Rūsa
Vēlos savai kupejai no spārniem noņemt rūsu. Kas man tieši nepieciešams? Un pēc tam nokrāsot atpakaļ savā krāsā: gaiši zila metālika. Jautājums tāds - kāda grunts , utt.
teikšu vienreiz. NEDARI TO PATS. Nupat savu melno sačakarēju ar vienu arku/spārnu, un ja pat melnam redz, tad gaiši zilam būs vnk.. nu labi, ne sačakarēju, bet iznīcināju rūsu un nokrāsoju - nedaudz atšķiras.DanielChannel rakstīja:Vēlos savai kupejai no spārniem noņemt rūsu. Kas man tieši nepieciešams? Un pēc tam nokrāsot atpakaļ savā krāsā: gaiši zila metālika. Jautājums tāds - kāda grunts , utt.
Grunts no dārgā gala, krāsa speciāli jauktā pēc koda un laka arī laba. Varbūt atradīšu spīdīgāku laku, jo patreiz izskatās matēti nedaudz.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Pulēji jau savu melno?
un labāk ar jautājumiem dodies uz autokrasas majaslapu,tur ir daudz info un var arī jautāt !
un labāk ar jautājumiem dodies uz autokrasas majaslapu,tur ir daudz info un var arī jautāt !
vēl ne, bet arī man pateica jau krāsu specs, ka jāpulē. Kurš tur sen atpakaļ dikti gribēja par brīvu nopulēt melnu e36 savai reklāmai?Rolish rakstīja:Pulēji jau savu melno?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
man liekas ka letak un vieglak samainit to sparnu, nau tik baiga cena. sodien dzeks mums ieperka sparnus prieks porsche cayenne 2009.g nu tur ja, pa 470eur gabala
ko tu te biedē cilvēku, stapcitu melnam vairāk visi kasjaki lec ārā nekā piemēram gaiši zilam.
Sāc ar to, ka pārbaudi vai nav izpuvuši caurumi. tādā gadījumā ņem citu spārnu.
Ja nav, ņem fleksi un drāšu ripu, ar rupjāku būs vieglāk gaļu noņemt, bet skaties, lai tam plānajam spārna bleķim neiziet viņš cauri. kā arī uz kantīm vari nesavākt viņu un ielaist orgānos, no tā arī uzmanies.
kad lielais brunums novākts un paliek poras uzsmērē kaut ar otiņu kādu no rūsas pārveidotājiem, nogaidi vajadzīgo laiku un slīpē atkal. Procesu atkārto līdz nemani poras. Kad viss čiki klāj virsū rūsas iekonservētāju, ar to pašu otu. nogaidi lai nožūst, uzmatē ļoti viegli un pūt epoksīd grunti virsū. tālāko laikam nav vērts stāstīt, jo pats nekrāsosi.
Vismaz šādi pats daru. anyway visi materiali arī kaut ko maksā un no tiem iepakojumiem tu iztērēsi ļoti maz.
Sāc ar to, ka pārbaudi vai nav izpuvuši caurumi. tādā gadījumā ņem citu spārnu.
Ja nav, ņem fleksi un drāšu ripu, ar rupjāku būs vieglāk gaļu noņemt, bet skaties, lai tam plānajam spārna bleķim neiziet viņš cauri. kā arī uz kantīm vari nesavākt viņu un ielaist orgānos, no tā arī uzmanies.
kad lielais brunums novākts un paliek poras uzsmērē kaut ar otiņu kādu no rūsas pārveidotājiem, nogaidi vajadzīgo laiku un slīpē atkal. Procesu atkārto līdz nemani poras. Kad viss čiki klāj virsū rūsas iekonservētāju, ar to pašu otu. nogaidi lai nožūst, uzmatē ļoti viegli un pūt epoksīd grunti virsū. tālāko laikam nav vērts stāstīt, jo pats nekrāsosi.
Vismaz šādi pats daru. anyway visi materiali arī kaut ko maksā un no tiem iepakojumiem tu iztērēsi ļoti maz.
@instagram - anrijs.v
Nekas drausmīgs. kaut kāda pārliecība ka tu gribi ātri, lēti un vienkārši. tādā gadījumā izslīpē neraujot pāri kantij, apstrādā kā jau minēju un pūt, taisi salaidumu uz kants. pats tā nedarītu.
@instagram - anrijs.v
Tā rūsa nāk no kantes iekšpuses. Ja nesatīrīsi to rūsu spārna iekšpusē ,tad pēc pāris nedēļām tas spārns būs tāds pats ,kā bijis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gangrēna nav ārstējama ja kasDanielChannel rakstīja:Man ir šadi mazi rūsas pleķīši.
man bija tadi pasi mazi pleķīši, pats piekrasoju, bet no otras puse neko nedarīju pagaja divi mēneši un izskatījās vel trakak, tad vnk nomainīju arku