Kā nomainīt stūri?
varbūt kāds zin vai e36 der stūre no e90?
precīzi nezinu, bet iespējams, noskrūvējot airbag, var kaut kā palauzt! ?
Tikai pieņēmums!
Tikai pieņēmums!
Sveiki visiem
Man ir tieši tāda pati bēda kā Gunāram bija labu laiku atpakaļ.
Esmu iegādājies sev citu stūri, vakar gribēju nomainīt, bet nesanāca, jo manai stūrei taure ir uz dzelzs riņķa tipa kontakta, bet jaunai stūrei nav tā riņķa kontakta, bet plastmasas riņķis, kas ir uzbūvēts gultņa stilā un tur ir pa diviem kontaktiem no katras puses tieši tā pat kā kā bildēs šī topika sākumā, ko Gunārs ielika.
Gribu, lai kāds ja var man precīzāk paskaidro, ko jādara, lai man derētu stūre un pēkšņi braukšanas brīdī nenoķīlētu vai vēl kaut kas nenotiktu ? Cik pēc teksta es sapratu, tad jānomaina airbeg štekeris, taures štekeri jāiztaisa un kas tur bija ar plastmasu, lai vadi pa riņķi neiet ? ? ? Būšu pateicīgs par informāciju.
Man ir tieši tāda pati bēda kā Gunāram bija labu laiku atpakaļ.
Esmu iegādājies sev citu stūri, vakar gribēju nomainīt, bet nesanāca, jo manai stūrei taure ir uz dzelzs riņķa tipa kontakta, bet jaunai stūrei nav tā riņķa kontakta, bet plastmasas riņķis, kas ir uzbūvēts gultņa stilā un tur ir pa diviem kontaktiem no katras puses tieši tā pat kā kā bildēs šī topika sākumā, ko Gunārs ielika.
Gribu, lai kāds ja var man precīzāk paskaidro, ko jādara, lai man derētu stūre un pēkšņi braukšanas brīdī nenoķīlētu vai vēl kaut kas nenotiktu ? Cik pēc teksta es sapratu, tad jānomaina airbeg štekeris, taures štekeri jāiztaisa un kas tur bija ar plastmasu, lai vadi pa riņķi neiet ? ? ? Būšu pateicīgs par informāciju.
visa tevis nepiecieshamaa infa jau seit ir aprakstita, palasi velreiz atbildes uz gunara jautajumiem.
jaa tev ir vajadzigs tas plastmass, bez taa, pagrieziens neslegsies araa pats un stures ripa staigas lidz sturei, nevis bus iecentreta. ja pareizi acerot 2.5 griezieni uz katru pusi ir ko ripa var izturet bez ieksejo tinumu bojashanas. parejo jau esmu aprakstijis seit
jaa tev ir vajadzigs tas plastmass, bez taa, pagrieziens neslegsies araa pats un stures ripa staigas lidz sturei, nevis bus iecentreta. ja pareizi acerot 2.5 griezieni uz katru pusi ir ko ripa var izturet bez ieksejo tinumu bojashanas. parejo jau esmu aprakstijis seit
...
E30 un E36 ir vienādas šlices stūrei?
Respektivi vai es huligāna pāreju varēšu uzmontēt?
Respektivi vai es huligāna pāreju varēšu uzmontēt?
Arī interesē.!
Skaidrs, tnx.
Ir vēlme nomainīt stūri, vai vismaz uzlikt vinu taisni
Problēma ir tajā, ka Iepriekšējais īpašnieks ir prasmīgi aprāvis vienu no skrūvēm... Kā lai dabū nost? Tur baigi maz vietas
Problēma ir tajā, ka Iepriekšējais īpašnieks ir prasmīgi aprāvis vienu no skrūvēm... Kā lai dabū nost? Tur baigi maz vietas
Jautajums!man ir m sture un vajag airbak lentu mainit,vai der ari no citam sturem,vienkarsi viena lenta majas metajas un tagat domaju vai deres?
Visām facelift stūrēm (ar airbagu) airbag lentas ir vienādas.
Bet paši štekeri gan ne, vismaz man mtech3 airbagam štekeris no parastās fl trīsstarnieces nederēja. Var jau būt tas tpc ka stūre no e39 (ar pogām), bet nu gaisa maiss tur itkā nemainās.
Tāpēc arī nederēja. Ja ņem parasto mtech3 un trīsstarnieci, tad viss ok, pats tā izdarīju.
Kāds nezin kur var dabūt sporta stūres pāreju, lai der stūres lente kurai nāk air bag štekeris
Kārtējo reizi aplauziens ar stūri, tāpēc gribēju uzjautāt, pirms taisīt iespējamo gateri.
Ir stūre ar šādu kontaktu (preface līdz 9/93) Iepirktajai stūrei ir (preface 09/93-09/94) šāds Cik bīstami ir kniebt un vienot klāt vajadzīgo štekeri, lai pieliktu stūri, kas iepirkta? Vai es pārāk daudz par to domāju un to visu var mierīgi darīt?
Ir stūre ar šādu kontaktu (preface līdz 9/93) Iepirktajai stūrei ir (preface 09/93-09/94) šāds Cik bīstami ir kniebt un vienot klāt vajadzīgo štekeri, lai pieliktu stūri, kas iepirkta? Vai es pārāk daudz par to domāju un to visu var mierīgi darīt?