slieksnu uzliku remonts
Lieta tada, ka ir slieksnu uzlikas, oem, un ir saplisushi saani, lielas plaisas, ko vajadzeetu salodet, bet tas materials nelodejas, nekust. Kaadi ir citi varianti? Liimes?
oem bamperiem es izmantoju stiklaskiedru un stiklaskiedras spakteli. Domāju ka uzlikas ar varētu tāpat.
ZzevsS rakstīja:oem bamperiem es izmantoju stiklaskiedru un stiklaskiedras spakteli. Domāju ka uzlikas ar varētu tāpat.
esmu saskaries ar M paku kuru ar newareja salodet.... vienigais variants atlika stiklaskjiedra!
es arii esmu izmantojis tikai stiklskierdu..
Manas sliekšņu uzlikas viens jaunietis ar kausēšanu un sietiņiem veiksmīgi salodēja, turas ļoti labi. OEM facelift sliekšņu uzlikas.
Atnāks Orkaans pastāstīs jums par stiklašķiedru un tās pielietošanu uz OEM plastmasiem!
d[-_-]b
ir divu veidu plastmasas.... vienas vari nemt sietinju un lodet kauset kopaa bet otra tikai un vienigi sadeg.. lidz ar to tur lidzes tikai stiklaskjiedradogMa rakstīja:Manas sliekšņu uzlikas viens jaunietis ar kausēšanu un sietiņiem veiksmīgi salodēja, turas ļoti labi. OEM facelift sliekšņu uzlikas.
Ir, ir dzirdēts
Liels paldies! Man ir tie, kam plastmasa sadeg, nevis kūst.