Melnie griesti.
Parastā Depo matēta krāsa pa 3 euro ar kapeikuEJANSONS rakstīja:saulessargi tika krāsoti? ar kādu krāsu?
Zamš nestiepās, tas tiesa. Čaka liels bij. Ja izvēlies zamšu,tad ar otru cilvēku neiztikt,ja jātur ilgi un dikti lai nesakruņkojas.Ercix rakstīja:Nebija tā, ka tas zamš nestiepās un uz stūriem vajadzēja pamatīgu piepūli, lai nesakrunkojas ?vitjazz rakstīja: Ūdens ielā 5,60 metrā lkm,ir lielgabalu 4 arī liels klāsts. Pats pirku zamšu par 12,90 metrā. Abi smuki izskatās. Ir gan jau citi audumi vēl lētāk un vēl dārgāk.
Vai arī tas zamšveidīgais arī bija uz speciālā auto griestu auduma bāzes ?
Runājot par griestiem līme ir diezgan svarīgs elements, jo vasarā karstumā ja ir sūdīga līme griesti var nolipt man piedāvāja tajā ūdens ielā līmi griestu līmēšanai, kura tur līdz 90 grādiem. Pagaidām rezultāts labs uzpūt, paturi 2min un gatavs. Maksāja tā līme 8€ tur pat tajā ūdens ielā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cik daudz baloni iziet?
Viņi teica ka ar vienu pietiks. Man pagaidām aplīmētas ir stoikas laikam pus baloniņš aizgāja.EJANSONS rakstīja:cik daudz baloni iziet?
Lkm vēl vienu vajadzēs, jo griestiem vairs bisk vajagArtūrs O_o rakstīja:Viņi teica ka ar vienu pietiks. Man pagaidām aplīmētas ir stoikas laikam pus baloniņš aizgāja.EJANSONS rakstīja:cik daudz baloni iziet?
Lietotāja Walkman jaunie griesti! Lai patīkama braukšana jaunajā veidolā!
Nākošā mēneša beigu projekts-SAAB 900i crazy atlipušie griesti!
Atbrauks saimnieks,liksim jaunu apdari iespējams no gaišā auduma,jo melnie griesti ar gaišo salonu,lkm neder!
Atbrauks saimnieks,liksim jaunu apdari iespējams no gaišā auduma,jo melnie griesti ar gaišo salonu,lkm neder!
Paldies par info. Lietotāja Walkman griesti arī zamša, vai no tā speciālā auto griestu auduma ?vitjazz rakstīja:Zamš nestiepās, tas tiesa. Čaka liels bij. Ja izvēlies zamšu,tad ar otru cilvēku neiztikt,ja jātur ilgi un dikti lai nesakruņkojas.Ercix rakstīja:Nebija tā, ka tas zamš nestiepās un uz stūriem vajadzēja pamatīgu piepūli, lai nesakrunkojas ?vitjazz rakstīja: Ūdens ielā 5,60 metrā lkm,ir lielgabalu 4 arī liels klāsts. Pats pirku zamšu par 12,90 metrā. Abi smuki izskatās. Ir gan jau citi audumi vēl lētāk un vēl dārgāk.
Vai arī tas zamšveidīgais arī bija uz speciālā auto griestu auduma bāzes ?
Viņam no spec.auto auduma,kurš staipīgāks nekā zamšs. Labs materiāls,patīkamāk strādāt ar tādu nekā sev ar zamšu,kura lielākais mīnuss ir elastīgums.
Ar šo draudzenes VW Lupo griestus pārlīmēju - ļoti laba.Artūrs O_o rakstīja:Runājot par griestiem līme ir diezgan svarīgs elements, jo vasarā karstumā ja ir sūdīga līme griesti var nolipt man piedāvāja tajā ūdens ielā līmi griestu līmēšanai, kura tur līdz 90 grādiem. Pagaidām rezultāts labs uzpūt, paturi 2min un gatavs. Maksāja tā līme 8€ tur pat tajā ūdens ielā.
Arī man omka stāstīja, ka šī labāka par 88 jo iztur lielāku grādus (karstumu).
Pietika ar vienu baloniņu, gan stoikām gan griestiem, bet nu tās mašīnas izmēri arī smieklīgi
Njā gluži manas domas. Paldies par konsultāciju :)vitjazz rakstīja:Viņam no spec.auto auduma,kurš staipīgāks nekā zamšs. Labs materiāls,patīkamāk strādāt ar tādu nekā sev ar zamšu,kura lielākais mīnuss ir elastīgums.
