Ūdens salonā.
Tātad palīgā, nezinu vairs kur meklēt! Varbūt kāds bij atradis, pateikšos par visiem variantiem. Salons peld nepajokam, no rītiem viss ledū! Besīgi.
Vēl kāsis, skrūvējoties, noņēmu tos bleķus kas zem aizmugurējā beņķa, vairāk panelī nerāda benzīna līmeni, vadi itkā vietā, cik saprotu tad tas vads kurš atrodās kreisajā pusē ir, viņš iet priekš kompja, kura man nav! Tad vaina ir labajā vadā, bet tur viss kārtībā! Idejas?
Vēl kāsis, skrūvējoties, noņēmu tos bleķus kas zem aizmugurējā beņķa, vairāk panelī nerāda benzīna līmeni, vadi itkā vietā, cik saprotu tad tas vads kurš atrodās kreisajā pusē ir, viņš iet priekš kompja, kura man nav! Tad vaina ir labajā vadā, bet tur viss kārtībā! Idejas?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
wrum, wrūūūm
Grīdā redzu, ka nav viena cauruma aizbāžņa pasažiera pusē, priekšā. Kā arī, pielodē otru vadu un strādās.
vadu meginaju, nestrada.....
Un korkis ir!!! Es vinu iznemu ara lai udens iztecetu!
Un korkis ir!!! Es vinu iznemu ara lai udens iztecetu!
wrum, wrūūūm
Atvieno tos bākas dačikus, uzliec atpakaļ, noņem - klemmi, uzliec atpakaļ un pasties ko rāda.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
jip d'eelj taa ka nav tā korķja- lielādai daļai arī sarūse grīda.
Izņem priekšējo labo apakšējo tumbu un paskaties, kas notiek ar lūkas noteces cauruli.
Kā arī - kas notiek ar sānu apšuvumiem - sausi?
Kā arī - kas notiek ar sānu apšuvumiem - sausi?
sanu apsuvumi sausi. Tika konstatets tas, ka tecesana sakas no aizmugures! Bet iznemsu tumbu paluret. Un kur ir tie fakin lukas notekcaurules, nesaprotu kur meklet.
wrum, wrūūūm
tumba iznemta, no rusas un imtruma nekadas minjas.
vadins pielodets, nekas nestrada vel idejas?
vadins pielodets, nekas nestrada vel idejas?
wrum, wrūūūm
Man bija tas pats kādu laiku atpakaļ... Tev bagažniekā nav ūdens ??? Man visu laiku kā ārā bija slapjāks laiks, tā momentā aizmugurējais beņķis bija slapjš, viss piesūcies ar ūdeni un rezerves riepa bija kā baseinā
Beigās vainu atradu
Beigās vainu atradu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Mēģināt nomainīt pret ejošu un tad skatīties.waarna rakstīja:Ko vēl var iesākt ar to benzīna datčiku?
Secināju, ka no bagāžnieka laikam nav!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
wrum, wrūūūm
Man aizmugurējā arkā nebija viens plastmas, man tā arka bija pārmetināta un sanāk , ka riepa visu mitrumu šļakstīja pa taisno iekšā bagažniekā pa tādu nelielu caurumu.. bet nu kamēr es to atklāju arī pagāja laixwaarna rakstīja:Kur tad vaina īsti tev bija podziņa, bagāžniekā?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Par to vadu - pamēģini nomainīt pašiem vadiem sākuma gabalu. Ir gadījies, ka vads ir pārlūzis vairākās vietās Plus paskaties, vai pašam štekerim viss ir tīrs.
Man bija tā, ka bija pārtrūcis vads iekšā bākā pie pludiņa. Izvelc apskaties - es neesmu vienīgais, kam tā ir bijis
Man bija tā, ka bija pārtrūcis vads iekšā bākā pie pludiņa. Izvelc apskaties - es neesmu vienīgais, kam tā ir bijis
visus vadus pārlodēju, tagad rāda līmeni!!!! To ka man ir kkur akumulātora rajonā caurums zinu, bet vai viņš kaut kā tas ūdens var aizplūst līdz salonam, nezinu. Vismaz neizskatās.
wrum, wrūūūm
aizmugurē kājās labajā pusē,kad aizmugurē pilns, aizpeld uz priekšu! Bet Norāvu nost to vibroizolāciju, tad tai apakšā arī bij mitrums(ļoti iespējams ka viņs jau ir ilgi stāvējis tur un nav saistīts ar to kas uz grīdas)
wrum, wrūūūm