Haubes trosīte
Tātad nevaru atvērt haubi, liekas, ka trosīte ir pārplīsusi.
Kādā veidā to var dabūt vaļā bez agresīviem paņēmieniem?
Kādā veidā to var dabūt vaļā bez agresīviem paņēmieniem?
Noņem kapota attaisamo kloķi - varbūt noplīsusi pašā galā un varēsi ar flaķenēm atvērt.
visticamakais ka pie sledzenes noplisa, un tad nu nekas cits neatliks kaa njemt bamperi un nie3res araa lai tiktu klaat, nau taa ka baigi sarezgiti bet cakars ir attaisit no apaksas. vel vari megjinat iznjemt pagriezienu un no turienes raut trosi, ja problema ir talak kaa pie sledzenes mehanisma
...
Es izņēmu restes un tad salaužot roku divās vietās un pirkstus arī tiku klāt un atķibināju, bet man bija salūzusi sēža kurā turās troses gals mehānismā, jo tas no plastmasas.
Pats tā sev atmūķēju pēc h čakarēšanāsArmando rakstīja:vel vari megjinat iznjemt pagriezienu un no turienes raut trosi
Šodien paskatījos, trosīte norāvās no paša roktura, bildē var redzēt nolietojusies, bet nekādīgi nevaru atvērt pārsegu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu pie roktura pārrāvusies, bet vaitad tu nevari tagad ar flaķenēm paraut to trosīti? Ja trose kustās, bet neveras vienalga vaļā, tad visticamāk tur čakarējoties būs izāķējusies trosīte vienai no slēdzenēm vai arī trosīte ir atspriegojusies par daudz.
Pats arī ar šito nočakarējos, bet man noveicās ar to, ka tālākā slēdzene čakarējās(Troses 2. daļa laikam izstaipijās, hz, bet visu laiku bija tā, ka nostiepu viņu, bet ar to vēl bija par maz, kamēr nesāku riktīgi ar spēku raut.) un beigās tiku galā ar izņemtu nieri, flaķenēm un asiņainiem pirkstiem.
Es sāktu ar to, ka parautu trosi salonā, pārbaudītu vai vismaz pirmā slēdzene nav vaļā un ja ir, tad izņemtu nieri un ar flaķenēm atrautu otro(1 min darbs). Ja pirmā neveras, tad ir diezgan sūdīgi.
Pats arī ar šito nočakarējos, bet man noveicās ar to, ka tālākā slēdzene čakarējās(Troses 2. daļa laikam izstaipijās, hz, bet visu laiku bija tā, ka nostiepu viņu, bet ar to vēl bija par maz, kamēr nesāku riktīgi ar spēku raut.) un beigās tiku galā ar izņemtu nieri, flaķenēm un asiņainiem pirkstiem.
Es sāktu ar to, ka parautu trosi salonā, pārbaudītu vai vismaz pirmā slēdzene nav vaļā un ja ir, tad izņemtu nieri un ar flaķenēm atrautu otro(1 min darbs). Ja pirmā neveras, tad ir diezgan sūdīgi.
Es 100x centos dabūt vaļā ar faķenēm, bet nekāI'm_Infinite rakstīja:Nu pie roktura pārrāvusies, bet vaitad tu nevari tagad ar flaķenēm paraut to trosīti? Ja trose kustās, bet neveras vienalga vaļā, tad visticamāk tur čakarējoties būs izāķējusies trosīte vienai no slēdzenēm vai arī trosīte ir atspriegojusies par daudz.
100x atsitu elkoni pret beņķi
Liek aizdomāties, kā tas kloķis var izturēt tādu slodzi, jo es rāvu no visa spēka, bet beigās noslīd...
Varbūt viņa kkur iesprūdusi, un tas arī bija iemesls kapēc viņa pārtrūka.
- ikey07
Tad jau visticamāk pati slēdzene kaut kā ieklemmējusi...
Nu tad nākamais solis noteikti ir ņemt to pagriezienu ārā, varbūt toč trose ķeras pa ceļam kaut kur.
Bet nu kur gan viņa var iesprūst līdz 1. slēdzenei?
Nu tad nākamais solis noteikti ir ņemt to pagriezienu ārā, varbūt toč trose ķeras pa ceļam kaut kur.
Bet nu kur gan viņa var iesprūst līdz 1. slēdzenei?
Ja vari dabūt ārā nieres, tad ar skrūvgriezi elementāri var attaisit jebkuru no slēdzenēm
Bija līdzīga situācija, tikai man trosīte saplīsa pa vidu un bija čakarīgi nomainīt.
Kur bija problēma nomainit?edza26 rakstīja:Bija līdzīga situācija, tikai man trosīte saplīsa pa vidu un bija čakarīgi nomainīt.
Jaa, rinaajot par nomainu. Kaa jauno trosi viseertaak/aatraak dabuut ieksaa?
Kur ir problēmas dabūt iekšā? Man nomaiņa aizņēma 5 minūtes.Sprogis rakstīja:Jaa, rinaajot par nomainu. Kaa jauno trosi viseertaak/aatraak dabuut ieksaa?
Prasa taču kā nomainīt, nevis cik ilgu laiku tas aizņem.ZzevsS rakstīja:Kur ir problēmas dabūt iekšā? Man nomaiņa aizņēma 5 minūtes.Sprogis rakstīja:Jaa, rinaajot par nomainu. Kaa jauno trosi viseertaak/aatraak dabuut ieksaa?
bija plisusi tieshi turpat un varu teikt pec pieredzes ,neasmu mazinsh puika bet naacaas uztiit un stienja to trosi un raut ar nenormaalu speeku kameer atraavu valjaa-ari nevareju saprat kaa tas plastmas iztur taadu slodzi-nu un jaa...nomainja nedaudz jebljiiga ja negribas jaukt aaraa priekshu,jaskruve nost mehanismi pie kapota lai vat atvienot trosi-lai to atvienoti tie mehanismi jaizvelk aaraa,lai vinjus izvilltu vajadzees palociit ausis kas vinjus apsedz-taalaak jauna trose japiesien ljoti stingri pie vecaas no salona puses un no motortelpas puses jaavelk aaraa veca trose-tadaveida izliidiis arii jaunaa:))-kr4 kautkaa taa
BMW_The Ultimate Repair Bill