Krāsošana & Rūsas apstrāde
Ja kaadam ir jautaajumi par lietaam kas saistiitas ar virsbuuves kraasoshanu var droshi uzdot tos sheit
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
1. Jebkursh vienkomponenta materiaals nav nopietnai lietoshanai
2.Un veel peerkot materiaalus baloninjaa Tu ljoti paarmaksaa!
3.Ja peectam gribeesi iedot krasotaajam sataisiit kaartiigi to detalju dzirdeesi daudz nelabus vaardinjus
3.Ja peectam gribeesi iedot krasotaajam sataisiit kaartiigi to detalju dzirdeesi daudz nelabus vaardinjus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man jautājums par krāsošanu, kā pareizi visu darīt? man bembim ir mazi skāpējumi(nu ne skrāpējumi bet plankumi kur krāsa ir norauta tas pleķis ļoti mazs un tur tikkai krāsa nau rēgojas grunts laikam.. tgd tur balts plankumiņš) vai var vnk uzpūst krāsu tai vietai vai man jātīra līdz metālam? tas nau no rūsas pat nezinu no kā tas ir..
nja, savu kad remontēju, lai nav katru reizi priekš maziem darbiņiem jāziež un jāmazgā pulverizātors, nopirku grunti baloniņā. brille kas bija nobersta līdz bleķim un tad nopūtu ar baloniņgrunti, šoziem krāsa vnk sāka lēkt ar visu grunti aiz krāsas pat ūdens sāka krāties. metinājuma vietas tgd paskatoties ir aprūsējušas, kaut šo grunti uzpūtu ātri vien pēc metināšanas.Orkaans rakstīja:1. Jebkursh vienkomponenta materiaals nav nopietnai lietoshanai
Uz plika metaala ir vispirms jaauzklaaj skaabaa grunts vai arii epoksiida grunts un tikai peectam liek paraso grunti! Uz epo grunts peec nozhuushanas var likt arii shpahteli (pirms tam uzmateejot)
Lai vareetu konkreeti pateikt ko dariit Tavaa variantaa man buutu jaaredz tas defekts:)Harry rakstīja:Man jautājums par krāsošanu, kā pareizi visu darīt? man bembim ir mazi skāpējumi(nu ne skrāpējumi bet plankumi kur krāsa ir norauta tas pleķis ļoti mazs un tur tikkai krāsa nau rēgojas grunts laikam.. tgd tur balts plankumiņš) vai var vnk uzpūst krāsu tai vietai vai man jātīra līdz metālam? tas nau no rūsas pat nezinu no kā tas ir..
Normaala grunts un kraasa sastaav no divaam sastaavdaljaam:) Materiaals+cietinaataajs!Ruu rakstīja:Kā būtu saprotams - vienkomponenta? Vienkārši ir tā ka pašam arī interesētu šādas tādas piekrāsošanas lietas, visu sarežģīto atstāju krāsotājam, bet kādu plastmasu, vai kādu sīkumu jau piekrāsot domāju ka varētu pats.
Ir tagad arii piejamas gruntis un lakas 2K airosolaa! Tikai peec aktivaacijas vinjsh uzreiz ir jaaizlieto (nevarees atstaat uz riitdienu)
Gribu nokrasot suportus,ar ko viss labak vinus no sakuma apstradat????Un kadu krasu labak pirkt???
dreimanis_lv rakstīja:ka labak apstradat metinajumu auto apaksa piemeram grida,slieksni un virsbuves detalu parmetinasana
Vislabaak to izdariit ar epo grunti un peectam puushamo mastiku vai arii grubuli(leetais variants)