Parking sensori
Interesēja kādas atsauksmes par original parking sensoriem iekš e36!
Varbūt kādam tādi ir un var padalīties ar info?
Viņi nāk tikai ar pīkstekli? Nav tak nekāda displeja vai diožu indikatora, kur uzrādās kāds attālums!?!
Maneejam ir parkingi:) Ja ir orgjinaalie ,tad vinji tikai piikst!
Vieniigi peec motora mainjas man vinji vairs nedarbojas, laikam jaameklee kaads gudrs elektrikjis!
Bet es bez vinjiem diezgan labi iztieku ,jo man buferii ir iemonteeta atpakaljskata kamera
Vieniigi peec motora mainjas man vinji vairs nedarbojas, laikam jaameklee kaads gudrs elektrikjis!
Bet es bez vinjiem diezgan labi iztieku ,jo man buferii ir iemonteeta atpakaljskata kamera
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bet ko sakat par tādiem aftermārketa ķīniešu brīnumiem!?! Paziņam tādus redzēju-pat pateikt nevar, ka kkadi kreisie!
Pašam arī baigā vajadzība nav, bet bieži arī draudzene braukā un tadjau prasās pēc tiem visos stūros
Pašam arī baigā vajadzība nav, bet bieži arī draudzene braukā un tadjau prasās pēc tiem visos stūros
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Teikshu kaa ir Kjiinieshi ir meesli druumaakie!!!!!!!!
Tad jau labaak iemontee kameru
Tad jau labaak iemontee kameru
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nuu kameru gan nevajag. Lieka greznība! Tadjau labaak neko nelikt!
Cik viegli un reāli dabūt tos originālos sensorus!?! Tas ir, visu komplektu!
Cik viegli un reāli dabūt tos originālos sensorus!?! Tas ir, visu komplektu!
Laikam jau jaameklee kaadaa shrotaa taads, kam staav viss virsuu!
Bet uz e36 tas ir diezgan liels retums
Bet uz e36 tas ir diezgan liels retums
Pārsvarā pārkingus E36 varēja atrast uz autiņiem ap 97. 98. gadu.
Man jau ir 97./98. gads, bet stulbie itāļi pērkot jaunu nebija pasūtījuši, kaut arī tieši viņiem tos visvairāk vajag. Nevelti atceļojis no Itālijas ar apbružātiem moldingiem
..un cena komplektam gajau arii kosmoss..
..un cena komplektam gajau arii kosmoss..
Reekjini ,ka pashi sensori vien 4 gab maksaas vismaz 80Ls + moldingi + provodka + vadiibas bloks
Nu skaidrs! Tad lētāk nomainīt pašus moldingus kādreiz