Loga pacelšanās mehānisms.

Profila bilde
Patriks
Ziņojumi: 21
Pievienojies: 29 Jūl 2014, 22:05
Braucu ar: E36/e87

10 Aug 2014, 22:29

Sveiki, varbūt kāds varētu padalīties ar info kā varētu salabot saliekušos pacēlājus. Doma ķerties klāt tik varbūt kādam laba ideja kā labāk salabot lai nebūtu jāķeras klāt vairs, jo pirkt atkal citus vairs nevelk.
he9600
Ziņojumi: 2051
Pievienojies: 03 Apr 2011, 20:22
Braucu ar: e36 323
Reputācija: 37

jauns logu pacēlāja mehānisms no poļiem maksā 30eur, ieliec un aizmisti.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
justdoit
Ziņojumi: 25
Pievienojies: 16 Aug 2014, 17:13
sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ :bmw: ! :bye: :
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

justdoit rakstīja:sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ :bmw: ! :bye: :
Nevar. Varu nopārdot mehānismu no kompakta.
justdoit
Skaidrs,paldies par info,kāds stāvoklis pacēlājam???un kāda apmēram cena??
justdoit
cena ir pieņemama,kas ietilpst komplektā man vajag tikai pašu pacēlāja mehānismu! :bmw:
Profila bilde
ZzevsS

justdoit rakstīja:cena ir pieņemama,kas ietilpst komplektā man vajag tikai pašu pacēlāja mehānismu! :bmw:
Komplektā ietilpst abu durvju pacēlāja mehānismi.
Profila bilde
Rus
Ziņojumi: 637
Pievienojies: 10 Feb 2014, 11:28
Reputācija: 7

ZzevsS rakstīja:
justdoit rakstīja:sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ :bmw: ! :bye: :
:o vai Tu esi pārliecināts, ka nevar?
Profila bilde
ZzevsS

Rus rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
:o vai Tu esi pārliecināts, ka nevar?
Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādas
Profila bilde
Rus

ZzevsS rakstīja: Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādas
:sarunats: durvis atšķiras, bet stiprinājumi sakrīt, pašām jau stav no sedana.
Profila bilde
ZzevsS

Rus rakstīja:
ZzevsS rakstīja: Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādas
Tad man šķības acis! :D
Atvainojos, ja kļūdos.
Profila bilde
Rus

ZzevsS rakstīja:
Rus rakstīja:
Tad man šķības acis! :D
Atvainojos, ja kļūdos.
Un, lai pielikt punktu http://realoem.lv/part.php?part=51331977609&lang=lv
thedrunkenapple
Ziņojumi: 19
Pievienojies: 09 Feb 2015, 16:33
Ar ko var pielimet stiklu pie pacelšanās mehānisma?
Profila bilde
Andžiņja
Ziņojumi: 79
Pievienojies: 23 Mar 2014, 16:02
Braucu ar: Blue coupe
Atrašanās vieta: Daugmale , Ķekava
ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds tam logam garastāvoklis. ;)
Profila bilde
kristapsk94
Ziņojumi: 390
Pievienojies: 16 Okt 2012, 11:55
Braucu ar: 328. IK4
Atrašanās vieta: marupes
Reputācija: 1

apmaini logu pogas ar vietam var but taa iet uz beigam. tev vispar strada logs kad atver durvis vala ? jaa nee tad buss vien janem nost apsivka un jaskatas ko dara motorins un vai vadi klat

Andžiņja rakstīja:ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds tam logam garastāvoklis. ;)
Profila bilde
Andžiņja
kristapsk94 rakstīja:apmaini logu pogas ar vietam var but taa iet uz beigam. tev vispar strada logs kad atver durvis vala ? jaa nee tad buss vien janem nost apsivka un jaskatas ko dara motorins un vai vadi klat

Andžiņja rakstīja:ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds tam logam garastāvoklis. ;)
Nop. Viņs vsp nestrada. Tpc ir problemas ar durvju aizvēršanu.
Profila bilde
kristapsk94
Ziņojumi: 390
Pievienojies: 16 Okt 2012, 11:55
Braucu ar: 328. IK4
Atrašanās vieta: marupes
Reputācija: 1

Nu tad var gadities kad motorins ir izbeidzies logam isak sakot janem nost apsivka un jaskatas vai vaina ir vados vai motorina logam savadak netiks gala :)
Andžiņja rakstīja:
kristapsk94 rakstīja:apmaini logu pogas ar vietam var but taa iet uz beigam. tev vispar strada logs kad atver durvis vala ? jaa nee tad buss vien janem nost apsivka un jaskatas ko dara motorins un vai vadi klat

Nop. Viņs vsp nestrada. Tpc ir problemas ar durvju aizvēršanu.
Profila bilde
Andžiņja
Ok paldies ! ;)