Lukturu tonēšana
Sveiki
Mani interesē aizmugurējo lukturu tonēšana sedanam. Šobrīd man ir parastie lukturi (sarkanie ar oranžiem pagriezieniem) gribētos itkā bišk tumšākus viņus pataisīt. Jautājums, vai var pats to izdarīt vai aizvest lai notonē? un kā pēc tam ir ar apskati, tur nečakarējas klāt par tonētajiem lukturiem?
Mani interesē aizmugurējo lukturu tonēšana sedanam. Šobrīd man ir parastie lukturi (sarkanie ar oranžiem pagriezieniem) gribētos itkā bišk tumšākus viņus pataisīt. Jautājums, vai var pats to izdarīt vai aizvest lai notonē? un kā pēc tam ir ar apskati, tur nečakarējas klāt par tonētajiem lukturiem?
var toneet ar tumsho laku.
ljoti minimalai ietoneets varbutu netraucees TA. bet ja gribi smuki melnu, tad noteikti viņiem nepatiks. Kā pirmo parati liek līmēt atstarotājus papildus.
ljoti minimalai ietoneets varbutu netraucees TA. bet ja gribi smuki melnu, tad noteikti viņiem nepatiks. Kā pirmo parati liek līmēt atstarotājus papildus.
Cik tāda laka apmēram maksā?
Man doma ir tāda ka gribu tā viegli ietonēt, tikai nedaudz tumšākus, galīgi melnus pagaidām nē.
Man doma ir tāda ka gribu tā viegli ietonēt, tikai nedaudz tumšākus, galīgi melnus pagaidām nē.
Es mēģinātu ar ļoti minimāli tonētu plēvi aplīmēt. Vismaz ir normāls atpakaļceļs.
Ne gluži, bet ir plēves, ar ko labi aplīmēt lukturus. Neesmu plēvju speciālists
Paldies. Šādu vajadzēs iegādāties. Ir kāds kas jau ar šādu plēvi darbojies? :)
Es toneju ar tonejamo baloninu! Pirms tam ar ataukotaju un tad ar baloninu lenam pari! bet divas kartas!
balonins 5ls un ataukotajs kadi 30 sant!
Nezinu vai skati var iziet tapec pec tam var ar autaukotaju vinu nonemt! taka 6 Ls gada var noziedot! :p
balonins 5ls un ataukotajs kadi 30 sant!
Nezinu vai skati var iziet tapec pec tam var ar autaukotaju vinu nonemt! taka 6 Ls gada var noziedot! :p
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kādam nav aizķērusies bilde kur e36(vēlams kupejai) ir notonēts tikai aizmugurējais pagrieziens, nevis pagrieziens ar atpakaļgaitu.