Bagāžnieka slēdzene
Sveiki . ir problema ar bagaznieka sledzeni. kautkas notika ka vairs nevaru aizvert bagaznieku. jo Sledzene neaizsniedz aki.
Esmu izmeginajies loti daudz variantus bet nezinu ka vinu var noregulet. pec bildes spriezot izskatas ka vaina ir vaka!!
Esmu izmeginajies loti daudz variantus bet nezinu ka vinu var noregulet. pec bildes spriezot izskatas ka vaina ir vaka!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man bija līdzīgi un es tiku cauri ar slēdzenes maigu palocīšanu, lai mazāks attālums līdz tam sūdam, kuru vajag aizķert
Bet tu ar rokam vinu lociji vai ar kkadu specialu instrumentu. cik skatijos vakam rusa 0 ir bet mazums kads sleptais vajuma punkts.... ka neizlauzu vispar ara to mehanismu...jogurtinsh rakstīja:man bija līdzīgi un es tiku cauri ar slēdzenes maigu palocīšanu, lai mazāks attālums līdz tam sūdam, kuru vajag aizķert
atskruvee skruves un izvilee lielakus caurumus lai sledzene tuvaak mehanismam...Bifteam rakstīja:Bet tu ar rokam vinu lociji vai ar kkadu specialu instrumentu. cik skatijos vakam rusa 0 ir bet mazums kads sleptais vajuma punkts.... ka neizlauzu vispar ara to mehanismu...jogurtinsh rakstīja:man bija līdzīgi un es tiku cauri ar slēdzenes maigu palocīšanu, lai mazāks attālums līdz tam sūdam, kuru vajag aizķert