Plaisas vējstiklā
Čau visiem.
Tātad vējstikla plaisas.
1. Vai kādam ir sanācis iet apskati ar plaisu vējstiklā?
2. Ja ir, tad ar cik lielu plaisu vējstiklā ir iespējams iziet?
3. Varbūt ir kādi labi ieteikumi labot vai mainīt vējstiklu?
Ps.
Ar labošanu biju domājis..
Esmu dzirdējis ka ir tāds varjants, ka ieurbj plaisas galā, kaut ko iepilda un plais pārtrauc iet uz priekšu.
Ja ir pieredz, jautājums Nr. 3
Tātad vējstikla plaisas.
Ps.
Esmu dzirdējis ka ir tāds varjants, ka ieurbj plaisas galā, kaut ko iepilda un plais pārtrauc iet uz priekšu.
Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
Ja plaisa izgājusi līdz stikla malai un/vai traucē redzamību (ir acīm priekšā), tad jāmaina... Tā šķiet bija
d[-_-]b
Tas ir atkarīgs kurā vietā ir plaisa, es gāju skati ar 20cm plaisu pašā apakšā un blakussēdētāja pusē, dabuju vieninieku. Ja ir šofera pusē, tad laikam vispār nedrīkst būt. Par plaisas apturēšanu, es izdariju vienkārši, pie koka klicīša pieskrūvēju žileti un iegriez plaisas galā perpendikulāri plaisai kādus 2cm. Tu protams neredzēsi to ka tu iegriez tur mikraskopisku svītru, bet tas palīdz 50% gadijumu.Matīss rakstīja:Čau visiem.
Tātad vējstikla plaisas.
Ps.
Ja plaisa ir vietā kur neietekmē redzamību tad viņa netraucēs skatē(piemēram blakussēdētāja pusē) protams var remontēt vējstiklu, bet to labāk nodot profiņu rokās, piemēram šiem http://www.triplex.lv/
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Paldies par atsaucību.
Liekas ka to ko vajadzēja zināt esmu uzinājis.
Liekas ka to ko vajadzēja zināt esmu uzinājis.
Ja urb tad ar dimanta urbīti vismaz manam stiklam tā ir darīts un viss ir okey
Biju dzirdējis tieši par šitiem urbīšiem jā, atceries cik izmaksāja?Pe4us rakstīja:Ja urb tad ar dimanta urbīti vismaz manam stiklam tā ir darīts un viss ir okey
Matīss rakstīja:Biju dzirdējis tieši par šitiem urbīšiem jā, atceries cik izmaksāja?Pe4us rakstīja:Ja urb tad ar dimanta urbīti vismaz manam stiklam tā ir darīts un viss ir okey
Nu man tas neko neizmaksāja ,sencītim pašam ir tads urbīts ,paņem ar makitu un ieurbj bet galvenais cauri neizurbt
Skaidrs, a pēc tam to urbuma vietu kaut kā aizpildiji, vai neko?Pe4us rakstīja:Matīss rakstīja:Biju dzirdējis tieši par šitiem urbīšiem jā, atceries cik izmaksāja?Pe4us rakstīja:Ja urb tad ar dimanta urbīti vismaz manam stiklam tā ir darīts un viss ir okey
Nu man tas neko neizmaksāja ,sencītim pašam ir tads urbīts ,paņem ar makitu un ieurbj bet galvenais cauri neizurbt
ka man TA onkulji teuica,plaisa var but tani stikla diapozonaa,kur nepieskaras logu tiritaju slotinjas
taa tad redzes lokaa
taa tad redzes lokaa
ar kompatu pa brugji
Nu principa atstaju ka ir bet moška var ari iespiest kadu caurspidigo silikonu drosibas pec ,tas pec paša ieskatiemMatīss rakstīja:Skaidrs, a pēc tam to urbuma vietu kaut kā aizpildiji, vai neko?Pe4us rakstīja:Matīss rakstīja: Biju dzirdējis tieši par šitiem urbīšiem jā, atceries cik izmaksāja?
Tad jāliek maksimāli īsas slotiņascipruss18 rakstīja:ka man TA onkulji teuica,plaisa var but tani stikla diapozonaa,kur nepieskaras logu tiritaju slotinjas
taa tad redzes lokaa
Nevajag pis..t kapeikas. Nav tas dārgi. Uzzini kas taisa stiklus un uzzini cik kas maksā.
Ja plaisa ir veca un gara, tad urbšana nepalīdz!
Gribi iepis..t kapeiku tad pērc lietotu stiklu un nemaini loga moldingus. Par darbu gan būs tev jāsamaksā.
Un par TA... ja ir vadītāja puse tad nevar (2) ja pasažiera pusē un nav tendence iet uz vadītāja pusi tad var iziet. Anyway daudz kas atkarīgs no ta dzeka garastāvokļa.
Gribi iepis..t kapeiku tad pērc lietotu stiklu un nemaini loga moldingus. Par darbu gan būs tev jāsamaksā.
Un par TA... ja ir vadītāja puse tad nevar (2) ja pasažiera pusē un nav tendence iet uz vadītāja pusi tad var iziet. Anyway daudz kas atkarīgs no ta dzeka garastāvokļa.
Nesmu kapeiku pisTumshais rakstīja:Nevajag pis..t kapeikas. Nav tas dārgi. Uzzini kas taisa stiklus un uzzini cik kas maksā.
Ja gribi veikt vējstikla maiņu kvalatīvi, tad labāk braukt uz servisu, lai meistari to izdari. Darbs + materiāls aptuveni izmaksā 100 euro.
Tas ir pasūtot vējstiklu vai atrodot viņu šrotā?Kristapinnss rakstīja:Ja gribi veikt vējstikla maiņu kvalatīvi, tad labāk braukt uz servisu, lai meistari to izdari. Darbs + materiāls aptuveni izmaksā 100 euro.
Sanaca śaize. Atveras haube, jamaina stikls. Iesakat ludzu, kur var. Pm
Es te biju
Iesakat kantori,kas nomainis prieksejo vehstiklu. Triplex jau zinams. Gribas vel variantus dzirdet
ikscile autostikli.lv laikam bija.. kka ta
Vejstikli.lv