Durvju abšivkas
kas būs laika tad ieiešu uzzināt, tgd nevaru kavēt darbu:(
Iesakiet kads kur var dabut apsivfkas kupejaj
Caur ss.lv paintereseejies, daudzi uz r.detaļām tirgojas, šaubos, vai tā ir lieta, ko viss ātrāk izpērk
ir tā ka abšivkas parasti atsevišķi no sēdekļiem nepārdod, vienīgi, ka sēdekļi paši ir jau izjukuši.
kā pareizi noņemt aizmugurējās abšivkas? neslēdzas vienas aizmugurējās durvis un vajadzētu palūrēt kas tur notiek, ka neslēdzas.
vai kadam nemetajas melns kupejas salons(panelis,un apsilkas)
Sveicināti !
Man tāds jautājums ja man salons ir atviegilnātais nav ne apbšivku ne aizmugurējais sēdeklis ne griesti ko džeki par to saka TA izies cauri vai piesiesies ka salons pa cietu ?
Man tāds jautājums ja man salons ir atviegilnātais nav ne apbšivku ne aizmugurējais sēdeklis ne griesti ko džeki par to saka TA izies cauri vai piesiesies ka salons pa cietu ?
Neizies, aizmugurējam beņķim ir jābūt, griestu un abšivku vietā var kaut vai kartonu pieskrūvēt, galvenais lai pliks metāls nerēgojas.
Priekšējām apšivkām arī jābūt, kā arī jānosedz griesti, jo citādāk ieliks "nenostiprināti salona elementi", par ko pienākas 2.
Vajag labu padomu. Varat ludzu ieteikt labu līmi priekš makslīgas ādas līmešanas. Biju nopircis līmi taja pašā veikalā kur pirku ādu, bet viņa vispar negrib tureties klat.:(
palasi topiku pie diy par durvju apsifku partaisisanu, tur ir ari links ar to limi. tiesam loti loti laba liime. veljoprojam viss turas un nekas nau atnacis valjaa
...
Paldies mekleshu
hmm tāds jautājums,kā dabūt nost veco aplupušo švami no a[šivkām,īpaši nesačakarējot to?
coupe 2.8
vienkarsi nokasot to nost, vinja loti viegli nak nost pat ar pirkstiem parivejot
...
labi iemeiģināšu,a to vakar noplēsu sadriskāto lupatu no savām durvīm un tgd tas porolons izskatās vēl trakāk,vietām ir,vietām nav
coupe 2.8
Es kasīju ar drāšu birsti
nu blin,tak saskrāpēs ne pa jokam,tā kasot,man doma dabūt nost tā lai īpaši nesabojāt,pagaidām,pabraukāt ar pliku plastmasu.
coupe 2.8
tur nav plastmasas, tas ir kartonsveidīgs kkas
nu labi,kaut ar karton veidīgu,bet man viņš ir mels un izskatās pēc plastmasas Rīt aizbraukšu parādīšu tev
coupe 2.8
Kur lai labāk perk durvim baltos stiprinajumus, kas abšifku tura kopa ar durvim?