Pāršūšana
Nevar nepiekrist!Meeris rakstīja:imho viena no riebigākajām bmw stūrēmkars rakstīja:Pāršūt 4 spieķu stūri
naglu iedzīt galvā tam dizainerim
brīnos ka vinu vispār vēl pectam uzstadija e46 e39 e38
par pāršūšanas tēmu runājot iesaku;
https://www.facebook.com/re.baburs.design
file:///C:/Users/Admin/Pictures/MAREKS/e36%20328%20touring/IMG_1933.JPG
Ir izdilis parastais kartupeļu maisa auduma šofera beņķis, kuru gribētos uzfrišināt. Kāds ir kādreiz kaut kur Rīgā ko tādu darījis? Pa kādām naudām apmēram un kāda kvalitāte?
šuvejs no bmwpower. dažas dienas atpakaļ paršuju pie viņa sanu vaditaja adas benķi 40eu samaksaju
A kā tas process notiek? Autiņš uz kādu laiku jāatstāj pie viņa vai kā?
Ātrumkloķus arī kāds pāršuj? Ir M3 mazais kloķītis ar pilnībā noplēstu ādu. Cik varētu maksāt apvilkt viņu ar jaunu ādu?
Vajadzēs pāršūt durvju apšuvumus, kam būs podiumi. Zinu, ka dēļ tā, ne katrs grib ar viņiem ņemties. Kam labāk dot?
Moš kāds zin cik maksātu pāršūt ar alcantaru Mtech3 stūri? Gribu pāršūt tikai pašu baranku un vēlams ///M krāsas diegos
Interesē pāršūt rokubalstu.
Kādas izmaksas un kurš to var izdarīt?
Kādas izmaksas un kurš to var izdarīt?
Kāds varbūt zin kur pāršūt beņķus par neparāk lielu cenu.?
+ pie reizes ieteikt kādu mēbeļu auduma veikalu.
re.baburs.design
tel. 29330565
man pus salonu pāršuva, kvalitate pat ļoti ok
tel. 29330565
SunCoast Customs IIIM
Pa cik un ko pāršuva un kāds materiāls?Meeris rakstīja:re.baburs.design
tel. 29330565
Ir OEM melnie griesti compact, bet atlīmējušies. Cik kāds gribētu par kvalitatīvu pārlīmēšanas darbu, kā arī aizmugurējā plauktiņa krāsas atjaunināšanu? Tur, kur saule tikusi klāt zilgans palicis.
P.S - Kinda off topic, bet domāju, ka šito darbu var pie pāršūšanas pieskaitīt.
P.S - Kinda off topic, bet domāju, ka šito darbu var pie pāršūšanas pieskaitīt.
Ko?Alpine rakstīja:Vot tieši šī ir viena no pretìgākajām, viņai pat nav ādas, gumijas baranka. Tiku ar tādu ilgi braukàjis, otra 4staru, tādu, kādu te lietotāje pāršuvis, cita vadīšana, ir ērtāka Ikdienai, saprotams, tiem kam drifts iet katrā lìkumā, viss būs slikti izņemot m3 sport edition.
Te vienam intelekts spiežas laukā pa visām malām