Salona apaismojums
Lūkas poga spīd tik ilgi, līdz auto "iemieg". Ieslēzies mašīnā uz minūtēm 10-20 un redzēsi, ka izdziest. Tas ir normāli un aķi, nu, galīgi nesēdina.
Ja jau tēma ir pacelta - kā ir ar apgaismojumu pie kājām priekšā? Esmu redzējis, ka dažiem te tāds ir, līdz ar to kura opcija ir pareizā:
1.Man tādam jābūt un man nedeg?
2.Varbūt tas ir bijis papildaprīkojums/vēlākiem gadiem (man 93.sākums)?
3.Bet varbūt tas ir āftermārkets?
neesi slinks un paliecies, tad redzēsi ir tev tur lampiņa vai nav. aftermarkets tas nav.pviljams rakstīja:Ja jau tēma ir pacelta - kā ir ar apgaismojumu pie kājām priekšā? Esmu redzējis, ka dažiem te tāds ir, līdz ar to kura opcija ir pareizā:
Skaidrs, papildaprīkojumsdexter1 rakstīja:neesi slinks un paliecies, tad redzēsi ir tev tur lampiņa vai nav. aftermarkets tas nav.pviljams rakstīja:Ja jau tēma ir pacelta - kā ir ar apgaismojumu pie kājām priekšā? Esmu redzējis, ka dažiem te tāds ir, līdz ar to kura opcija ir pareizā:
Pēc šitāda paša principa strādā arī kāju apgaismojums? Pagājušziem noņēmu nost spuldzītes, jo likās ka neizslēdzas un sēdina aķi...dogMa rakstīja:Lūkas poga spīd tik ilgi, līdz auto "iemieg". Ieslēzies mašīnā uz minūtēm 10-20 un redzēsi, ka izdziest. Tas ir normāli un aķi, nu, galīgi nesēdina.
Kāju apgaismojums strādā no druvju slēdža, kas atrodas stoikā. Durvis slēdzas normāli ciet?
Reizēm čakarējās, tas visu izskaidro, laikam...
Paldies,nebiju tā pētijis.dogMa rakstīja:Lūkas poga spīd tik ilgi, līdz auto "iemieg". Ieslēzies mašīnā uz minūtēm 10-20 un redzēsi, ka izdziest. Tas ir normāli un aķi, nu, galīgi nesēdina.
man sedanam ir ta kad atver bagaznieku salona, tur lammpona nedeg! attaisi kreisas aizmugures durvis tad deg bagazmieka gaismina! kas un kur japarvieno? lai butu viss ka vajag?
Manam sedanam bija tā pat, lai redzētu kas bāgāžniekā jāatver durvis. bet es viņu pārdevu.AndzaK_LV rakstīja:man sedanam ir ta kad atver bagaznieku salona, tur lammpona nedeg! attaisi kreisas aizmugures durvis tad deg bagazmieka gaismina! kas un kur japarvieno? lai butu viss ka vajag?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kā nāk āra pečkai slēdzīši ārā, visiem nedeg gaismas?!
Kāda pečka?
Skatos daudziem problemas ar apgaismojumu, tai skaita man. Atverot durvis neiedegas apgaismojums. Pielaistai masinai pasledzeleju salona apgaismoju un atstaju pozicija lai degtu, atverot durvis ,noslapeju autinu iedegas. Bet izkapjot no auto aiztaisot durvis nenodziest vispar. Kur meklet vainu?
P.S topika nosaukumu vajag palabot, trukst kaa....
P.S topika nosaukumu vajag palabot, trukst kaa....
Skaties uz durvju sensoriem?
Man arī viens aizmugurējo durvju sensors nedarbojas(būs kad jānomaina)
Man arī viens aizmugurējo durvju sensors nedarbojas(būs kad jānomaina)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Seiki visiem, vai kāds var mani apgaismot pāris jautajumos. Lieta sekojoša braucu ar 318 is vēlētos pieslēgt signalizaciju salona apgaismojumam, reāli tā kad atslēdz mašīnu, tad iedegas salonā apgaismojums. Signalizācija nav orģinālā.
kur isti jautajums?ivciks rakstīja:Seiki visiem, vai kāds var mani apgaismot pāris jautajumos. Lieta sekojoša braucu ar 318 is vēlētos pieslēgt signalizaciju salona apgaismojumam, reāli tā kad atslēdz mašīnu, tad iedegas salonā apgaismojums. Signalizācija nav orģinālā.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Laikam neprecīzi pateicu, pie kuriem vadiem man konforta blokam jāpieliek no signalizācijas kads signāla vads lai iedektos salonā gaisma kad atslēdzu/ aizslēdzu mašīnu
Tam oriģināli ir jānotiek jau no centrālās,kad atlec pogas uz augšu,ja slēdzis apgaismojumam ir uz vidu (ja deg,kad durvis vaļā)ivciks rakstīja:Laikam neprecīzi pateicu, pie kuriem vadiem man konforta blokam jāpieliek no signalizācijas kads signāla vads lai iedektos salonā gaisma kad atslēdzu/ aizslēdzu mašīnu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kad atver durvis tad jau deg, bet kad atslēdz mašīnu tad nekāmaartyd rakstīja:Tam oriģināli ir jānotiek jau no centrālās,kad atlec pogas uz augšu,ja slēdzis apgaismojumam ir uz vidu (ja deg,kad durvis vaļā)ivciks rakstīja:Laikam neprecīzi pateicu, pie kuriem vadiem man konforta blokam jāpieliek no signalizācijas kads signāla vads lai iedektos salonā gaisma kad atslēdzu/ aizslēdzu mašīnu
hmmm, tad nezinu. Nu jebkuram e36, atslēdzot durvis ir jāiedegas apgaismojumam, ja slēdzis atstāts uz vidiņu. tad ja nekas nenotiek, tad jāprasa, kādam, kurš saprot vairāk no elektronikas.ivciks rakstīja:Kad atver durvis tad jau deg, bet kad atslēdz mašīnu tad nekāmaartyd rakstīja:Tam oriģināli ir jānotiek jau no centrālās,kad atlec pogas uz augšu,ja slēdzis apgaismojumam ir uz vidu (ja deg,kad durvis vaļā)ivciks rakstīja:Laikam neprecīzi pateicu, pie kuriem vadiem man konforta blokam jāpieliek no signalizācijas kads signāla vads lai iedektos salonā gaisma kad atslēdzu/ aizslēdzu mašīnu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv