Griesti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Domāju, ka vajag arī pavisam plāno paralonu dabūt un tad ar pūšamo līmi nopūst griestus, uzlikt paralonu, tad atkal uzpūst un uzlikt audumu. To darījis nekad neesmu, tāpēc par rezultātu nezinu un ieteikt vairs neko nevaru
Kur var tikt pie tās līmes airasolā?
Pie porolona neko jēdzīgi nepielīmēsi - pārāk laba uzsūkšanas spēja viņamdogMa rakstīja:Domāju, ka vajag arī pavisam plāno paralonu dabūt un tad ar pūšamo līmi nopūst griestus, uzlikt paralonu, tad atkal uzpūst un uzlikt audumu. To darījis nekad neesmu, tāpēc par rezultātu nezinu un ieteikt vairs neko nevaru
Tas arī, bet ir T2 busam līmētas sānu apšivkas tādā metodē. Sākuma bija paņēmies pa biezu paralons, tad tiešām bija slikti, bet tad paņēmās ļooti plāns un bija baigi labi :) Turējās un līdz šim turās, laikam
cik labi ,ka kabrim stokaa jau ir melnie griesti
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Dodiet man auduma līmi aerosolā!
http://www.antalis.lv/sitesweb/FO/pages ... 29460.html
http://www.autoera.lv/index.php?ukey=pr ... ID=1068329
http://www.autoera.lv/index.php?ukey=pr ... ID=1068329
Paldies par info!
Pirmo linku gan nevaru atvērt :(
Pirmo linku gan nevaru atvērt :(
Sveiki!
Taisot vala luku - atklaju ka ir atlipusi taa auduma dala kas ir ap luku, ka vinu varetu piestiprinat atpakal, jo tur tas paralons - nevaru saprast ka tagad kaut ko izdomat.
varbut kadam ir lidziga problema - loti gaidisu ieteikumus un padomus -
Taisot vala luku - atklaju ka ir atlipusi taa auduma dala kas ir ap luku, ka vinu varetu piestiprinat atpakal, jo tur tas paralons - nevaru saprast ka tagad kaut ko izdomat.
Neko daudz tur neizdarīsi, pameklē šrotos vai te, varbūt kādam ir gaišie griesti... Līmēt nav vērts...
tev jau atbildeja, vari limet bet labak ir dabut citu labu un samainit, nu tas ir ja gribi pa smuko, ja ne tad vari lipinat ar kakuadu limi atpakal, nemaz nenjemot nost grieztustuctuc rakstīja:Sveiki!
...
nu paldies :) meginas kko
Gribu mainīt savam autiņam griestus un radās jautājums -> vai to lūkas audumu var noņemt nost, lai uzliktu citu ?
Zinu, ka citām mašīnām nevar noņemt lūkas audumu, jo lūka ir iepresēta, ka to nevar izņemt, vienīgi jāņem nost visu lūkas mehānismu ar sliedēm.
Zinu, ka citām mašīnām nevar noņemt lūkas audumu, jo lūka ir iepresēta, ka to nevar izņemt, vienīgi jāņem nost visu lūkas mehānismu ar sliedēm.
Lai noņemtu lūkas daļu, būs jāņem ārā visa lūka.
ja kadam vajaga parlimet griestus un stoikas tad droši rakstat man pm iedosu kontaktus
man tiko limeja ar alkantru un ir
griestiem ar luku man sanaca 40 ls darbs un 16 ls materjals
man tiko limeja ar alkantru un ir
griestiem ar luku man sanaca 40 ls darbs un 16 ls materjals
Sūdīgi, ka nākamajā vasarā atkal būs jānoliek 40+16ls, ja vien negribēsi braukt ar izbalējuši-zilganiem griestiem
kapec izbales
Tāpēc, ka saules gaismas iedarbībā tā notiek ar to lēto, fake alcantaru. Arī bija doma griestus ar viņu pārvilkt, bet parunājot ar diviem auto salonu šuvējiem, viņi pateica ka nav vērts. Vispirms stoikas izbalēs, jo tām vislaik saule spīd virsū un vēlāk gar logu malām arī paliks zilgans viss, pats griestu vidus moš arī neizbalēs. Man tā arī viens no viņiem pateica - ja esi gatavs katru pavasari pārvilkt griestus pa jaunu, tad varu likt to fake alcantaru.
A īstā maksā ap 60ls metrā un griestiem+stoikām vajag krietni vairāk par 1 metru
A īstā maksā ap 60ls metrā un griestiem+stoikām vajag krietni vairāk par 1 metru
man liekas ka tevi riktigi piepisa šuvejs es pirku pats alkantru un pie reizes izrunajos ar pardeveju un ir 2 veidu alkantras to ko tu sauc par feiku ta ir tieši ari domata griestiem un stoikam var ari limet, maksa 14 ls par tekošo metru un pilnigi pietiek e36 griestiem un stoikam bet benķiem nak bieza kas maksa baze 38 ls par tekoso metru laikam bija
Ps: zinu cilveku kam ta alkantra stav jau 4 gadus māsina un nekas nav izbalejis lidz šai dienai
Ps: zinu cilveku kam ta alkantra stav jau 4 gadus māsina un nekas nav izbalejis lidz šai dienai
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right