M3 sliekšņu pielikšana
Man ir radies jautājums - kādas ir metodes lai pieliktu M sliekšņus?
Interesē vairāk tādi varianti bez tiem klipšiem utt. Nedomaju ka katrs kuram ir šādi sliekšņi ir urbis caurumus un krāmējis uz klipšiem
Variantus lūdzu
Interesē vairāk tādi varianti bez tiem klipšiem utt. Nedomaju ka katrs kuram ir šādi sliekšņi ir urbis caurumus un krāmējis uz klipšiem
Variantus lūdzu
lielaaki daljai jau ir uz klipshiem, bet tā ir ari kas līmē, tik neieteikshu arko labaak :)
padomāa kā būs jākasa tā līme nost, ja pielīmēsi un kādreiz to slieksni gribēsi noņemt.
padomāa kā būs jākasa tā līme nost, ja pielīmēsi un kādreiz to slieksni gribēsi noņemt.
A kur probleema izdariit kaa pienaakas????? Vai tieshaam ir tik gruuti izurbt tos paaris cauruminjus un pielikt kaartiigi?Kops rakstīja:Man ir radies jautājums - kādas ir metodes lai pieliktu M sliekšņus?
Variantus lūdzu
Gribi likt uz liimeem un samareziem tad peerc kjekavas izstraadaajumus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pasakiet kur lai viņus labak par sapratīgu cenu nopērk sedanam ?
vai vini visiem vienada garuma ?
limet,tas jav butu lauku tunings
Visiem vienaadi iznjemot kompotu! Tam bij ja nemaldos kautkaadas probleemas. Uzlikt vareeja ,bet laikam bij jaaiek uz preteejo pusi Varu kljuudiitiesKristaps rakstīja:Pasakiet kur lai viņus labak par sapratīgu cenu nopērk sedanam ?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=805
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu ok, bet kadus īsti tur tos klipsus vajag? Cik bimmershop.lv pētiju viņi tur dažādi .
protuningKristaps rakstīja:Pasakiet kur lai viņus labak par sapratīgu cenu nopērk sedanam ?
Kops rakstīja:Nu ok, bet kadus īsti tur tos klipsus vajag? Cik bimmershop.lv pētiju viņi tur dažādi .
Ja peerc tur, tad viss nepiecieshamais jau naak liidzi!
Nez kapeec man liekas ,ka protuning nodarbojas ar shkjiedras izstraadaajumiem?????
šitos jau pats biju atradis moš domaju ka kads zin kur lētākOrkaans rakstīja:Visiem vienaadi iznjemot kompotu! Tam bij ja nemaldos kautkaadas probleemas. Uzlikt vareeja ,bet laikam bij jaaiek uz preteejo pusi Varu kljuudiitiesKristaps rakstīja:Pasakiet kur lai viņus labak par sapratīgu cenu nopērk sedanam ?
Nu kur tad veel leetaak??????????????? Pie tam par pilnu komplektu ar visiem klipshiem un gumijaam????
Protuningaa par latu leetaak ,bet pliki sliekshnji
Protuningaa par latu leetaak ,bet pliki sliekshnji
šis laikam tomēr ir labākais variants, vismaz klipši nāk līdz uttKristaps rakstīja:šitos jau pats biju atradis moš domaju ka kads zin kur lētākOrkaans rakstīja:Visiem vienaadi iznjemot kompotu! Tam bij ja nemaldos kautkaadas probleemas. Uzlikt vareeja ,bet laikam bij jaaiek uz preteejo pusi Varu kljuudiitiesKristaps rakstīja:Pasakiet kur lai viņus labak par sapratīgu cenu nopērk sedanam ?
Mļin, es savus lietotos ne-emminiekus bez klipšiem un gumijām pirms gada pirku dārgāk nekā bimmershop tagad piedāvā...
man mājās stāv OEM m sliekšņi ar viena sliekšņa defektu, nav gala tas kas aiz slieksna stiprinaas... bet tā ok stāvoklī...
ja nu kādam vajag..
ja nu kādam vajag..
Sev klipšus pirku BMauto.. Ar atlaidi viņi sanāca reāli pa kapeikām..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tad jautaju tiem kuri ir likusi sev m slieksnus - vai kadam ir sablons prieks urbumu veiksanas klipsiem?? Varetu aiznemties vai nopirkt par minimalu cenu
Ja no rūpnīcas sliekšņu uzlikas nav bijušas, tad esmu par līmēšanu. Galvenais, lai to dara kvalitatīvi un ir nepieciešamā gumija starp uzliku un slieksni. Nav jēga labos sliekšņos urbt caurumus.