Akcija e36.lv biedriem !!!
Visiem ,kam veelme tikt valjaa no vizuaalajiem defektinjiem un ruusinjaam visu FEBRUAARI buus ljoti saldas cenas!!!!
Sagaidiisim pavasari ar gliitiem un koptiem auto
Atrodos Jelgavaa! Par cenaam un laikiem uz PM vai pa tel 29461915
Sagaidiisim pavasari ar gliitiem un koptiem auto
Atrodos Jelgavaa! Par cenaam un laikiem uz PM vai pa tel 29461915
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tieši tas, kas man vajadzīgs. tik kaut kā bail, ka sākot kaut ko darīt, izrādīsies, ka viss būris jāmetina
Vajag atbraukt liidz maniim un tad jau arii sadomaatu ko var sadariit lietas labaa!!!
KONSULTAACIJAS IR BEZ MAKSAS !!!!!
KONSULTAACIJAS IR BEZ MAKSAS !!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tad jau droši vien tiksimieks kautkad februārī
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Manam uz priekšējā spārna brūnais, laikam jākrāso viss spārns. Vai var tikai to vietiņu piekrāsot? Brūnais apmēram 20 cm garumā. cik varētu izmaksāt?
Es tos darbus gribētu marta sākumā, akcija būs beigusies.
Ir jaaredz tas defekts! Paarsvaraa ir taa ,ka ruusas pereeklis ir ieksheejaa kantee, tapeec jaanjem nost spaarns un jaapstraadaa no abaam puseem! Ja spaarns ir orgjinaalais un veel nav caurumi tad vinjsh ir saglaabjams.Ja tas ir kjiinietis ,tad vienkaarshaak ir vinju nomainiit uz cituupdate rakstīja:Manam uz priekšējā spārna brūnais, laikam jākrāso viss spārns. Vai var tikai to vietiņu piekrāsot? Brūnais apmēram 20 cm garumā. cik varētu izmaksāt?
Cenu vareeshu pateikt ,tad kad redzeeshu darba apjomu!
Ka man sis oiedavajums deretu,bet ne februari,jo nakamais menesis bus viens no "tuksakajiem"
Ja buus liela atsauciiba, tad iespeejams ,ka akciju pagarinaasim
Laikam ka Orkānam arī tukšais mēnesis ka taisa t'jipa akcijas.
Viss ,kas saistiits ar virsbuuves darbiem!
Orkaan vari piemēram minēt piemēru cik irkaut kādai detaļai standarta cena un cik ir ar šo akciju?
P.S. Arī esmu ieinteresēts tavos pakalpojumos
P.S. Arī esmu ieinteresēts tavos pakalpojumos
Piemeeram, jauns M buferis sarkanaa metaalikaa nokraasot maksaa 60Ls ! Akcijas cena 45 Ls
laba cena!!
aptuveni kādā cenā iet sedana motora pārsega krāsošana?
Viss atkariigs no taa kaadaa staavolkii ir kraasojamaa detalja! Jaakraaso no vienas puses ,vai no abaam?
Saakot no 60Ls
Saakot no 60Ls