Logu tonesana
Līdz vasarai ir padomā uztonēt logus. Varat ieteikt kādu darboni, kas to veic kvalitatīvi un arī pa studenta kabatai?
p.s. - Cik vispār izmaksā notonēt kupejas pakaļējos sānu un pakaļējo logu? Nu tā vidēji.. Melnus laikam netonēšu, izpētiju ka tādi kā dogMa'm, varētu izskatīties tīri ok. Pat nezinu kādi tie skaitās, kaut kādi pelēkspīdīgi?
p.s. - Cik vispār izmaksā notonēt kupejas pakaļējos sānu un pakaļējo logu? Nu tā vidēji.. Melnus laikam netonēšu, izpētiju ka tādi kā dogMa'm, varētu izskatīties tīri ok. Pat nezinu kādi tie skaitās, kaut kādi pelēkspīdīgi?
tici man tonee tikai melnus un viss!!! gliitaak buus :) ja gribi spiidiigaakus, tad notonee saanu lodzinjus melnus, samainiisimies ar lodzinjiem iedoshu tev spiidiigos..Ruu rakstīja:Līdz vasarai ir padomā uztonēt logus. Varat ieteikt kādu darboni, kas to veic kvalitatīvi un arī pa studenta kabatai?
Man viens paziņa ebajā pasūtīja tonējamo plēvi. Šausmīgi plāna, līmējās ļoti slikti.
Ja nu kāds zin kādu labas kvalitātes plēvi, kas ņemta no ebaja, moška var iemest linku jeb atsist man ziņu uz PM.
Arī interesē logu pļonkas!
Ja nu kāds zin kādu labas kvalitātes plēvi, kas ņemta no ebaja, moška var iemest linku jeb atsist man ziņu uz PM.
Arī interesē logu pļonkas!
Nopirku sev ar levo plēvi lai pamēģinātu uz tirgus pa diviti laikam vai pa divi piesmit, patika kaa iskatas tapec dzisu pie meistera, pašam nesanāca kvalitatīvi ,pat ne tuvu tamRuu rakstīja:Kāds var ieteikt, kur pa lēto nopirkt tonējošo plēvi? Gribu izmēģināt to izdarīt paša rokām uz viena loga.
Vēlama adrese un cena plēvei. :)
Pie meistara ar to divu latu plāno plēvi vari nemaz nerādīties jāpērk ir normāla plēve, lai varētu smuki viņu uzlīmēt!
es ar to plēvi nebraukšu ,neesu juau pilnīgs
Mesters pats plēvi sagādās ar atlautajiem procentiem u.t.t.
Mesters pats plēvi sagādās ar atlautajiem procentiem u.t.t.
Domāju, ka gaišajam, labāk izskatītos melna :) ..
Negribu sameloties, bet sila ielā 33a, vai 3a, var notonēt, cena 40Ls un divu, vai piecu gadu garantija
Negribu sameloties, bet sila ielā 33a, vai 3a, var notonēt, cena 40Ls un divu, vai piecu gadu garantija
tatad,pa cik man tagad ir cits e36 kadu laicinju un shis ir pilniigs stocks,un nava nekaa,domaju ielimet kjomkas saucamas..
tatad aizmugure domajams ir ultra super dark 100% melnu
prieksejam durvju logos 90% dark black,bet jautajums vai es sodus nedabusu? jo itka 75% drikstot but un plus vel kkadu atlauju vajg kura 50ls maksajot(ta man viens bumerists teica)
un prieksejo pashu stiklu domaju ari uzlaist minimalu tonejumu+aukshpuse logam melnu tadu kjomku kas te daudziem ir ,bet gribu tadu plataku vinju no aukshas uz leju,bet apskate ar to cauri netikshu,un uz apskati plesot nost vai vares noplest? man teica ka nevaresot
tatad aizmugure domajams ir ultra super dark 100% melnu
prieksejam durvju logos 90% dark black,bet jautajums vai es sodus nedabusu? jo itka 75% drikstot but un plus vel kkadu atlauju vajg kura 50ls maksajot(ta man viens bumerists teica)
un prieksejo pashu stiklu domaju ari uzlaist minimalu tonejumu+aukshpuse logam melnu tadu kjomku kas te daudziem ir ,bet gribu tadu plataku vinju no aukshas uz leju,bet apskate ar to cauri netikshu,un uz apskati plesot nost vai vares noplest? man teica ka nevaresot
Kopš kura laika drīkst tonēt priekšējo durvju stiklus!?! Un vēl 75%
Kur var dabūt tās atļaujas, lai var braukt ar visiem melniem stikliem(arī priekšējo)? Varbūt kādam ir kādi kontakti?
Es arī gribu!
Pabeidzam Policijas Akadēmiju, iestājamies darbā kādā no VP iestādēm, tad jau atļaujas būs
Ir gan tādas atļaujas. VIņas parasti tirgo CP ekipāžas ar gaismas caurlaides mērierīcēm un CSDD TA stacijas. Tikai tie Ls50 nav nopirkšanas cena, bet gan abonēšana, kas jāmaksā katrai CP ekipāžai, ko sastopi ceļā...Sharpay rakstīja: tatad aizmugure domajams ir ultra super dark 100% melnu
Un kā tu to ultra super mega extra dark 120% domā dabūt gatavu? Logu aizkrāsot vai ar finieri aiznaglot?
ir dzirdets ka policija vairs uz cela nemēra man kaimiņš notonejis savu visu melnu un brauka, policisti ar esot stadinajusi, bet neko nesaka, tik piebildusi ka logi parak melni!
bet es domaju ka tas ir atkarigs no CP darbinieka!
bet es domaju ka tas ir atkarigs no CP darbinieka!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.