Elkoņbalsts ?
Neesmu mēģinājis kupejā likt kompakta elkoņbalstu, bet kompaktā kupejas elkoņbalsts nederēja! Varbūt precīzi neatceros kas neder, bet zinu ka neder.Akulis rakstīja:Okey, skaidrs! bet katkā neloģiski, ja ar4ibalc teica ka kupejai der no kompakta, tātad otrādi arī vajadzētu derēt..
Bet ja neder, tad neder
Hey
Esmu jauniņā, nedusmojieties.
Bet vai e36 kompaktam var piemeklēt paneli ar elkoņbalstu? Paldies
Protams ka var- tikai mekle no compacta no sedana un kupejas nederees.....Dagiic rakstīja:Hey
kaspars26 rakstīja:Protams ka var- tikai meklē no compacta no sedana, touring, kabrioleta un kupejas nederēs.....Dagiic rakstīja:Hey
Kompota elkoņbalsts ir mega reta štelle, vienīgais kas viņu tirgoja bija Pacha un i to pa kosmosu
mAN BIJ UN ES IZSVIEDU. DŽEKS SAVĀCA NOGRIEZA KĀ VAIG JA SAPROTAT UN IELIKA KUPEJĀkars rakstīja:Kompota elkoņbalsts ir mega reta štelle, vienīgais kas viņu tirgoja bija Pacha un i to pa kosmosu
Ir reta, bet ne tik reta kā tu pasniedzkars rakstīja:Kompota elkoņbalsts ir mega reta štelle, vienīgais kas viņu tirgoja bija Pacha un i to pa kosmosu
Z-streetam ik pa laikam ir uz tirgošanu, un ik pa laikam uzrodas vēl kāds kas tirgo, vajag tik cītīgi uzmanīt pārdod sadaļu.
Bet ja godīgi, vispār nesaprotu kāpēc tādu vajag uz e36. Sev biju uzlicis, sapratu ka man ar viņu ir neērti un notirgoju.
Tā jau tāda gaumes lieta. Nebija man elkoņbalsta, uzliku, un ir labs, ir ērti. Paņēmu otru e36, pabraukāju, un sapratu ka arī vajag elkoņbalstu.ZzevsS rakstīja: Bet ja godīgi, vispār nesaprotu kāpēc tādu vajag uz e36. Sev biju uzlicis, sapratu ka man ar viņu ir neērti un notirgoju.
Vai no e46 kupejas var uzlikt uz e36 kupeju elkoņbalstu un ja ja tad es vareshu uzlikt uz e36 viduskonsoles?
Palīdziet steidzamiRihisE36 rakstīja:Vai no e46 kupejas var uzlikt uz e36 kupeju elkoņbalstu un ja ja tad es vareshu uzlikt uz e36 viduskonsoles?
Man liekas ka nē,jo viduskonsoles atšķiras,līdz ar to nesanāks ielikt! Ja kas palabojiet mani!RihisE36 rakstīja:Palīdziet steidzamiRihisE36 rakstīja:Vai no e46 kupejas var uzlikt uz e36 kupeju elkoņbalstu un ja ja tad es vareshu uzlikt uz e36 viduskonsoles?
Lai gan ko tur zīlēt Pamēģini un uzzināsiRihisE36 rakstīja:Palīdziet steidzamiRihisE36 rakstīja:Vai no e46 kupejas var uzlikt uz e36 kupeju elkoņbalstu un ja ja tad es vareshu uzlikt uz e36 viduskonsoles?
cik zinu, tad arī pašu elkoņbalstu nevar tā vienkārši ielikt iekšā jo atšķiras stiprinājumi
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com