Sadauzīts dupsis, ieteikumi?
Sveiki! Gadījās sadraudzēties ar koku!
Principā plānoju bundžu staipīt atpakaļ, bet, daļa zem bagāžnieka vāka apakšējās malas (kura mēdz izpūt) izskatās skumji, un, arī ir protams sapuvusi. To tā kā gribētos pie reizes pārmetināt.
Paspīdēja tāda iespēja pa cheapy dabūt no kupejas bagāžnieka vāku un arī to daļu (apvilkta bildē) izzāģēt, bet esmu dzirdējis baumas, ka kupejas un sedani tik labi nepārojas.
Vai manā gadījumā viss derēs kā nakas? Bagāžnieka vāks + tā balsts / iekšējā mala, kas apvilkts foto.
Principā plānoju bundžu staipīt atpakaļ, bet, daļa zem bagāžnieka vāka apakšējās malas (kura mēdz izpūt) izskatās skumji, un, arī ir protams sapuvusi. To tā kā gribētos pie reizes pārmetināt.
Paspīdēja tāda iespēja pa cheapy dabūt no kupejas bagāžnieka vāku un arī to daļu (apvilkta bildē) izzāģēt, bet esmu dzirdējis baumas, ka kupejas un sedani tik labi nepārojas.
Vai manā gadījumā viss derēs kā nakas? Bagāžnieka vāks + tā balsts / iekšējā mala, kas apvilkts foto.
tev ne liste nedz vaaks nederes no sedana ja tev ir kupeja
ar kompatu pa brugji
Šitāds jau ir redzēs te viens, var ļoti smuki sataisīt.
Pēdējais labojis hancels - 15 Mai 2014, 21:57, kopā labots 1 reizi.
Gadījuma Jelgavā nestāv ??
gadījumā stāv
Man ir sedans, gribēju no kupejas. bet nju sk, ja neder tad neder
Man ir sedans, gribēju no kupejas. bet nju sk, ja neder tad neder
čoms vnk stāstija ka redzēja tādu nabadzinu nolocitu
bet nu sataisit jau visu var
bet nu sataisit jau visu var
atkal kaut kādi slapjie sapņi par to ka visu smuki sataisīs
Nu jau! Man ne tuvu nevajag tādu celku kā lielākai daļai foruma lietotājuyanks rakstīja:atkal kaut kādi slapjie sapņi par to ka visu smuki sataisīs
Tas man ir sporta aparāts. Galvenais lai tumsā un pa gabalu izskatās ok, tā pat pēc mēneša atkal sasitīšu
nu ja tā, tad vēl ir vērts kaut ko varbūt darīt.
tomsko rakstīja:Nu jau! Man ne tuvu nevajag tādu celku kā lielākai daļai foruma lietotājuyanks rakstīja:atkal kaut kādi slapjie sapņi par to ka visu smuki sataisīs
Tas man ir sporta aparāts. Galvenais lai tumsā un pa gabalu izskatās ok, tā pat pēc mēneša atkal sasitīšu
hauhj tad taisīt, gāz tāpat..
Var pamanīt tumsā un no attāluma.Rons rakstīja:tomsko rakstīja:Nu jau! Man ne tuvu nevajag tādu celku kā lielākai daļai foruma lietotājuyanks rakstīja:atkal kaut kādi slapjie sapņi par to ka visu smuki sataisīs
hauhj tad taisīt, gāz tāpat..
Haaa varam sataisit ja pa jumtu nav bukte aizgajusi un durvis veras
Nav nav tik traki! Durvis verās un jumts ok, tikai nedaudz uz iekšu iešķiebušies spārni, bet tie jau atnāks atpakaļ velkot bupsi ārāelksnis rakstīja:Haaa varam sataisit ja pa jumtu nav bukte aizgajusi un durvis veras
saja gadijuma izskatas ka neiznaks gan tik vienkarsi..,katrs sans javelk bus uz aru.. ar aizmuguri maz ko dabusi no saaniem uz aaru..
Nu nezinu. Pieredze man šadās lietās nav, bet tīri loģiski domājot - kur tad tie sāni liksies kad iztaisnošu dupsi. Jāstiepjās atpakaļ vien irpoweredbygirts rakstīja:saja gadijuma izskatas ka neiznaks gan tik vienkarsi..,katrs sans javelk bus uz aru.. ar aizmuguri maz ko dabusi no saaniem uz aaru..
pirmkart diez vai dupsi izvilksi majas apstaklos taisni ara...noteikti ies uz kadu pusi kuru nevajagu n par cik jau ir trissturi iesists tad tiesi ta pat ari vilksies ta vidus dala ara, par cik nurciita.. tur vairak nenaks viss vesels araa..diezgan jacinaas buus..
saani diez gan asi un nepateiciigi ir ieliidusi uz ieksu, to var pateikt pec asaas buktes pie kakaleja loga apakseejiem sturiem..
saani diez gan asi un nepateiciigi ir ieliidusi uz ieksu, to var pateikt pec asaas buktes pie kakaleja loga apakseejiem sturiem..
Ok, paldies par info! Yeah, ir tur tāda buktīte no liekšanās parādījusies.poweredbygirts rakstīja:pirmkart diez vai dupsi izvilksi majas apstaklos taisni ara...noteikti ies uz kadu pusi kuru nevajagu n par cik jau ir trissturi iesists tad tiesi ta pat ari vilksies ta vidus dala ara, par cik nurciita.. tur vairak nenaks viss vesels araa..diezgan jacinaas buus..
ta bukte visticamak ir no ta, ka dupsis ir ari uzsists uz augsu..