Virsbūve
Aiztaisīju coupei bagažnieku un spaidi pogu cik gribi netaisās vaļā. Gaidu ieteikumus kā atvērt vaļā
nolaid beņķi aizmugurē,lien iekšā pie vāka,noņem tos plastmasus nost un tiksi pie slēdzeni,tad parauj aiz to dzelzs stieni,man tieši tas pats bija,tā dabuju vaļāGrunte rakstīja:Aiztaisīju coupei bagažnieku un spaidi pogu cik gribi netaisās vaļā. Gaidu ieteikumus kā atvērt vaļā
Hmm Vai tad coupei nebija dzels siena aiz aizm beņķa
man kupejai nebija un sedanam ar navamarkskise rakstīja:Hmm Vai tad coupei nebija dzels siena aiz aizm beņķa
Iesit google vai yiutube e36 trunk open without key.... izurbjiot vienu caurumu zem numurzines var dabut smuki vala...
tad pricipā elementāribembis e36 rakstīja:man kupejai nebija un sedanam ar navamarkskise rakstīja:Hmm Vai tad coupei nebija dzels siena aiz aizm beņķa
tā kā es teicu lien caur salonu uz bagaznieku,ja nava tas dzelzis aiz benkiem
Paldiesbembis e36 rakstīja:nolaid beņķi aizmugurē,lien iekšā pie vāka,noņem tos plastmasus nost un tiksi pie slēdzeni,tad parauj aiz to dzelzs stieni,man tieši tas pats bija,tā dabuju vaļāGrunte rakstīja:Aiztaisīju coupei bagažnieku un spaidi pogu cik gribi netaisās vaļā. Gaidu ieteikumus kā atvērt vaļā
Paldies BORēt neko negribuelksnis rakstīja:Iesit google vai yiutube e36 trunk open without key.... izurbjiot vienu caurumu zem numurzines var dabut smuki vala...
jāparauj ir aiz to, kur tā plastmasas caurulīte
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bembis e36 rakstīja:jāparauj ir aiz to, kur tā plastmasas caurulīte
Nu man sedanam bija smuka metāla siena tieši aiz beņķiem, nācās slēpju lūkas caurumu līdz galam izgriezt(bija no rūpnīcas daļēji izpresēta, dažās vietās tik klāt turējās), un ar garu muciņas stieni atskrūvēju divas skrūvītes ar kurām tas āķītis pie kuzova turās...
Tapēc jau iepriekš rakstiju, ka ir 2. veidi virsbūves ar sienu un bez!
Jautājums tāds: Kupejas un sedana bagāžnieka grīdas ir vienādas vai ar kko atšķiras?
Jautājums,droš vien auto krāsotājiem,vai kam,ir kāda pieredze...
Tātad, krāsa alpine white 3 kupeja...nopirku un uzliku csl bagaznieka vaka uzliku..ir jau pielimets,viss forsi,vienigi gribas vel tas vietas,kur vinjs piegulas pie vaka ar kkadu (suvotaju) vai silikonu..bet nezinu ar ko..bija doma itka ar parasto balto silikonu novilkt stripinju,bet negribu kko sadirst aiz nezinasanas, padalieties ar padomiem..
Tātad, krāsa alpine white 3 kupeja...nopirku un uzliku csl bagaznieka vaka uzliku..ir jau pielimets,viss forsi,vienigi gribas vel tas vietas,kur vinjs piegulas pie vaka ar kkadu (suvotaju) vai silikonu..bet nezinu ar ko..bija doma itka ar parasto balto silikonu novilkt stripinju,bet negribu kko sadirst aiz nezinasanas, padalieties ar padomiem..
Kāds kādreiz ir mēģinājis šādi izgriezt arku?[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Interesē e36 universāla bagāžnieka vāks,vēlētos iegādāties,ja kādam ir rakstīt PM
sveiki moš kāds var ieteikt kur var nopirkt e36 plasmasas arkas
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/serv ... 7138814628
pārdodu glāžu atsaiti,nokrāsošu jeb kadā krāsā.zvaniet,sarunāsim
pārdodu glāžu atsaiti,nokrāsošu jeb kadā krāsā.zvaniet,sarunāsim
Kurš var ieteikt kādu kantori vai cilvēku, kurš macēs iztaisnot iemīcītu aizmugurējo sparnu?
Un būs ar mieru ņemties ar žurku, nevis tikai ar glaunājiem auto.
Un būs ar mieru ņemties ar žurku, nevis tikai ar glaunājiem auto.