Lukturi
Sveiki lūdzu iesakiet kā un ko darīt, lai atgūtu lukturim svaigumu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nomainīt pret OEM.
Bet ja godīgi - neko neesi dzirdējis par pulēšanu ?
Kādu pulēšanu?Ercix rakstīja:Nomainīt pret OEM.
Viņi no iekšas ir aizauguši tā, itkā būtu kādā ezera dibenā nostāvējuši pāris gadus
Ja godīgi pirmā žurka tapēc varbūt ir stūlbi jautātErcix rakstīja:Nomainīt pret OEM.
ezera nav nostāvējuši, bet udens gan ir kādu laiku iekša pastavejis bilde var redzet, ka ūdens ir.ValtersD rakstīja:Kādu pulēšanu?Ercix rakstīja:Nomainīt pret OEM.
Viņi no iekšas ir aizauguši tā, itkā būtu kādā ezera dibenā nostāvējuši pāris gadus
Šitos nekādīgi nesaglābsi, meklē citus.
Īpaši jau man viņi nepatīk, bet pagaidam lukuri nav primārais kami iegūldit.
Vienīgais veids ar lodlampu ilgi sildīt esot,man tā teica,ka tieši ar šiem lukturiem tas palīdz.kasp1js rakstīja:Šitos nekādīgi nesaglābsi, meklē citus.
Sakusis velĢirts rakstīja:Vienīgais veids ar lodlampu ilgi sildīt esot,man tā teica,ka tieši ar šiem lukturiem tas palīdz.kasp1js rakstīja:Šitos nekādīgi nesaglābsi, meklē citus.
Brūno zampu tāpat ārā nedabūsi
kur tad vinja izgaisis kkur?? vinjai tak jebkura gadijuma nak kur deties,visas vietas ir slegtas...nav nekads stock lukturis.
Domāju, ka sagaidi labāk nākošos jāņus un rūpīgi iemet viņus ugunskurā. Problēma atrisināta
Vai dies, toč - neieskatījos.ValtersD rakstīja:Kādu pulēšanu?Ercix rakstīja:Nomainīt pret OEM.
Te tiešām izdevīgākais variants ir ielikt citus. Nemaksā daudz oem lukturi ar dzelteno pagriezienu.
aizgaju izjaucu sapratu nah.... likšu jaunus
Paldies dievam ka nāca apgaismība. nah to kroplību