griesti, stūre, recaro saloniņš (droši viens) un vēl //M burts restē
Bet tad vēlviens jautājums - vizuālā m-paka vai arī m-pakas ritošā?
Bet tā: bamperi, sliekšņu uzlikas, spoguļi, moldingi, griesti, stūre, recaro saloniņš (droši viens) un vēl //M burts restē
Bet tad vēlviens jautājums - vizuālā m-paka vai arī m-pakas ritošā?
Šķiet ka viņš vairāk spiež uz kārtīgu M3. Bet nu tapēc gribās zināt, vai starp M pakotu bembi un M3 atšķirība ir tikai piekarē un motorā?
Bet M-Pakai kaut kas specifisks nāk ritošajā? Jo M3 ir tur visādas ekscentriskās bukses, bet M-Pakai?
Un jā pilna m-paka: astīte, spoileris, spoileris uz loga arī skaitās? Vot hvz, ir kāds kas var uzskaitīt tiešas lietas? Jeb tas ir tā - citai mpakai ir astīte, citai nav un tā?
Bet M-Pakai kaut kas specifisks nāk ritošajā? Jo M3 ir tur visādas ekscentriskās bukses, bet M-Pakai?
Un jā pilna m-paka: astīte, spoileris, spoileris uz loga arī skaitās? Vot hvz, ir kāds kas var uzskaitīt tiešas lietas? Jeb tas ir tā - citai mpakai ir astīte, citai nav un tā?
Astīte vai tad skaitās kā M paka priekš e36?
Astīte nē. Astīte nāk no e46.. Tā teikt, pārmantojusies. Varētu būt kāds spoileris aizmugurē, par to tik sīki nezinu :)
Par piekari - nav tāda, kā emkām, bet pastiprināta, sēdinājums etc., kas ir izturīgāka par standarta.
Par piekari - nav tāda, kā emkām, bet pastiprināta, sēdinājums etc., kas ir izturīgāka par standarta.
m3 diski, ir veel motorsport spoilers, vai m3 GT spoilers, loga uzlikas gan manliekas ka vispaar nenaaca.
ap durvju rokturiem motosport. m3 glāžu atsaite.. bet kas skaitaas mpaka hz.. ganjau kautkas vēl.
ap durvju rokturiem motosport. m3 glāžu atsaite.. bet kas skaitaas mpaka hz.. ganjau kautkas vēl.
RENIO, tiešām?
Lieliem motoriem bija kā izvēles iespēja, ka papildusaprīkojums.
tik vel pie visa si japieskaita ari ///m tie slieksnisi kuri zem durvim naak (kickplates ang. val.) un vel jau ari ir ta ka apsifkam nak divas tumbinas nevis viena, bet to jau laikam ka var ari nelikt, bet nu es liksu
parejais jau te pieminets, tik pa kresliem gan nevis recaro bet tie otri vandor vai ka vini tur saucas
parejais jau te pieminets, tik pa kresliem gan nevis recaro bet tie otri vandor vai ka vini tur saucas
...
Vader beņķi nāk tikai emkām, nevis m-pakām. Sliekšņu uzlikas nāk arī tikai emkām.
Un 2 tumbiņas nāk arī parastajiem autiņiem Tikai kā kuram.
M pakai spoguļi parastie!
Priekšējā bamperī nevis siets bet tāda 2 ribu redele.
Piekarē man liekas ka ir amji ar resno štoku un atsperes arī kaut kādas tur M.
Tumbiņu skaits ir atkarīgs kāda audio sistēma no rūpnīcas tiek pasūtīta, protams ka absolūtā virsotne ir HK
Priekšējā bamperī nevis siets bet tāda 2 ribu redele.
Piekarē man liekas ka ir amji ar resno štoku un atsperes arī kaut kādas tur M.
Tumbiņu skaits ir atkarīgs kāda audio sistēma no rūpnīcas tiek pasūtīta, protams ka absolūtā virsotne ir HK
Ēm, plastmasas reste nāk nevis m-pakā, bet, ja liek m-technic bamperi.. Tāpat ar sliekšņiem - ir ar izliekumu (//m) un ir bez izliekuma (m-technic) :)
neesmu pilnigi nevienam parastam e36 redzejis apsifkas ar divam tumbinam, tikai m iniekiem, jaa es jau te vairak runaju par eminieku, pavisam piemirsu ka pakam daudzi no tiem nieciniem naudogMa rakstīja:Vader beņķi nāk tikai emkām, nevis m-pakām. Sliekšņu uzlikas nāk arī tikai emkām.
...
Universiālam esmu redzēji ka nāk 2 tumbiņas.
varbut tiem ir, tadi te mums pa srotem nemetajas, vispar tie ir ritigs retums seit,
...
SS'kā netrūkst tādi ar 2 tumbiņām durvīs, par to nav ko iespringt :)
Karoč eksterjerā:
Diski, moldingi, priekšas, pakaļas bampers, gan jau vēl NEdzeltenie lukturi..
Jāpameklē kaut kur netā informācija, kas tad īsti tur ietilpst.
Diski, moldingi, priekšas, pakaļas bampers, gan jau vēl NEdzeltenie lukturi..
Jāpameklē kaut kur netā informācija, kas tad īsti tur ietilpst.
Bij man liekas arī kaut kāds tur uber izpildījums bet tas laikam M3 kuram bija kaut kādi glaunie yellow lukturi.