Sista aizmugurējā arka!
Sveiki! Sākšu ar to, ka nesen sanāca tāda neliela avārija, kuras rezūltātā biški cieta mans E36!
Gribēju palūgt kādam padomu kā tagad būtu labāk, un pareizāk rīkoties, un kur tad citur jautāt, ja ne E36.lv
Locīt ārā to arku, špaktelēt, un krāsot, vai labāk meklēt donoru un griezt no tā ārā arku un metināt iekšā?
Locīt ārā to arku, špaktelēt, un krāsot, vai labāk meklēt donoru un griezt no tā ārā arku un metināt iekšā?
griezt un metinat
+M3
Taisiit to pashu toch nav veerts
Spriezhot peec bildes ,ar spaarna mainju vien cauri netiksi jo izskataas ,ka jaaliek uz robota!
Taisiit to pashu toch nav veerts
Spriezhot peec bildes ,ar spaarna mainju vien cauri netiksi jo izskataas ,ka jaaliek uz robota!
Pēdējais labojis Orkaans - 03 Feb 2012, 23:18, kopā labots 1 reizi.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāds varbūt var piedāvāt savus pakalpojumus, vai ieteikt kādu kantori, kur to varētu kvalitatīvi un par saprātīgu cenu veikt?
normāli
daudz jau redzēts tāds, nezinu tik cik perfekti latbijā to piekopj, bet ir arī latvijā :)
autoram- tev tur bedigs varienats, iztaisnot jau var, bet jaskatas kadaa stavoklii arka ir! ja rusejusi, tad nau ko domat un melee vietaa nerusejushu un iemetinasi ieksaa. ja laba tad iztaisnot ari var.
viedeo autoram- tadas lietas jau sen ir pieejamas visaa pasaulee, ari pats darbaa izmantoju tadu pashu tehniku tikai pastaisitu, lai varetu izsist araa kadu skruvi/tapu, utt. sistema viena ta pati, piestiprini virsmu un ar smaguma atsvaru rauj pretejaa virzienaa, tas pats amurs vien ir, tik uz otru pusi.
jebkurs no jums varetu buktes iztvilkt majas apstaklos
viedeo autoram- tadas lietas jau sen ir pieejamas visaa pasaulee, ari pats darbaa izmantoju tadu pashu tehniku tikai pastaisitu, lai varetu izsist araa kadu skruvi/tapu, utt. sistema viena ta pati, piestiprini virsmu un ar smaguma atsvaru rauj pretejaa virzienaa, tas pats amurs vien ir, tik uz otru pusi.
jebkurs no jums varetu buktes iztvilkt majas apstaklos
...