VW ar auto audumu pārlīmēju un draugs centās to pašu ar zamšu - tākā pietrūka pacietības, rezultāts sanāca so so
Jūū,zamšam vajag pacietības,un efektam klāt kādu draudzeni,kura palīdzēs pieturēt audumu lai nekruņkojasErcix rakstīja:Njā gluži manas domas. Paldies par konsultāciju :)vitjazz rakstīja:Viņam no spec.auto auduma,kurš staipīgāks nekā zamšs. Labs materiāls,patīkamāk strādāt ar tādu nekā sev ar zamšu,kura lielākais mīnuss ir elastīgums.
VW ar auto audumu pārlīmēju un draugs centās to pašu ar zamšu - tākā pietrūka pacietības, rezultāts sanāca so so
Kupejas durvju apšuvumu sagatavošana pārlīmēšanai!
Nu nebūs gan tā, ka baloniņa ir labāka, tieši otrādi, 88 ir izturīgāka un neatlīmēsies pat pie +100t° drīzāk sadegsErcix rakstīja:Arī man omka stāstīja, ka šī labāka par 88 jo iztur lielāku grādus (karstumu).
Tieši baloniņa atlīmējas sevišķi ja neievēro līmēšanas termiņus un līme paspēj nožūt....
Ieskats vienā no pabeigtajām abšivkām no e36 coupe lietotāja kaspars26 Materiāls-ādas imitācija!
Rīt būs kvalitatīvākas bildes.
Rīt būs kvalitatīvākas bildes.
Tātad:
1) auduma iegāde : cik saprotu jābrauc uz ūdens ielu ir, tik kā tur firma saucas vai vismaz mājas nr kāds?
2) daudzums, cik vajadzētu +/- priekš E38 (griesti + stoikas + lūka + aizmugurējais dsp plaukts?
3) līme: zinu ka baigi slavē 88 līmi, tik to man šķiet vairs nekur nevar dabūt, dažos manuāļos pielieto kkādas līmes flakonos (kkā neiedveš pārliecību ka būtu labākais variants) - ko konkrēti varat ieteikt?
4) Rokturu krāsošana: cik saprotu der jebkura krāsa kura paredzēte plastmasai?
5) Paldies un jauku dienu
1) auduma iegāde : cik saprotu jābrauc uz ūdens ielu ir, tik kā tur firma saucas vai vismaz mājas nr kāds?
2) daudzums, cik vajadzētu +/- priekš E38 (griesti + stoikas + lūka + aizmugurējais dsp plaukts?
3) līme: zinu ka baigi slavē 88 līmi, tik to man šķiet vairs nekur nevar dabūt, dažos manuāļos pielieto kkādas līmes flakonos (kkā neiedveš pārliecību ka būtu labākais variants) - ko konkrēti varat ieteikt?
4) Rokturu krāsošana: cik saprotu der jebkura krāsa kura paredzēte plastmasai?
5) Paldies un jauku dienu
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kā nevar dabūt? Visos celtniecības veikalos ir Tenax 88.
http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/li ... 0_7kg.html
http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/li ... 0_7kg.html
Kā jau minēja, 88tā pieejama būvniecības veikalos.
Kā atrast: iebrauc teritorijā, un tur bokss nr5. Slāj iekšā un saki, ka vajaga audumu auto griestiem.
Es sev ņēmu 1,5(tas ir ruļļa defaultais platums)x2 metri. Bet bez plaukta. Pāri gandrīz nekā nepalika. Tev e38 droši vien būs nedaudz vairāk. Nomēri ar mērlentu visu un ar nelielu rezervīti samet uz lapas, cik, kādos izmēros Tev viss vajadzīgs - būs daudz ērtāk saskaitīt.
Kā atrast: iebrauc teritorijā, un tur bokss nr5. Slāj iekšā un saki, ka vajaga audumu auto griestiem.
Es sev ņēmu 1,5(tas ir ruļļa defaultais platums)x2 metri. Bet bez plaukta. Pāri gandrīz nekā nepalika. Tev e38 droši vien būs nedaudz vairāk. Nomēri ar mērlentu visu un ar nelielu rezervīti samet uz lapas, cik, kādos izmēros Tev viss vajadzīgs - būs daudz ērtāk saskaitīt.