Durvju abšivkas
ok, vienkārši biju netā lasījis, ka slikti gribot turēties klāt. Domāju par ļaunu jau nenāks ja pielīmēšu ar ko stiprāku. :)
Tēmu gan derēja kaut kā latviski nosaukt
kaadam ir labi ieteikumi kā želejautiņam forši UK durvju abšifkas pārtaisīt uz pareizo pusi/...
runa iet par spugliju regulešanas mehānismu un rokuturi, viņi atšķiras abās pusēs..
runa iet par spugliju regulešanas mehānismu un rokuturi, viņi atšķiras abās pusēs..
Vienkāršākais veids ir izveidot kādu "aizbāzni", bet tādu, kas eleganti izskatās.
Apšivku līmēšanai varu ieteikt Bison Epoxy. Pierauj klāt labi. Tik vispirms ar smilspapīru apstrādāt abas virsmas vajag.
ko darīt, ja ādas apšivkai ir sākusi lipt nost, pagaidām tas ir tikai pavisam neliels gabals, bet jūtu, ka ies tālāk, ir kādi ieteikumi kā apturēt lipšānu nost?
3. reizi apšivkas mainu, mazāk nekā gadu atpakaļ, kad pirku, bija ideālas, tagad jau sāk pamazām lipt nost.
3. reizi apšivkas mainu, mazāk nekā gadu atpakaļ, kad pirku, bija ideālas, tagad jau sāk pamazām lipt nost.
abpusējā plīšanas vietā nelīdz?
3. Reizi apšivkas maini un neko neesi iemācījies?Lawwr rakstīja:ko darīt, ja ādas apšivkai ir sākusi lipt nost, pagaidām tas ir tikai pavisam neliels gabals, bet jūtu, ka ies tālāk, ir kādi ieteikumi kā apturēt lipšānu nost?
Par abpusējo un tādiem sū*diem aizmirsti... Tev vajag līmi/pastu kura paredzēta lielām temperatūras amplitūdām, mitrumam utt...(nejaukt ar silikonu) manā praksē silikons pievīla. Neaizmirsti sagatavot virsmas, notīrīt visu lieko un sekot ražotāja instrukcijām. Manā gadījumā tā pasta žuva 48h bet rezultāts vairāk kā apmierinošs, viss turās un pat pazīmju par sadalīšanos nav kaut ari esmu vinas mocijis nemot nost un liekot atpakal.
Nosaukumu neatceros, pirku Depo, maksāja aptuveni 5ls un bija tūbinā... Galvenais lai ir pareizajiem materialiem un lielām temperatūras svārstībām.
Kas teica, ka es viņas esmu līmējis/pārlīmējis?Vai nu nāca jau tādas, vai nu ar laiku atlipa pašas.
Esmu gan mācījies kaut ko, to, ka agrāk vai vēlāk viņas tāpat atlips, ja vien mašīnu neuzglabāt ideālos apstākļos.
Pagaidām netaisos plēst nost visu apšivku, kaut kāda maza burbulīša dēļ, sazin kāds tas materiāls paliks pēc noplēšanas.
Vairāk interesē kā likvidēt mazo burbulīti, lai neaiziet tālāk, vienīgais kas nāk prātā tā ir šprice ar līmi, jautājums, cik gudri tas būtu un kādu līmi labāk izmantot.
Esmu gan mācījies kaut ko, to, ka agrāk vai vēlāk viņas tāpat atlips, ja vien mašīnu neuzglabāt ideālos apstākļos.
Pagaidām netaisos plēst nost visu apšivku, kaut kāda maza burbulīša dēļ, sazin kāds tas materiāls paliks pēc noplēšanas.
Vairāk interesē kā likvidēt mazo burbulīti, lai neaiziet tālāk, vienīgais kas nāk prātā tā ir šprice ar līmi, jautājums, cik gudri tas būtu un kādu līmi labāk izmantot.
Ja nemaldos, tāda veida pipukus pirku Delvē.
paldies
Touring pakaļējais sēdeklis ir iedabūjams sedanā? kur ir atšķirības, ja neskaita drošības jostu novietojumu?
Un kā ar durvju apšuvumiem? Priekšā cik saprotu gan abšivkām, gan sēdekļiem būtu jāder, bet aizmugurē?
Un kā ar durvju apšuvumiem? Priekšā cik saprotu gan abšivkām, gan sēdekļiem būtu jāder, bet aizmugurē?
Vsiem touringiem ir 60/40 atmetamie beņķi iesākumam/
Skaidrs, ideju atmetu, bezjēdzīgs process, jāmeklē sedans.
heii salona kopēji
kāds negrib piemesties sūtījumam uz abšivku klipšiem?
domāju paņemt oem no etk, vai autospares bet minimālais ir 50 gab, man tik daudz nevajag un kkādu pusi varētu pārdot tālāk.
oem kods 51411973500
apnicis kad apšivkas neturās kārtīgi klāt un samarezi nav tas labākais variants.
kāds negrib piemesties sūtījumam uz abšivku klipšiem?
domāju paņemt oem no etk, vai autospares bet minimālais ir 50 gab, man tik daudz nevajag un kkādu pusi varētu pārdot tālāk.
oem kods 51411973500
apnicis kad apšivkas neturās kārtīgi klāt un samarezi nav tas labākais variants.
Ar ko vislabāk atjaunot apšuvumiem melno krāsu?salīdzinot ar paneli izskatās izbalējuši.
nomazgaa kartigi ar salona shampunu, parasti krasu veikalos tirgo izlejamu. un tad sasmeree ar to silikona sudu salonam, man parasti loti solidi atgriezas krasaĢirts rakstīja:Ar ko vislabāk atjaunot apšuvumiem melno krāsu?salīdzinot ar paneli izskatās izbalējuši.