Salona gaisa filtra maiņa.
Sveiki :). Nolēmu nomainīt salona gaisa filtru. Iepriekš to neesmu darījis. auto aprīkots ar parasto pečku, cik sapratu, tad filtri - divi , atrodas priekšā zem logu tīrītājiem.
Tiku klat un izbrīnija tas, ka neatradu tur abās puses, tajās plastmasas daiviņās, nekādus filtrus :O
Cik sapratu iekš tām būtu jāguļ iekšā filtri ?
Vai kāds var pakonsultēt? :)
Situācijas vizualizācija pielikumā.
Tiku klat un izbrīnija tas, ka neatradu tur abās puses, tajās plastmasas daiviņās, nekādus filtrus :O
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Liec tajās plastmasas "daiviņās" tos filtrus un klapē ciet visuEdijs rakstīja:Sveiki :). Nolēmu nomainīt salona gaisa filtru. Iepriekš to neesmu darījis. auto aprīkots ar parasto pečku, cik sapratu, tad filtri - divi , atrodas priekšā zem logu tīrītājiem.
Reti kuram tādi stāv!
Aha! Labi paldies! :)vitjazz rakstīja:Liec tajās plastmasas "daiviņās" tos filtrus un klapē ciet visuEdijs rakstīja:Sveiki :). Nolēmu nomainīt salona gaisa filtru. Iepriekš to neesmu darījis. auto aprīkots ar parasto pečku, cik sapratu, tad filtri - divi , atrodas priekšā zem logu tīrītājiem.
Reti kuram tādi stāv!
Sveiki, tātad, problēma.!
Aiz bardačoka neatradu savu salona filtru, cerēju, ka būs zem logu tīrītājiem, noņēmu nost un tur viss šādi (attēlos), cik saprotu, tad man tāda nav, bet gaisu salonā nerauj nemaz, ko darīt tālāk, ko ņemt nost, lai tur visu iztīrītu un viss būtu normāli, tur ir pilns ar skujām.
92.gada 1.8 coupe
Aiz bardačoka neatradu savu salona filtru, cerēju, ka būs zem logu tīrītājiem, noņēmu nost un tur viss šādi (attēlos), cik saprotu, tad man tāda nav, bet gaisu salonā nerauj nemaz, ko darīt tālāk, ko ņemt nost, lai tur visu iztīrītu un viss būtu normāli, tur ir pilns ar skujām.
92.gada 1.8 coupe
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aiz bardačoka cik zinu ir tikai tiem, kam ir digitālā klima, Tev visdrīzāk ir tas pats kas nedaudz augstāk lietotājam Edijs.
Bet tu jau tā filtra nebija, ja jau nav viņš, tad jau matiem būtu jāplīvo kā trakiem, bet man tur uz maksimālo praktiski nekas nepūš
Motorīts normāli griežas?NunM rakstīja:Bet tu jau tā filtra nebija, ja jau nav viņš, tad jau matiem būtu jāplīvo kā trakiem, bet man tur uz maksimālo praktiski nekas nepūš
Jā, neķeras nekas
Tad gan jau ka vaina ir kkur dziļāk iekšā, nevis filtrā...NunM rakstīja:Jā, neķeras nekas
Varbūt aiz motora tas kanāls ir galīgi aizgājis ciet ar visām tām skujām un lapām.?