e36 aplimesana ar plevi
ir kads saskaries ar tadu lietu? varbut kads var pastastit plusus/minusus?
Manai kuutinjai ir apliimeets jumts! Otreiz to noteikti nedariitu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pats aplimeji?
kapec otreiz nedaaritu?
vnk. ir doma uz pavasara pusi krasot auto, bet te peksni ienaca prata doma par auto aplimesanu, tomer cena ir salda..
kapec otreiz nedaaritu?
vnk. ir doma uz pavasara pusi krasot auto, bet te peksni ienaca prata doma par auto aplimesanu, tomer cena ir salda..
Pats neliimeeju!
Kraasotam kvalitaate ir daudz reiz labaaka! Ir redzeetas daudz apliimeetas mashiinas ,bet visaam viens miinus! Labi izskataas tikai pa gabalu Tuvplaanaa naff tik labi kaa gribeetos
Kraasotam kvalitaate ir daudz reiz labaaka! Ir redzeetas daudz apliimeetas mashiinas ,bet visaam viens miinus! Labi izskataas tikai pa gabalu Tuvplaanaa naff tik labi kaa gribeetos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu bet tas jau gan jau ir atkarigs no ta, kada ir pati pleve, pienesmim, ja vina ir glanceta, tad kapec gan lai ari tuvplana vina neizskatitos?
Atverot durvis iekskantes ir orginalaja krasojuma,izskataas
nu tas gan...
gaumes lieta jumts un haube pirmie kas izbalo
Katraa zinjaa pirms to dari ,iesaku papeetiit vairaakus apliimeetus auto tuvplaanaa!
ok. nemsu veraa..
kads varbut var ieteikt kadu vietu kur to darit?
kads varbut var ieteikt kadu vietu kur to darit?
aplime.lv
Pazīstams nolīmēja e46. Bija ķiršu sarkans, tagad matēti melns. Runājot par iekškantēm, viss tika piedzīts. Nemaz nepateiksi ka auto bijis citā krāsā. Pagaidām vizuāli viss ok, jāskatās kā panesīs ziemu un vasaru.
es uzskatu,ka viss atkarīgs no kantora kas to dara un plēves kvalitātes! Ja gribēs pa lēto,ta nebūs jābrīnas ka pēc nepilna gadiņa plēve būs nost vai izbalēs (kā piemēram manam darba autiņam,nav mēnesis pagājis,bet šonedēļ kad iebraucu moikā vienu sānu ar karheru vnk aizpūtu pa gaisu) a savukārt ja tieksies pēc kvalitātes un neskatīsies uz cenu tad arī būs viss pa smuko un nebūs kasjaku,savukārt ja nu kas gadīsies,tad arī normāla firma novērsīs to kasjaku uz sava reiķina,jo būs devuši savu garantiju un likuši savu firmas reputāciju!
coupe 2.8
Imho tās plēves izgāja no modes vēl straujāk kā parādījās. Pasarg dies' tagad līmēt kko matētu uz auto.
Plēvi vēl ir ok līmēt uz jauniem auto, ja gribās kkādu citu toni, bet e36.. Nu nez. Rēķini, ka Tu to plēvi uz buktēm un rūsas tāpat nelīmēsi. Līdz ar to, kuzavs jāsaved kārtībā šā vai tā. + krāsai tak ir praktiski neierobežota toņu izvēle, viņa izskatās daudz dzīvāka un visādi citādi ir daudz foršāka par plēvi.. Var sapulēt, nekas nebalē..
Plēvi atstāj lauķiem, ko uz hondām līmēt un komerctransportam.
Plēvi vēl ir ok līmēt uz jauniem auto, ja gribās kkādu citu toni, bet e36.. Nu nez. Rēķini, ka Tu to plēvi uz buktēm un rūsas tāpat nelīmēsi. Līdz ar to, kuzavs jāsaved kārtībā šā vai tā. + krāsai tak ir praktiski neierobežota toņu izvēle, viņa izskatās daudz dzīvāka un visādi citādi ir daudz foršāka par plēvi.. Var sapulēt, nekas nebalē..
Plēvi atstāj lauķiem, ko uz hondām līmēt un komerctransportam.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu domāju, ka nav tik traki kā tu raxti.... Domāju, kamēr pats neēsi pameiģinājis, tikmēr nevari objektīvi spriezt un vērtēt... Es tagad esmu tikusi vaļā no rūsas, tad sakrāsošu visu krāsojamo un tad vedīšu aplīmēt. Kad būs aplīmēts, tad arī objektīvi spriežot varēšu pastāstīk par plusiem un mīnusiem no savas pieredzes
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņas dotajā linkā bija rakstīts kā pluss, ka plēve neizbalē.
Nezinu kas ta par tehnologiju lai vina neizbaletu!
Gadu atpakal choms gribeja vito businu aplimet.Cena bija diezgan liela un aplime.lv pateica kapots un jumts izbales pec 2 gadiem !
Gadu atpakal choms gribeja vito businu aplimet.Cena bija diezgan liela un aplime.lv pateica kapots un jumts izbales pec 2 gadiem !
Man melnais jumts pa 3 gadiem veel nav izbaleejis!
Pie tam ja ir iistaa auto pleeve tad vinju var puleet
Pie tam ja ir iistaa auto pleeve tad vinju var puleet
Ja auto viss butu melns tad redzetu ka jumts jav ir nedaudz gaisaks!