Kupejas krēsli ;)
Atkarībā kādā stāvoklī. Par naudu var sameklēt kvai retāko audumu vader. Sākot no 1 k, ne izcilā stāvoklīguest rakstīja:Sveiki! Kads vat pateikt cenu VADER sedekliem LV? No un lidz, atkariba no stavokla.
Varbut kads tirgo? Un pa cik?
Es te biju
Jap, ap 1k, bet tas nav tā vērts, nepiekusīšu to atkārtotZiggy rakstīja:Atkarībā kādā stāvoklī. Par naudu var sameklēt kvai retāko audumu vader. Sākot no 1 k, ne izcilā stāvoklīguest rakstīja:Sveiki! Kads vat pateikt cenu VADER sedekliem LV? No un lidz, atkariba no stavokla.
Varbut kads tirgo? Un pa cik?
Vader krèsli ir investìcija nàkotnè
Kād ir intresējies cik izmaksātu pāršūt recaro kupejs krēslus ar ādu?
-+250eurdzii rakstīja:Kād ir intresējies cik izmaksātu pāršūt recaro kupejs krēslus ar ādu?
Kur lai dabū trosīti krēslam, lai to būtu iespējams nolaist... Skatē par to 2 ielika...
Kāda ir aptuvenā cena kupejai ādas krēsliem labā stāvoklī?
Un kur tādus varētu uzmeklēt.
Patreiz ir labi krēsli, bet saplēsti un vienam trosīte beigta.
Un kur tādus varētu uzmeklēt.
Patreiz ir labi krēsli, bet saplēsti un vienam trosīte beigta.
Parastie auduma no 20
Parastie adas no 60
Parastie adas melna krasa no 100
Rekaro auduma no 60
Rekaro pusada no 100
Rekaro adas no 100
Rekaro adas melna krasa no 150
Vader no 700
No nenozime ka laba stavokli, piemeram par veselu rekaro melno adas var prasit drosi 250+
Parastie adas no 60
Parastie adas melna krasa no 100
Rekaro auduma no 60
Rekaro pusada no 100
Rekaro adas no 100
Rekaro adas melna krasa no 150
Vader no 700
No nenozime ka laba stavokli, piemeram par veselu rekaro melno adas var prasit drosi 250+
Kādu ādu labāk izvēlēties ,ja pats grib mēģināt pāršūt ,kur pirkt ?
IR VARBŪT KĀDAM KONTAKTI,KUR PAR NORMĀLU CENU PĀRŠŪT PRIEKŠĒJOS SĒDEKĻUS???
nē nē.bez zelta diegiem domāju.Vladlen rakstīja:Normala ir no 500 par abiem
tu domaji ka bus 80e gabalā? paskati labs materiāls vien tur sanāk nolocīt diezgan daudz.. man tiko šuva salonu, ja gribi varu iedot kontaktus, bet nu cena tā arī būs kkas ap to kas tika minēts..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
ok.iedod kontaktus.man abiem sēžamās daļas jāsataisa.moš lētāk sanāks.Fashion rakstīja:tu domaji ka bus 80e gabalā? paskati labs materiāls vien tur sanāk nolocīt diezgan daudz.. man tiko šuva salonu, ja gribi varu iedot kontaktus, bet nu cena tā arī būs kkas ap to kas tika minēts..
Panem labak jaunu salonu pa 80 eur u aizmirsti. Tici man bus loti saaliitipelcis rakstīja:ok.iedod kontaktus.man abiem sēžamās daļas jāsataisa.moš lētāk sanāks.Fashion rakstīja:tu domaji ka bus 80e gabalā? paskati labs materiāls vien tur sanāk nolocīt diezgan daudz.. man tiko šuva salonu, ja gribi varu iedot kontaktus, bet nu cena tā arī būs kkas ap to kas tika minēts..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Es te biju
Man melnajai kupejai ar alcantara aizvietotaju bija 800 eiro par visu salonu
ar kompatu pa brugji
Un kāda jēga tērēt 800 eiro priekš salona? Saprotu tādam auto kā ramyreza kupeja vēl ir ok, bet stock kupejai...nu nez... Tad jau labāk vaderus par 800 eiro iekert.
Par 800e bus vaderi ar caurumiemZzevsS rakstīja:Un kāda jēga tērēt 800 eiro priekš salona? Saprotu tādam auto kā ramyreza kupeja vēl ir ok, bet stock kupejai...nu nez... Tad jau labāk vaderus par 800 eiro iekert.
Veideri ilgam braucienam ir ljoti neerti salidzinot ar recaro
ar kompatu pa brugji