Mašīnas salonā ūdens.
Varētu būs ka tie kontrol caurimi izrusējuši, bet nav obligāti apakšā grīdai jābūt īdeālai, lai pa kautkurieni netecētu ūdens, taka rauj nost tepiķi.
Man sedanam ir šitas pats abās pusēs + vel salocijies jau ir tur viss.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Paskaties grīdā vairak uz cimdu nodalijuma pusi.. Tur varbūt kads caurums. Paklāju diezgan viegli izņwmt. Grutkais ir pie gazes pedāļa un ap pečku dabūt arā. Tur deretu smuki apgriezt apkārt. Paklājas ir jaižāvē. Man vispar bija korķi iekšaa, bet nebija galigi hermetiski noslegti un tapēc nāca udens iekšaa...
A kādi varianti ir ap gāzes pedāli laukā izņemt? Apgriezt apkārt mby?Kristapseduards rakstīja:Paskaties grīdā vairak uz cimdu nodalijuma pusi.. Tur varbūt kads caurums. Paklāju diezgan viegli izņwmt. Grutkais ir pie gazes pedāļa un ap pečku dabūt arā. Tur deretu smuki apgriezt apkārt. Paklājas ir jaižāvē. Man vispar bija korķi iekšaa, bet nebija galigi hermetiski noslegti un tapēc nāca udens iekšaa...
Zapaskas vietā bija ap 5l ūdens. No vienas puses priecē, ka nav caurs, bet pa kurieni varētu tecēt iekšā ?
Nē. Ap gāzes pedāli nekadā gadijumā negriezt, nekonkrēti biju uzrakstijis, bet teiksim ap apsildes sistēmu gan ar papīra nazi skaisti apgriezt var, lai nebūtu viss tur jarauj arā, bet jauzmanās, cik atminos tur vadi arī bija. Protams ja cilvēks velas, var ņemt arā visu paneli un apsildes sistēmu. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]vitjazz rakstīja:A kādi varianti ir ap gāzes pedāli laukā izņemt? Apgriezt apkārt mby?Kristapseduards rakstīja:Paskaties grīdā vairak uz cimdu nodalijuma pusi.. Tur varbūt kads caurums. Paklāju diezgan viegli izņwmt. Grutkais ir pie gazes pedāļa un ap pečku dabūt arā. Tur deretu smuki apgriezt apkārt. Paklājas ir jaižāvē. Man vispar bija korķi iekšaa, bet nebija galigi hermetiski noslegti un tapēc nāca udens iekšaa...
Pēdējais labojis Kristapseduards - 19 Feb 2016, 01:19, kopā labots 1 reizi.
Ok! Bet,kā stiprinās un kā noņemt pašu pedāli? Zem paklāja ir kāds fiksators vai kā?Kristapseduards rakstīja:Nē. Ap gazes pedali nekadā gadijumā negriezt, nekonkrēti biju uzralstijis, bet teiksim ap apsildes sistemu gan ar papīra nazi skaisti apgriezt var, lai nebūtu viss tur jarauj arā, bet jauzmanās, cik atminos tur vadi arī bija [SMILING FACE WITH SMILING EYES]vitjazz rakstīja:A kādi varianti ir ap gāzes pedāli laukā izņemt? Apgriezt apkārt mby?Kristapseduards rakstīja:Paskaties grīdā vairak uz cimdu nodalijuma pusi.. Tur varbūt kads caurums. Paklāju diezgan viegli izņwmt. Grutkais ir pie gazes pedāļa un ap pečku dabūt arā. Tur deretu smuki apgriezt apkārt. Paklājas ir jaižāvē. Man vispar bija korķi iekšaa, bet nebija galigi hermetiski noslegti un tapēc nāca udens iekšaa...
Zem paklāja nē. Sākumā augšgals jaatvieno, tur ir tāda kā C veida sprost šeiba. Kura janoņem. Kad augšu noņem, pedālis jātliec uz savu pusi un tad apakšā ir tads kā klipsis-fiksators un tad tas japiešpiež un javelk pedalis uz augšu.vitjazz rakstīja:Ok! Bet,kā stiprinās un kā noņemt pašu pedāli? Zem paklāja ir kāds fiksators vai kā?Kristapseduards rakstīja:Nē. Ap gazes pedali nekadā gadijumā negriezt, nekonkrēti biju uzralstijis, bet teiksim ap apsildes sistemu gan ar papīra nazi skaisti apgriezt var, lai nebūtu viss tur jarauj arā, bet jauzmanās, cik atminos tur vadi arī bija [SMILING FACE WITH SMILING EYES]vitjazz rakstīja: A kādi varianti ir ap gāzes pedāli laukā izņemt? Apgriezt apkārt mby?
Liela iespejamība, ka vēdlūkas ir salauztas. Caur tām var ūdens nākt iekšā.Gwido rakstīja:Zapaskas vietā bija ap 5l ūdens. No vienas puses priecē, ka nav caurs, bet pa kurieni varētu tecēt iekšā ?
Vispopulārākā vieta - lampasKristapseduards rakstīja:Liela iespejamība, ka vēdlūkas ir salauztas. Caur tām var ūdens nākt iekšā.Gwido rakstīja:Zapaskas vietā bija ap 5l ūdens. No vienas puses priecē, ka nav caurs, bet pa kurieni varētu tecēt iekšā ?
Man pašam tek iekšā caur lampām. Uz pagaidu variantu iesmērēju silikonu lai tagad netek un vasarā savedīs kārtīgi.
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
dabū un ieliec to korķi, zem paklāja izber 2 pakas ar kaķu havajas silikonu un pēc pāris dienām savāc to
Izcel paklāju, nokasi mastiku un saproti, ka ar 2.0 ir pa īsu
Kāds var pateikt tā korķa detaļas numuru?
Ārprāts
"Perfekta grida"
Es arī pirms nedēļas pamanīju, ka viss bagūzis pludo Kāds litrs noteikti bija iekšā. Pie vainas bija caurā gumijas zagluška grīdā, cauri kurai bija izvilkts LED Tuning vads
Kāds no šiem ir īstais? http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... _cap_plug/