Sēdekļu maiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Kupejām jābūt visām nolaižamajiem aizm. sēdekļiem. Sedaniem ne visiem. Bet ideju saprati pareizi :)
Sedaniem vispār ir 3 veidu aizmugures sēdēkļi - parastie, ar slēpju caurumu un nolokāmie.
Kāds varbūt ir saskāries ar beņķu likšanu no e46tā?
Interesē vai varētu un vai der?
Palasi pāris lapas iepriekš!poweredbygirts rakstīja:Kāds varbūt ir saskāries ar beņķu likšanu no e46tā?
Skaidrs, der!
Konkrēti šo kāds ir darījis? Ir doma sedanam paņemt citu salonu un pārtaisīt kā atmetamos. Neprasiet kāpēc man to vajag.psih-arno rakstīja:Augšējie stiprinājumi man ir un tie nemaz nav jāmetina, bet ar skrūvēm skrūvējas pie virsbūves. Apakšējie stiprinājumi gan ir jāmetina.
Iespējams gan jau ir, tik viņi kkā jāpielāgo, nezinu gan konkrēti kā, jo ne pats ne kāds pazina nav to darījis.
Izskatas pretiigi un tev to nevajag dariit.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kupejas aizmugurejo sedekli var ielikt sedana? ir kads ko tadu darijis? nu domaju lai var nolaist aizugurejos benkus???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
liekas ka psiharno bija licis, vai kauko tadu tur darijis, uzjauta vinjam kas tur isti bija
...
hey es lasīju ārzemju DIY how to change e36 front seats, un tur rakstīts ka aķi vajagot atvienot savādāk var izsprāgt airbagi. Taisnība?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Skatoties, vai tev ir spiediena sensori sēdekļos. Ja nav, tad pofig, neko nevajag vienot vaļā. Ja ir spiediena sensori, tad labāk atvienot.
Kā es varu zināt vai ir tādi? Man ir parastais kakainais pelēkais auduma salons tagad iekšā.
Cienot citus Tu cieni sevi.
Atskrūvē vienu krēslu, pacel to mazliet un paskaties, vai nepienāk kādi vadi.
kāda izmēra zvaigzne ir drošības jostai?
Atradu T50.
Atradu T50.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jautājums sekojošs. Vai kupejas salons der kompaktam? Konkrēti interesē aizmugurējais dīvāns .
Paldies jau iepriekšs.
Paldies jau iepriekšs.
Tiešām neviens nezin?
Vēljoprojām loti aktuāli
Vēljoprojām loti aktuāli
domājams ka pakaļējais krēsls nederēs jo atšķiras drošības jostu stiprinājuma vietas. ja nekļūdos tad kupejai viņas no atzveltnes izvelkas, bet kompaktam pie pakaļējās stoikas stiprinās. par kupeju 100% nezinu nekad nav piederējusi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Interesē , vai kāds zinātu pateikt, der no e36 kūtiņas-nolaižamie , pakaļējie beņķi, 1:1 e36 sedanā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right