Priekšējais panelis
izdegusi lampinja. izrauj malejas pogas araa, vienk velc araa, redzesi skruves, atskruve tas un nonemot paneli redzesi spuldziti
...
ok paldies
Kaut kāds pašliktais brīnums.
atbildi domāju ka nesaņemsi - labāk skaties, kur aiziet vadi, pie kā pieslēgti. varbūt tā gūsi daudz vairāk atbilžu.
Tatad, sezhot un rakajoties netaa, galvaa radaas doma, un jautajums lietprateejiem sekojosh - kompactam var ielikt kupejas vai sedana paneli?
Tieshaam neviens?
Kas ir kompakts? Tādu auto nepazīstu Ja nemaldos, brīvi derēja spidometrs no citām virsbūvēm.
Šobrīd ir kupeja ar veco paneli. Gribu noflokot, taču likšu jauno paneli.
Kas man ir reāli vajadzīgs? Tikai panelis vai vēl kaut kas?
Ceru, ka sapratāt jautājumu
Kas man ir reāli vajadzīgs? Tikai panelis vai vēl kaut kas?
Ceru, ka sapratāt jautājumu
Tikai panelis
Atkarīgs no tā, ko Tu domā ar vārdu savienojumu ''vecais panelis''... Panelis ar prefacelift tekstūru vai panelis ar facelift tekstūru, bet bez airbaga?
Ja domā otro varianu, tad jā - vajadzīgs tikai panelis, bet ja gribi pāriet no prefacelift paneļa uz facelift, tad pilnam komplektam vēl prasās bardačoks un ''vāks'' pie pedāļiem... Un pavisam pilnam komplektam vēl facelift durvju apšuvumi.
Ja domā otro varianu, tad jā - vajadzīgs tikai panelis, bet ja gribi pāriet no prefacelift paneļa uz facelift, tad pilnam komplektam vēl prasās bardačoks un ''vāks'' pie pedāļiem... Un pavisam pilnam komplektam vēl facelift durvju apšuvumi.
Hm, a kas atšķirās pfl un fl druvju apšuvumos?
Hm, būs jāpapēta, neesmu kaut kā ievērojis.
Sveiki. Tāds jautājums... Vai prefl sedana paneļa un fl kupejas paneļa bardačoks atšķiras? Runa tikai par bardačoku.
Es uz TA liku nesen Fl bardačoku, PFL panelī, vis derēja čotka.
Vienīgi nezinu no kā tas bardačoks bija (sedana vai kupejas) pieļauju ka viņi ir vienādi.
PFL no FL atšķiras tikai vizuāli (poga). Starp kupejām un sedaniem atšķirības nav.