Spraugas starp bamperi un brilli.
Ievēroju, ka parādījās spraugas starp priekšējo bamperi un brilli, kā arī manas vainas pēc sprauga ir starp lukturi un brilli, kautkad nemākulīgi čakarējos tur.
Gribēju zināt no kā tās parādījās, un kā saregulēt tā lai nebūtu to spraugu?
Gribēju zināt no kā tās parādījās, un kā saregulēt tā lai nebūtu to spraugu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man identiski. Es pieļauju, ka vienkārši saguris tur kaut kas ir un tā tam jābūt.
Nu a ja piemēram visu izjaukt un akurāti salikt atpakaļ, stingrāk saskrūvēt?funkyasshit rakstīja:Man identiski. Es pieļauju, ka vienkārši saguris tur kaut kas ir un tā tam jābūt.
Pasties vai tev visi klipši, kas tur bamperi pie balkas ir vietā, un turas, vai arī nav dauzīts kkad, jo pa lielam bampers un brille ir savienoti ar saucamo TV dzelzi.
- ikey07
Neizjaucot jau nevarēs paskatīties?ikey07 rakstīja:Pasties vai tev visi klipši, kas tur bamperi pie balkas ir vietā, un turas, vai arī nav dauzīts kkad, jo pa lielam bampers un brille ir savienoti ar saucamo TV dzelzi.
Vienkārši zem moldingiem kur 4 skruves kas vispār tur buferi, palaid viņas vaļā un velkot atkal ciet buferi piecel uz augšu cik vajag, tur tajos caurumos nedaudz padodas viss.
@instagram - anrijs.v
Biju mēģimājis tik ar vienu pusi, bet anyway drīz viss purns ņemsies nost, un motors celsies ārānleai rakstīja:Vienkārši zem moldingiem kur 4 skruves kas vispār tur buferi, palaid viņas vaļā un velkot atkal ciet buferi piecel uz augšu cik vajag, tur tajos caurumos nedaudz padodas viss.
Jā,kā jau teica,var spraugu samazināt paceļot balku uz augšu,ja balka to ļauj. Bet tā kā autiņš tpt izskatās tpc domāju uz spraugu kura ir acīj maz redzama,neiespringsti!Riks* rakstīja:Biju mēģimājis tik ar vienu pusi, bet anyway drīz viss purns ņemsies nost, un motors celsies ārānleai rakstīja:Vienkārši zem moldingiem kur 4 skruves kas vispār tur buferi, palaid viņas vaļā un velkot atkal ciet buferi piecel uz augšu cik vajag, tur tajos caurumos nedaudz padodas viss.