Loga pacelšanās mehānisms.
Sveiki, varbūt kāds varētu padalīties ar info kā varētu salabot saliekušos pacēlājus. Doma ķerties klāt tik varbūt kādam laba ideja kā labāk salabot lai nebūtu jāķeras klāt vairs, jo pirkt atkal citus vairs nevelk.
jauns logu pacēlāja mehānisms no poļiem maksā 30eur, ieliec un aizmisti.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ ! :
Nevar. Varu nopārdot mehānismu no kompakta.justdoit rakstīja:sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ ! :
Skaidrs,paldies par info,kāds stāvoklis pacēlājam???un kāda apmēram cena??
cena ir pieņemama,kas ietilpst komplektā man vajag tikai pašu pacēlāja mehānismu!
Komplektā ietilpst abu durvju pacēlāja mehānismi.justdoit rakstīja:cena ir pieņemama,kas ietilpst komplektā man vajag tikai pašu pacēlāja mehānismu!
vai Tu esi pārliecināts, ka nevar?ZzevsS rakstīja:Nevar. Varu nopārdot mehānismu no kompakta.justdoit rakstīja:sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ ! :
Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādasRus rakstīja:vai Tu esi pārliecināts, ka nevar?ZzevsS rakstīja:Nevar. Varu nopārdot mehānismu no kompakta.justdoit rakstīja:sveiki! Vēlētos uzzināt,vai BMW E36 kompaktajam var uzlikt logu pacēlāja mehānismu no e36 SEDANA????PALDIES JAU IEPRIEKŠ ! :
durvis atšķiras, bet stiprinājumi sakrīt, pašām jau stav no sedana.ZzevsS rakstīja: Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādas
Tad man šķības acis!Rus rakstīja:durvis atšķiras, bet stiprinājumi sakrīt, pašām jau stav no sedana.ZzevsS rakstīja: Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādas
Atvainojos, ja kļūdos.
Un, lai pielikt punktu http://realoem.lv/part.php?part=51331977609&lang=lvZzevsS rakstīja:Tad man šķības acis!Rus rakstīja:durvis atšķiras, bet stiprinājumi sakrīt, pašām jau stav no sedana.ZzevsS rakstīja: Zinu, ka kkad pētīju abus un kkas atšķīrās. gan jau ka stiprinājuma vietas, jo durvis takš abiem dažādas
Atvainojos, ja kļūdos.
Ar ko var pielimet stiklu pie pacelšanās mehānisma?
ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds tam logam garastāvoklis.
apmaini logu pogas ar vietam var but taa iet uz beigam. tev vispar strada logs kad atver durvis vala ? jaa nee tad buss vien janem nost apsivka un jaskatas ko dara motorins un vai vadi klat
Andžiņja rakstīja:ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds tam logam garastāvoklis.
Nop. Viņs vsp nestrada. Tpc ir problemas ar durvju aizvēršanu.kristapsk94 rakstīja:apmaini logu pogas ar vietam var but taa iet uz beigam. tev vispar strada logs kad atver durvis vala ? jaa nee tad buss vien janem nost apsivka un jaskatas ko dara motorins un vai vadi klat
Andžiņja rakstīja:ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds tam logam garastāvoklis.
Nu tad var gadities kad motorins ir izbeidzies logam isak sakot janem nost apsivka un jaskatas vai vaina ir vados vai motorina logam savadak netiks gala :)
Andžiņja rakstīja:Nop. Viņs vsp nestrada. Tpc ir problemas ar durvju aizvēršanu.kristapsk94 rakstīja:apmaini logu pogas ar vietam var but taa iet uz beigam. tev vispar strada logs kad atver durvis vala ? jaa nee tad buss vien janem nost apsivka un jaskatas ko dara motorins un vai vadi klat
Ok paldies !